Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş güvenliğinizle alakalı endişeleriniz, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çelişiyor. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız bir haber bu ilişkilerinizin bir ürünü olarak size ulaşacak. Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Bu özgüven içinde başarılar kadar, yanılgılarda yaşayabiliyorsunuz.

17 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başlangıcında boşlukta ilerliyor. Daha sonra saat 03:56 itibariyle Aslan burcuna geçiş yapıyor. Sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir gündesiniz. Sabah aktifleşen Ay ve Uranüs arasındaki sert görünüm aniden karşınıza çıkabilecek olaylara sebep olabilir. Sakin kalmanız en büyük cevap olacaktır. Çünkü günün genelinde şansınız açık, kısa bir etkiyle tersine çevirmeyin. Günün kalanında dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Evde oturmak yerine dışarıda vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

17 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostların yanında olsun isteyeceksin!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Sabahtan beri susmadığını sen de biliyorsun değil mi? Bugün aksayacak hiçbir şeye tahammülün yok ancak zaman bazen bizim istediğimiz gibi gitmez, her şeye hazırlıklı ol. Öğlen eşine zaman ayırmak isterken onun ailesinin ani ziyareti baş başa geçirme planının bozulmasına neden olabilir. Yakın dostlarınla olan ilişkilerin son günlerde daha çok ön plana çıkmaya başlamış olabilir. Çevren genişliyor ama esas olarak yanında dostlarını görmek istiyorsun. Nezaketli oluşun sayesinde ilgi odağı haline gelebilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek bir arada olmanın tadını çıkarabilir, onlara kendi çocukluk zamanlarından bahsedebilirsin. Bugün aynı zamanda evdeki elektronik eşyalarından birinin bozulması seni maddi olarak düşündürebilir.

17 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Terazi burçlarına hayat aldıklarını geri verecektir. Güzel günler sizleri bekliyor. Özellikle romantik anlamda ve çocuklarınızla ilgili alacağınız kararlarda güvendiğiniz insanlara danışın. Hemen hiçbir şeye balıklama dalmayın. Hayattan keyif almaya bakın. Spritüal konulara biraz zaman ayırın.

17 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan'da ilerlerken arkadaşlıklar ve sosyal konular için yeni nedenler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle iletişim kopuklukları ve anlaşamamazlıklar olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çok çaba göstermeniz gerektiğinin farkındasınız.

17 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzlaştırma becerisi gelişkin Teraziler, yakınlarınızın çatışmaları nedeniyle becerilerinize ihtiyaç duyulabilir. Günün ikinci yarısında amaçlarınızı gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz güç beklenmedik biçimde ortaya çıkabilir.

17 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük yaşamınızda hareketli bir gün sizi bekliyor. Aslan burcuna ilerleyen Ay sosyal bir gündeme işaret ediyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal organizasyonlara, davetlere katılabilirsiniz. Cesaretinizi, özgüveninizi sosyal ortamlarınızda daha fazla sergileyebilirsiniz. Teknolojik cihazlar ve sosyal medyayla iç içe olabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Medya veya hukuki sorunlarla ilgili bazı yeni gelişmeler olabilir. Bir süredir içinde bulunduğunuz, sizi oldukça zorladığını düşündüğünüz şartların yavaş yavaş düzelmeye başladığının işaretlerini görebilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 13" R
Ay
Oğlak
18° 41' 05"
Merkür
Koç
16° 43' 10"
Venüs
Boğa
00° 24' 04"
Mars
Balık
29° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 38"
Satürn
Balık
16° 31' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 53"
Lilith
Başak
23° 17' 02"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>