Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu size yakıştıramayanlara kulaklarınız kapalı. Dışarıdan çok sorunlu gibi görülen ilişkiniz size haz veriyor. Aranızdaki gerilim ikinizin de hoşlandığı bir şey.

Kısa vadede koşullarınızda bir değişiklik gözükmüyor. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor.

Mevcut durum bir süre daha devam edecek. Harcamalarınızda bir kısıntıya girmeyi düşünüyorsunuz. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilme ihtimali sizi haklı olarak düşündürecek.

Bir akraba ilişkinizin problemlerine kulak vermelisiniz. Yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Yakınınızda yaşanan bir ilişkiye önyargılı baktığınız yolundaki düşünceleriniz haklılık kazanmaya doğru gidiyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle yaşamaktan vazgeçmelisiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 01:51 Ay-Yengeç burcu seyri altında, sorumluluklarınız,hayatınız,  yuvanızla  ilgili veya her konuda güvenliğinizi önemsersiniz. Yaşadığımız anın kıymetini bilerek ancak geçmişi de unutmadan, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların garip davranışlarını olgunlukla karşılayarak, işlerinizi sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çalışınız  ve diğerlerinden oldukça farklı yönlerinizi  kendinizden emin bir şekilde ön planda tutunuz. O zaman kimsenin sizi tedirgin etmesine izin vermemiş olursunuz. Saat 19:41 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas ancak bir o kadar uzun vadeli düşünmek gerektiğinin işaretçisidir. Ancak diğer yanıyla, problemleri göz ardı etmenize neden olabilir. Problem kaldıracak haliniz yoktur. Ancak, mantıklı olana yönelmek, enine boyuna düşünmek yararlı olur. Arzu ettiğimiz gibi huzur, güvenlik ve mutluluk içinde bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz.. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyor ve motivasyon gücünüz artıyor. Bu gün aşk veilişkilerinizi bir arada yürütmenin zevkini yaşayabilir veya özgürlük duygusunu size tattırabilecek birarkadaşınızla sıra dışı bir ilişki içinde olabilirsiniz.

16 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekip çalışmalarının istediğiniz gibi gitmesini istiyorsanız, şikayet ve eleştirileri bir kenara bırakmalısınız. Özellikle, bazıya da konuların nasıl ilerleyeceği konusunda fikir sahibiyseniz, yakında ön plana çıkabilir ve göz doldurabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay duygusallık, duyarlılık ve maneviyat duygularını ön plana çıkartıyor. Ev ve aileye ayırılan zaman artabilir. Hazır Ramazan ayı da başlıyorken, birbirimizi daha iyi anlamaya çalışmak, sevgi ve şefkatle yaklaşmak, ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için uygun koşullar bulabiliriz. Akşam saatlerinde hayalgücümüz yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda ilgilendiğiniz konulara daha sezgisel yaklaşacağınız bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizde ilişkilerinizde daha hassas olacağınız bir dönemdesiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Akşam saatleri daha rahat geçebilir.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bir sınavdaymış gibi hissedin ve bugün ne yaşarsanız yaşayın, iyilikseverliğiniz doğrultusunda işler yapın. Karşılığını fazlaca alacaksınız.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bilgiler öğrenerek ve farklı kişiler tanıyarak kendinizi geliştirebileceğiniz, beklediğiniz haberleri alabileceğiniz, partneriniz ve dostlarınızla keyifli iletişim kurarak, eğlenceli organizasyonlarda yer alabileceğiniz bugün aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve huzur hakim olacak.

17 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz önem kazanırken, bir o kadar da duygularınızla hareket edebilirsiniz. Uzak ortamlardan alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Aile ortamlarınızda özenli olmalısınız.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı bugün, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, takdir çekebilir ve destek alabilirsiniz. İş arıyorsanız sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek birbulabilirsiniz. Gideceğinizgörüşmelerinden, toplantılardan oldukça verim alabilirsiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

17 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 15' 15" R
Ay
Aslan
14° 03' 17" R
Merkür
Koç
28° 37' 05"
Venüs
Boğa
18° 35' 24"
Mars
Koç
10° 41' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 52"
Satürn
Balık
17° 43' 00"
Uranüs
Boğa
23° 10' 22"
Neptün
Balık
29° 18' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 01"
Lilith
Başak
24° 55' 19"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>