Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki kırgınlıkların sona ermesi sizi bayağı bir sevindirecek. Sevgilinizle aranızda oluşan problemleri engellemek için daha akılcı yöntemler geliştirmelisiniz.

Bugünortamınızdaarkadaşlarınızla birtakım gereksiz tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Aslında bu tatsızlıkların kaynağı siz değilsiniz ama en çok etkilen de siz olacaksınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önem kazanıyor. çeşitli yeni gelir kaynaklarına sahip olmak istiyorsunuz. Bu konuda bugün sevindirici haberler alacaksınız.

İnsanların size her söylediklerini önemsiyorsunuz. Bu yüzden de stresli günler geçiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük sorunları yetirince önemsemeyişiniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp daha bir yoğunlaşmanız gerekiyor. Daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Bugün buna yönelik çabalar içine gireceksiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 08:21 Ay-Mars görünümü, geri hareket dönemine rastladığı için, çevrenizle iletişim, ilişkiniz, planlarımız, seyahatlerimizde dikkatli ve tedbirli bir şekilde hareket etmeye önem veriniz. Anlamalı, dinlemeli, ölçüp tartmalısınız. Ben bilirim tarzı yaklaşımlardan kaçınınız. Hızlı araba kullanmak, güvenliğimizi hesaba katmadan yapılan yolculuklardan kaçınmalıyız. Benim tavsiyem bedensel ve zihinsel anlamda kendinize özen göstermenizdir. Hak, hukuk gözeterek hareket etmek gerekiyor. Anlamaya çalışmalı, dinlemeli, kendimize göre kararlar vermemeliyiz. Söz vermeyelim, bize verilen sözlere de dikkat edelim. Daha önce planlanan işlerimizi yürürlüğe koymadan önce tekrar bir bakmakta yarar var. Saat 22:32 Ay-Satürn görünümü,veya yakın çevremizde bulunan kişilerle bağımızı ciddi manada ele aldığımızın göstergesidir. Yolculuklar kısa süreli olup, hayati anlamda bir karar verilecekse mutlaka artı ve eksileriyle ele alınmalıdır. Arzu edilen, hayrımıza olan gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,  

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Duygusal romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşı tarafın sizi yanlış anlamasından korkuyorsunuz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz

20 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dakika değişiklikleri veya sizi kontrol altına almaya çalışan kişiler nedeniyle duygusal anlamda stres hissedebilirsiniz. Sakinliğinizi korumalı ve size en fazla uyan planları yapmalısınız. Üzülmek ve sinirlenmek olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Takıntılı, saldırgan veya kıskanç tavırlar ya da kişiler birkaç gün için devrede. Neyse ki, Terazi burcundaki Ay'ın olumlu açıları enerjik ve motive olmamızı sağlayıp, kalıcı işler ve adımlar için de olanak tanıyor olacak. Aşkın ve sevginin gücünü gördüğümüz günlerdeyiz, ama sevginin gücünü doğru kullanmak zor olabilir. İş birlikleri veya ekip çalışmaları esnasında her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizden beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Gün içinde objektif olmaya ve kendinizi karşı tarafın yerine koymaya çalışmalısınız. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları mutlu etmeye çalışmak yerine gerekirse sizi mutlu etmeye çalışacak paylaşımcı dostlar edinmeye bakın kendinize.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkileriniz ve değer verdiğiniz kişilerle iletişiminize odaklanabilir, sahip olduğunuz değerlere daha fazla sahip çıkma eğilimi gösterebilir ve evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Hayatınızda kalıcı değerler isteğinizin arttığı bugün, akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek ikili ilişkilerde duygusal olarak eksiklik hissedebilir, problemleri daha rahat tespit edebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç günün isteksizliği bugün geride kalmaya başlayacak. En çok özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Yakın çevrenizden alacağınız destekler birçok konuyu rahat atlatmanızı sağlayabilir.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz, ortaklığınız ve özel hayatınızla ilgili bir hedefinizi gerçekleştirme isteğindesiniz. Ancak bunu işleme koymak için uygun gökyüzü görünümü mevcut değildir. Beklenmedik bir etki veya haber karşısında duygusal dengenizi kaybetmeniz olasıdır. Bugünü fevri davranışlardan kaçınarak akışta kalmayı tercih ederek değerlendiriniz. Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Terazi burcunda kalacak. İlişkiler, sosyal bağlar, eşle, ortakla ve partnerle uyumlu ve dengede kalmak önem kazanıyor. Karşınızdakinin bakış açısını görmek, objektif olmak, adil davranmak Ay Terazi burcundayken öne çıkan konulardandır. Eğlenmek, arkadaşlarla, sevdiklerinizle bir araya gelmek ve hoş bir akşam geçirmek için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan Ay Terazi günlerinde tembellik etmek, keyfiniz ne isterse onu yapmak, bir şeylere zorlanmamak ve huzurlu bir ortamda bulunmak istersiniz. Görüşmelerin medeni ve sıcak geçmesini istiyorsanız, anlaşma yapma ve el sıkma ihtimalinin fazla olduğu bu gündetoplantılarını, görüşmelerini, müşterilerle bağlantı kurmayı gerçekleştirebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta, parasal kazançlarınızda artışlar olabilir. İkinci el bir eşya satımı, bir mülkün düşünülenden daha yüksek bir fiyata alıcı bulması, hiç hesapta olmasa da birteklifi alma ve kabul etme, bir süredir gönüllülük esasına bağlı olarak yürüttüğünüz çalışmalar için size maaş ödenmeye başlanması gibi çok çeşitli yollardan ekstra gelir yaratabilirsiniz. AİLE üyelerinden gelecek maddi nitelikli kazanç yaratılmasına yardım edecek bir destek de, bu dönem içerisinde söz konusu olabilir. Mevcut bir ekstra gelir kapısı kapanırsa da endişelenmeyin, yeni bir kapının açılması yakın demektir. Kazançlarınızda artış olmaması halinde ise mevcut etkiler, giderlerinizi düşürme yönünde fayda sağlayabilir.

20 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 04' 41" R
Ay
Aslan
24° 24' 16" R
Merkür
Koç
29° 39' 09"
Venüs
Boğa
19° 38' 27"
Mars
Koç
11° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 57"
Satürn
Balık
17° 46' 37"
Uranüs
Boğa
23° 13' 21"
Neptün
Balık
29° 19' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 39"
Lilith
Başak
25° 01' 00"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>