Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birtakım yargılara varmak için henüz erken. Genel sorunların etkilerini görmezden gelmemelisiniz. Araya çoktandır bir soğukluk girdi, şeklindeki düşünceleriniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor.

Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı.

Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz. Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor.

Parasal sıkışıklıklara elverişli bazı yenilenme niyetlerinizi ertelemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeyce zamandır içinde olduğunuz bir uğraşın, bir anda hayatınızın ilklerinden olması çok mümkün. Bu gelişme sizi yeni tasarımların içine sokabilir. İş, aşk ve sosyallik arası dengelerinizde, belli ölçülerde oturmamışlıklar var. Yakın dostlarınızı biraz risk taşıyan bir katılıma dahil etme çabalarınız içindesiniz. Umduğunuz katılımı sağlayamayabilirsiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 00:25 itibariyle Akrep burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün sizler için maddi konularınız önem kazanabilir. Özellikle maddi riskler almamaya dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Ay-Venüs arasındaki karşıtlık sebebiyle gelirinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Umduğunuzdan düşük bir tutar elinize geçebilir. Ay ve Uranüs arasındaki karşıt açı sebebiyle beklenmedik bir harcama yapmanız gerekebilir. Bugün maddi olarak pek fazla açılmamanızda fayda var. Değerli eşyalarınıza da dikkat etmelisiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmaları hızlandıracaksın!Ay, su burcunda hareket ediyor. Çalışmalarını hızlandırıyorsun. Kafandaki tatili rahatça yapmak için eksik bir şey kalsın istemeyeceksin. Etrafında yaşanan sürprizlere tanıklık etmek, seni de mutlu edecek. İlişkisini yeni noktalamış bir Terazi burcuysan, tekrar barışmak isteyebilirsin. Ancak duyduğun güvensizlik kafanı karıştırabilir. Ailede sağlık sorunu yaşayan bir yakının, iyi olduğunu görmek içini rahatlatacak. Bugün bir adım atarak aklındaki bazı konularla ilgili uzlaşma yoluna gidebilirsin. Özellikle kardeşler bugün bir araya gelebilir. Uzun zamandır konuşulmayan mevzular açılabilir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi psikolojik açıdan rahat hissetmek için hoşgörülü yönünüzü daha fazla kullanmalısınız. Bırakın kim ne yapmak istiyorsa yapsın. Kimseyi düzeltmek için uğraşmayın.

17 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizde gelişme sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Maddi konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler size farklı bakış açısı katabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

17 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili stresin ön plana çıkabileceği bu günde üstlerinizin ne istediğini tam olarak anlayamayabilirsiniz bu da gerginliğe sebep olabilir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Çünkü işlerinizi zamanında yetiştiremiyorsunuz. Sınırları aşmaya başladınız. Zaman büyük bir problem haline gelmeye başladı. Sürekli artan mesailer veya ertelediğiniz işler artık sizi çok yoruyor. İş değiştirmeyi düşünen Terazi burçları için uygun zamanlar. Biliyorum bu yıl bir çok kere fırsatları değerlendirdiniz. Ancak yenileri de gelmeye devam edecektir.

17 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu finansal konular, ortak gelirler, vergi ve mahkeme alanlarında hassasiyetler yaşanabilir. Derin düşünen, tedbir alan ve problem çözen tutumlar önem kazanıyor.

17 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile disiplini öğreten Satürn arasında meydana gelen destekleyici görünümhayatınızda başarı elde etmenizi somutlaştırır. Yöneticilerinizin takdirini kazanmak, çabalarınızın karşılığını almak için uygun bir dönem. Diğer yandan fikirlerinizi çevrenizdekilere tartarak söylemelisiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 55" R
Ay
Balık
29° 35' 21"
Merkür
Koç
19° 19' 34"
Venüs
Boğa
06° 35' 42"
Mars
Koç
03° 13' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 12"
Satürn
Balık
16° 57' 52"
Uranüs
Boğa
22° 36' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 44"
Lilith
Başak
23° 50' 29"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>