Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabrınızı test eder gibi tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi.

Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

İnisiyatif göstermeye ve kararlı davranmaya ihtiyacınız var. Şaşkın ve kararsız tavırlar, özel bir oluşumda kendinizi ifade edememenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı yeni tanışmaların kalıcı dostluklara dönüşmesi mümkün. Kalabalıklar içinde hissettiğiniz yalnızlıklardan kurtulmanız, sizi daha değişik çevrelere yöneltebilir. Akraba ilişkilerinde mutlu haberler ve bu haberlerle gerçekleşecek uzun yolculuklar söz konusu. Arkadaş çevrenizde toplu sorun yaşadığınız biri, bugün enteresan gelişmelerle değişik tavırlar içine girecek.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamız saat 00:12 Güneş-Kuzey düğüm görünümüyle başlıyor. Özellikle ilişki konularında önemli olup, geleceğe dönük düşünmenin işaretçisidir. Sorunları hafife almazsınız. Bunlara çözüm bulmaya çalışırsınız. Bencil yaklaşımlardan hoşlanmaz, uyum ve paylaşımı önemsersiniz. Şu aralar geçmiş konular tekrar kendini hatırlatacak. Ancak temeli sağlam olan ilişkiler ayakta kalacaktır. Saat 01:57 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Maddi konularda istikrarlı, kalıcı ve uzun vadeli bir planlamada bulunmak istediğinizi, ancak önünüzdeki bir takım engellerin sizi zorladığını işaret ediyor. Eğer bu şartlar altında bir işe veya bir yatırıma kalkışacak olursam doğal olarak yarı yolda sorun yaşayabilirim diye düşünebilirsiniz. Bu yüzden de ileriyi görmeden hareket etmemek gerekir. Saat 06:17 Ay-Venüs karşıtlığında, kendi içinize dönerek, ilişki sorunlarını çözebilmenizde destekleyicidir. Eğer gerçekten sevdiğiniz kişi sizin için önem taşıyorsa ve onun yokluğunda kendinizi kötü hissedecekseniz tekrar bir şeyleri derleyip toparlamakta yarar var demektir. Saat 18:18 Ay-Mars görünüm etkisinde, evimizin, ailemizin ihtiyaçları için maddi konularda ciddi hesaplamada bulunacağız. Sağlam ve uzun vadeli düşüneceğiz. Hesabımızı bileceğiz. Saat 18:19 Ay-Satürn görünümü, ev veya ofiste kullanılacak bir araç gereç satın alabilirsiniz. Ekonomik açıdan en yararlı ve doğru ürünü seçebilirsiniz. Saat 18:44 Mars-Satürn kavuşumu, ailevi konulardan, yuvanızı ilgilendiren meselelere kadar her şeyin gerçekçi şekilde planlanması, gözden geçirilmesi yönünde test edicidir. Güven olgusu bir hayli kıymetlidir. Eğer kendinizi güvende hissetmiyorsanız, birileri size sürekli köstek oluyor ve geçmişte yaşananlar sizi yoruyorsa, artık bunlara yeniden bakmak ve gereksizleri ayıklamak vaktidir. Bu kavuşum, zayıf halkaların bütünde yarattığı sorunları vurgular. Bunların sağlamlaştırılması gerekecek. Kolay değildir ama imkansız diyemeyiz. Mantıklı olmak gerekiyor. Hafta boyunca her işinizde kolaylıklar dileğimle,

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerde yer almak ve finansal konulara ağırlık vermek istiyorsan; olayları açıklığı ile görmelisin.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı ifade eden bazı noktalarda kendinizi olduğundan daha fazla sert bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kariyer hayatınızda sizden istenenler bencilce gelebilir. Bazı yükleri taşımak istemeyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili üstlerinizle konuşma yapmak sizi rahatlatacaktır. Kaldıramayacağınız bazı yüklerde hafifleme noktasına gidebilir, kendi geleceğinizi şekillendirmek adına bazı planlar yapabilirsiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularınız ön planda olabilir ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili daha fazla şey öğrenmek için araştırma içinde olabilirsiniz. Bu konuda harcamalarınız artabilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak isteyebilirsiniz. Alım satım konuları gündeme gelebilir.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir gün sizler için. Tamamlanmamış eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız. İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru yakalayabileceksiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile konuları, geçmişe dair olaylar haftanın ilk gününde yoğun bir şekilde gündeminizin parçası olurken sahip olduğunuz yetenekleri ve değerinizi göz ardı etmeyin. Kaynaklarınızı değerlendirebileceğiniz onca fırsat var.

2 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insandan baskı görebileceğiniz ve bu baskıya tepki vereceğiniz bir gün olabilir. Aile hayatınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi kontrollü kullanmalısınız.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların çok hızlı geliştiğini düşünebilirsiniz. Farklı istekler ve büyük beklentiler içinde bulunacaksınız. Bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak, karar verme konusunda endişeler duyabilirsiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>