Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi hassas bir sürece sokma ısrarcılığınızdan vazgeçmelisiniz. Ara sıra gösterdiğiniz tepkiler, ona karşı son derece özenli olduğunuz şeklindeki savunmalarınıza pek denk düşmüyor.

Önemsediğiniz bir konu bugün tartışmaya açılabilir. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabilirsiniz. İşlerdeki yığılmanın temposuna uyum göstermeniz gerekiyor.

Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu. Daha istikrarlı umutlara yönelmelisiniz. Yarını bugünden çok önemsemeniz, size abartılı gelecek korkuları yaşatıyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız size beklenmedik artılar sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde tanıştırılacağınız ilginç kişiliklerle dostluklar geliştirme çabalarına girebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz günler geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler çerçevesinde  ele almamızın işaretçisidir. Etrafımıza olan biteni ciddiyetle gözden geçiriritz. Saat 11:25 Ay-Neptün görünümü, bizi söylenenlere, duyduklarımızı dikkat etmemiz ve doğruluğunu iyice anlamamız gerektiğini vurguluyor. Saat 16:32  Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü gelişen durumların bir hayli bizi etkilediğini gösteriyor. Mücadele hırsımız, bunca engele rağmen fazlasıyla yüksek. Gelişmeleri dikkatli takip edeceğiz. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardan kişisel meselelere kadar geniş bir alanda geleceğimizi kaygıyla izlemenin ve neler olup bittiğini anlamaya çalışmamızın işaretçisidir. Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,  

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri, bazı fırsatları da birlikte getirecek. Bugün Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz. Bu özelliğinizi doğru zamanlarda kullanmalısınız..

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün keskin zekânız ön planda Sevgili Teraziler. Aklınıza pek çok parlak fikir gelebilir. Yaratıcılığınızı kullanmak için ideal günlerdesiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda hareket, eğitim ve iletişim öne çıkmakta. Düşüncelerinizi daha gerçekçi şekilde paylaşmaya bakın.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça farklı davranacağınız bir gün olabilir. Çok değişik davranış şekilleri benimseyip çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bu durum hayatınıza olumlu yenilikler de getirebilir.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız. Bugün, bu konuyla ilgili işlerinizi halledeceksiniz. Öğleden sonraysa yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları devreye girebilir.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz. İnançlarınızı ortaya daha rahat dökebilirsiniz.Uzun zamandır görmediğiniz yerlere kısa yolculuklar yapmayı hedefleyebilir veya daha önce hiç görmediğiniz bir yeri keşfetmeye yönelebilirsiniz. Mesleki yatırım için bugün çok özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla, cumartesi günü olsa bile işinize kendinizi vermeniz ve gerekli çalışmaları tamamlamanız gerekebilir.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>