Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aldığın Kararlar Sorgulanıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyi fazlasıyla kıskanabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Bilinçli yaklaşımlar ortaya koymanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte yaşadığınız fakat yeniden karşınıza çıkan konular kafanızı karıştırabilir. Yeniden düşünmek ve değerlendirmek adına tüm işlerinizi geri plana atabilirsiniz. Ancak başka öncelikleriniz ve hedefleriniz olduğunu unutmamalı, hayatınızı bir faydası olmayacak işler için ertelememelisiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu, duygusal ilişkilerinde denge ve uyum arayışı içinde olabilir. İletişim konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Karşınızdaki insanlarla uyum içinde çalışabilir, ortaklıkları güçlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için içsel denge ve uyumu sağlamak önemli olacaktır. Eğlenceli etkinliklere vakit ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmek ve planlarınızı revize etmek için uygun bir gün olabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Havaların güzelleşmeye başlamasıyla balkonunu düzenlemek isteyebilirsin. Yeni alacağın çiçekler ve küçük dekorasyon malzemeleriyle balkonunu renklendiriyorsun. Açık havada vakit geçirmek sana iyi geliyor. Aldığın kararların çevrendeki kişiler tarafından sorgulanmasından hoşlanmıyorsun.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sesini duyurmak sadece konuşmakla, bağırmakla olmaz. İyi olduğunuz ve gelişim gösterdiğiniz alanlarda yaptıklarınızı ortaya koymak da bir çeşit sesini duyurmaktır. Bugün bazı kavramları eylemlerinizle daha iyi anlayıp anlatabileceğinizi fark edebilir, sosyal hayat ya da işle ilgili konularda yeni adımlar atabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda planlar yapıp, harcamalarda bulunabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sayesinde kendi zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanı başta olmak üzere diğer alanlarda da çabalarınızın görülmesini istiyorsunuz. Aşk ilişkileri ve sevgi konularında bugün, günün en şanslı burcu sizsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara destek olma konusunda bir adım atabilirsin bugün. Sadece kendin için değil, aynı zamanda sevdiklerin için de faydası dokunacak kararlar alabilir ve bunları uygulayabilirsin. Çevreni göz önünde bulunduracağın bir gündesin.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün büyümeye ve gelişmeye doğru ilerlemeye çalışıyorsunuz. Birisi aracılığıyla kendinizi daha canlı ve enerjik hissetmeye başlayabilirsiniz. İlişkiler artık özellikle destekleyici ve anlamlı olabilir ve belki de zengin bir fikir kaynağı olabilir. İşbirliği yapmak çok verimli olabilir; yardımsever insanları hayatınıza çekebilir veya mevcut bir ilişkiyi güçlendirebilirsiniz. Artık başkaları için özellikle çekicisiniz ve kendinizi en iyi şekilde gösterme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde, diğer insanların sizden gerçekten ne istediğini tam olarak belirlemek zor olabilir çünkü size ne istediklerini doğrudan söylemeden bunu anlamanızı talep ediyor olabilirler. Kendinizi yalnızca huzur dolu bir yere ulaşacak kadar izole edin ancak başkaları hayal kırıklığına uğrayacak ya da onlarla alay ettiğinizi hissedecek kadar değil.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere sahne olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkileyebiliyorsunuz. . İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızdan dolayı ani harcamalar söz konusu olabilir veya sağlıkla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız bugünlerde biraz karmaşık. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Araya mesafe koyma yoluna giderseniz daha yararlı olacak. İşinizde farklı arayışlar içine girebilir, daha donanımlı olmak adına farklı sosyal grup veya kurslara katılabilirsiniz. Maddi gücü seviyor ve paranın kıymetini iyi biliyorsunuz. Yatırımlarınızdan iyi bir geri dönüş alacaksınız. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>