Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangikonusunda yeni kararlar almamalısınız.

Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirisiniz ve bu durum size bir huzursuzluk verebilir ve özgüveninizin kaybolmasına sebep olabilir. Alış verişe bir süre daha çıkamayacaksınız.

Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bugün , normalde zorlukla halledebildiğiniz işlerinizi rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Bugün normalden fazla olan enerjinizi dikkatli kullanmalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Aksi takdirde sağlık sorununuz nüksedebilir. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizde fayda var.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 10:03 Ay-Boğa burcu etkisi altında cumartesi günümüz başlıyor. Huzurumuz ve güvenliğimiz son derece  kıymetli hale geliyor. Bizim için kıymetli olanı koruyacağız ve dışa karşı savunacağız. Hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz. Zor kazandığımızı, birilerinin hafife almasından hoşlanmayacağız ve değerlerimizden ödün vermeyeceğiz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Saat 21:49 Venüs-Neptün görünümü gayet olumlu. Bu enerji ailemizin sorumluluğu, sevdiklerimizin varlığı, toplumdaki yerimiz, önem verdiğimiz değerlerimizle ilgili konuları hassasiyetle ele almamızı sağlıyor. İnsan durduğu yerin, hayatın zorluklarının, bugüne dek yaşadıklarının gayet iyi farkında. Ancak artık huzur bulmak istiyor. Hedefimiz ne ise, onu elde etmekten yanayız. Pürüzlerden bıkmış durumdayız. Huzurlu bir cumartesi  günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı yaşamak istiyor ve bunu başaramayınca öfkenizi çevrenizden çıkarıyorsunuz. Aşk hayatınızda romantizm doruğa çıkacak. Bekarlar için büyük fırsatlar söz konusu.-İş hayatınızda, kariyerli kişilerden alacağınız destek sayesinde başarılı performanslı bir dönem geçireceksiniz. Detaylara önem verin.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, ticari ya da işle ilgili alanlarda büyümenizi ve ait olduğunuz topluluklarda tanınmanızı sağlayabilecek seçeneklere sahipsiniz. Dolayısıyla, bu alanlarda en hızlı ilerlemenizi sağlayacak konuyu seçmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konular üzerinde durmanız gerekebilir. Aradığınız güveni, huzuru bulmak konusunda bazı endişeler olabilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgilenmek istediğiniz konuların üzerine gidecek vakti bulabileceksiniz. Kararlı olur ve geri adım atmazsanız, şartlarınızı iyileştirme şansınız var.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncagörüşmeleri yapabilir, yeni eğitim süreçlerine dahil olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ani fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, bekarsanız hayatınıza yeni birinin dahil olabileceği, devam eden ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınılması gereken bir zaman diliminde olacaksınız

16 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda yardım ettiğiniz kişilerin kariyeriniz için size arka çıktığına şahit olabilirsiniz. Oldukça yaratıcı ve verimli bir gün olabilir. Ortaklaşa yapılacak bir harcama gözünüzü korkutmasın.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü yaşadığınız karanlık günlerden sonra aydınlık bir günü müjdeliyor sizlere. Bugünhayatınızda bitiş ve başlangıçlar aynı hızla gerçekleşebilir. Cesur olun ve yaşamın size sunduğu şansları hakkı ile değerlendirin. Özel yaşamınızda ise yalnızlık korkunuzu bir kenara bırakmalı ve istemediğiniz bir beraberliğin ağırlığını daha fazla taşımamak için ilk adımı atacak olanaklarla karşılaşacaksınız. Bekar Akrep’ler aşk ve tutku tüm ruhunuzu sarabilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>