Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz tatlı bir gerginlik içinde. Karşılıklı olarak bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu savunuyorsunuz. Beklentilerinizin tazeliği tatlılığı, sürekli birbirinizi sorgulamanızda gerginliği yaratıyor.

Yeni yaptığınız bir görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında bu denge var.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Müdahalenizin önündeki barikatı da göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açıyor ve bu özelliğinizden memnun bir dost çevreniz var. Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama beklenmedik sürpriz çıkışlar ve kararlarla ilişkileri zorlaştırabiliyorsunuz. Kolay güven duymuyor gibisiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Koç burcunda hareketini sürdürüyor. İlişki ve evlilik hayatınız bugün gündeminizde olabilir. Partneriniz bugün her şeyden önce gelebilir. Ay yöneticiniz Venüs ile bugün kavuşum yapıyor. Tam da ilişki konularınız gündemdeyken Venüs gönül ilişkinizde size şans getirecektir. Hem yalnızlar hem ilişkisinde sorun olanlar için güzel sürprizler yaşanabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelenen sorunlar yeniden gündemde!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bir türlü yatağından kalkmak istemiyor olabilirsin. Gözünün ucuyla sosyal medyada neler olup bittiğini öğrenip tekrardan uyuyorsun. Uzun süredirarayışında olan bir Terazi burcuysan, bu sıralar kendin dâhil kimseye tahammül edememen hassas bir ruh haline büründüğünü gösteriyor. Evli bir Terazi burcuysan eşinin ailesiyle ilgili bazı sağlık sorunları telaşlanmana neden olabilir. İlişkisi olan Terazi burcuysan, yüzleşmekten kaçtığın konular hayatını şekillendirmek için yeniden gündemine gelebilir. Bugün, aldığın ama uzun zamandır okumadığın kitabı okumaya başlamaya ne dersin?

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda var olan eksiklikleri net bir şekilde görebilir ve gerekli düzenlemeler için harekete geçebilirsiniz. İş yoğunluğunuzdan kaynaklı sık sık iletişim halinde olmak sizi yorabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkileriniz açısından hareketli bir gün olabilir. İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyeceksiniz. Mistik ve psişik konulara ilginiz artabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; yakın ilişkide olduğun kişilerin hevesli hatta fazla cesur tavırları sana da dinamizm getirebilir; birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bugün anlaşmalar, sözleşmeler imzalanabilir, danıştığın uzmanlardan ihtiyacın olan yardımı alabilirsin. Meselelerini çözmek veya yenibirlikleri kurmak için uygun bir gün olabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde adalet arayan teraziler, bugün geçmiş hesaplaşmalar olası. Sabah saatlerinde sağlık sorunları gelişebilir. Öğleden sonra ilişkilerde hassasiyetler olabilir. Yazılı anlaşmalar, ortak işlerde gerginlik olası.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay partnerinizle canlı bir gün geçireceğinize işaret ediyor. Onun deli dolu kararları size enerji verirken, diğer yandan aniden aranızda öfkeli bir durum meydana gelebilir. Kendisine laf anlatmak zor olabilir. Kendi doğrularını savunacaktır. Bu nedenle boşuna nefesinizi yormayın. Nasılsa sonunda sizin dediğiniz olacak. Sabır! Burç burç yorumları canlı günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Bu sayede de, yakın ilişkiler kurduğunuz kişilerle aranızda bir uyum olmasını sağlayabilirsiniz. Tüm iletişimler ve etkileşimler, sizi tatmin edebilirler.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>