Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz ve duygusal olarak sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hoşunuza gidecek bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve bugün duygularınız son derece sıcak olacaktır. Sevdiğiniz insanla güzel faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve ilginç ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz ve duygusal konularda yeni girişimlerde bulunabileceksiniz.

İş yaşamınızda çalıştığınız konuları net olarak ele alabileceksiniz ve en sıkıcı işleri bile zevkli hale getirebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır.Zihinsel aktiviteniz olumlu olacaktır ve bir çok konuyu aynı anda ele alabileceksiniz. Ancak temkinli olmayı ve detaylara dikkat etmeyi daha çok önemsemelisiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınzıa çok fazla dikket etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişi için yada özel zevkleriniz için çeşitli masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için bir çok açıdan dengeli bir gün olacaktır. İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Kendinizi bir çok açıdan dengeli hissedeceksiniz ve kararlarınızda iradeli davranacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cuma günümüz, iki önemli geçiş etkinliğinde başlayacak. Her ikisini de önemli görünüm ve yansımalarıyla ele alırsak, dönemi gayet iyi anlamış ve değerlendirmiş oluruz. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. ilişkide her iki tarafın da dikkatli olması gereken süreçtir. İki yıl sonra karşıt burcunuzda etkili olacak Mars, özellikle sorunları olan çiftler, ya bu ilişkiyi  farklı bir şekilde yeniden ele alabilir, çözüm bulmaya çalışabilirler veya  buraya kadarmış diyebilirler. Koç burcu geçişleri bir hayli aktiftir. Kişiyi harekete geçiricidir. Gerek siz gerek partneriniz veya her ikiniz ilişki konusunda iyice düşününüz. Bu dönem sürpriz aşkların da göstergesidir. Bay ve Bayan  Terazilerin karşılarına  kendinden bir hayli emin, özgür yaradılışta birini çıkarabilir. Bu kişiyi çok iyi tanımak lazım. Kimdir, neyin nesidir anlayalım önce. Şu aralar sorunları olan ancak henüz ayrılmamış çiftler, bu enerjiler altında tekrar bir araya gelerek ilişkileri hakkında konuşabilirler. Ancak bu konuşmanın tutarlı, aklı başında yapılması şarttır. Sorunların üstü örtülmeden her iki tarafın da gerçekçi olmasında yarar var. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İlişki-evlilik veyaortaklığınızla alakalı konular üzerinde bu dönem bir hayli hareketli, aktif  ve hızlı kararlar alınmasına neden olabilir.  Ancak diğer taraftan kafamız karışık. Ne yapmalıyız? Tabii ki öncelikle ilişkimize bir bakmak lazım. Aramızdaki sevgi birliğine. Düzeltmemiz mümkün mü yoksa tümüyle bu ilişki bitti mi? İlişkisi olmayanlar bu dönemde karşılarına sürpriz bir şekilde çıkan kişi hakkında iyice gözlemde bulunmaları lazım. Onu tanımak gerekiyor. Cüretkar ve özgür ilişki kurma biçimi, bu dönemin özünde var. Sabırsızlık ve bir an önce değişimde bulunmak, ancak ilerisini düşünmemek. Oysaki daha dikkatli ve daha seçici olmak gerekiyor. Oldu bittiye getirmemek lazım hiç bir şeyi. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,    

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Mars, dostluk veanlaşmalarınızda ön plana çıkarırken, duygusal ilişkilerinizi canlı ve dinamik tutacak davranışlar sergileyeceksiniz. Birtakım dedikodulara hedef olmak istemiyorsanız, düşüncelerinizi ifade ederken, dikkatli davranmalısınız. Bugün, sportif aktivitelere önem vermelisiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğraşmanız veya ilgilenmeniz gereken veya sorumluluğunuz altında olan kişiler varsa, bu kişilere ulaşabilmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor olabilir. Bu esnada atlanılması gereken bolca engel olsa da, ne gerekiyorsa yapmanız gerekecek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe kapanıksınız. Geçmiş gözünüzün önünde gidip geliyor. Bunun size hiç faydası yok. En küçük aksilikte hırsınızı geçmişte yaşananlarda aramayın.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda, alım satım işlerinde ve para trafiğinizde hızlı ve kalıcı çözümler beklemektense, gerekli girişimleri yaptıktan sonra belirli bir zaman beklemeniz yerinde olacaktır. Gün içinde kendinizle eğleneceğiniz, yaptıklarınızdan ve düşüncelerinizden kendi kendinize zevk alacağınız durumlar yaratın ve yaşamın eğlenceli yönlerini görmeye çalışın.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sosyal ortamlarda ve yoğun şekilde geçebilir. Arkadaşlarınızla eğlence amaçlı bir aktiviteye katılabileceğiniz gibi, kariyerinizle bağlantılı bir toplantıda da bulunabilirsiniz. Çevreyle olan iletişiminizin artması, iki durumda da faydalı olacaktır.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>