Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabrınızı test eder gibi tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi.

Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

İnisiyatif göstermeye ve kararlı davranmaya ihtiyacınız var. Şaşkın ve kararsız tavırlar, özel bir oluşumda kendinizi ifade edememenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı yeni tanışmaların kalıcı dostluklara dönüşmesi mümkün. Kalabalıklar içinde hissettiğiniz yalnızlıklardan kurtulmanız, sizi daha değişik çevrelere yöneltebilir. Akraba ilişkilerinde mutlu haberler ve bu haberlerle gerçekleşecek uzun yolculuklar söz konusu. Arkadaş çevrenizde toplu sorun yaşadığınız biri, bugün enteresan gelişmelerle değişik tavırlar içine girecek.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün bütününde Balık burcunda ilerliyor. Bugün ofis ortamınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız bugün terfi alabilir. Beraber çalıştığınız ekibin yönetimi size geçebilir. Ay'ın kurduğu güzel kontaklar psikolojik olarak da mutlu olacağınız gelişmeler yaşatabilir. Merkür'ün Neptün ile kavuştuğu gün içinde sağlık probleminiz varsa şifa bulabilirsiniz. Özellikle bağışıklık sisteminiz sürekli sizi zora sokuyorsa bugün itibariyle iyileşmeye başlayabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuruntularının boşa olduğunu anlayacaksın!Ay, su burcunda hareket ediyor. Duygusal olarak çok hareketli olduğun bir gündesin. Dikkatli olman gereken kişilerle aranda mesafe belirlemen gerekebilir. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, banka kredi ödemeleri gibi konularla uğraşabilirsin. İlişkinle ilgili kuruntularının boşuna olduğunu göreceğin gelişmeler kapında, sevgilinden özür dilemek zorunda kalabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek gideceğiniz davette eski günleri yâd edebilirsin. Akşam saatlerinde gelecek kaygısı duyabilirsin. İşler istediğin gibi gidecektir, biraz sabretmende fayda var. Alacağın olumlu sonuçları düşünerek kendini daha da motive edeceksin.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir ilişkiyi hayatınızdan çıkarmak isterken bazı sert konuşmalarda yapmak zorunda kalabilirsiniz. Söylediklerinize ve konuşmalarınıza özellikle bugün çok dikkat etmelisiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek sosyal hayatınızda ve ailenizle olan ilişkilerinizde cümlelerinize dikkat etmeniz çok önemli. İletişim kopukluğu kaynaklı bazı konular gündeme gelebilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi; bugün çalışma ortamında keyifli ve huzurlu bir gün geçirebilirsin. İş arkadaşlarınla duygusal paylaşımlarda bulunabilir, desteklerini görebilirsin. Üstünde çalıştığın konulara sanatsal yeteneklerini de katabilirsin. Sağlığınla ilgili yaşanan belirsizlikler giderilebilir, görüşmediğin akrabalarınla barışabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yönsüzlük hakim. Aşırı hassaiyet ve kıskançlıktan kaçınmak önemli. Romantik beklentiler karşılanmayabilir. Başkaları için borçlanmaktan kaçının. Akşam üstü içe dönme arzunuz artacaktır.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mesai arkadaşlarınızın düşük enerjiler sizi bir hayli yorar. Zira kafaları karışık, ruhsal durumları sıkıntılı olabilir. Sağlığınıza da özen göstermeniz gereken bir gün. Ayak ağrılarına dikkat edin. Refleksoloji size iyi gelir. Yüklendiğiniz stresi çıplak ayakla toprakta yürüyerek üzerinizden atabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>