Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz ve duygusal olarak sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hoşunuza gidecek bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve bugün duygularınız son derece sıcak olacaktır. Sevdiğiniz insanla güzel faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve ilginç ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz ve duygusal konularda yeni girişimlerde bulunabileceksiniz.

İş yaşamınızda çalıştığınız konuları net olarak ele alabileceksiniz ve en sıkıcı işleri bile zevkli hale getirebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır.Zihinsel aktiviteniz olumlu olacaktır ve bir çok konuyu aynı anda ele alabileceksiniz. Ancak temkinli olmayı ve detaylara dikkat etmeyi daha çok önemsemelisiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınzıa çok fazla dikket etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişi için yada özel zevkleriniz için çeşitli masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle kendinize uzak gördüğünüz konularda ve alanlarda ilgi çekebilirsiniz. Bu alanlardaki tanışmalar yeni fırsatlara zemin hazırlayabilir. Günden güne şekillenip istemediğiniz boyutlara ulaşan bir çözümsüzlükle ilgili olarak kısa yolculuklar söz konusu. Bu gidiş gelişler zamanlama sorunları doğuracak olsa da, kazançlı çıkacaksınız.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunabilirsiniz. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Mecburen sakin olmanız gerekir. Saat 22 :12 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay, paraya olan ihtiyacınızın işaretçisidir. Değer verdiğiniz her ne varsa, bunların hayatınızdaki kıymet ve önemi üzerine düşünürsünüz. Şöyle sakinleşmek, huzur bulmak istersiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konuların üzerine gidip kendine zaman ayırıyorsun. Yoğun duyguların etkisini kaybediyor.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizde finansal konularla ilgili dayanışmalar oluşabilir. Kardeşleriniz veya ebeveynleriniz sizden borç isteyebilir veya siz onlardan almak durumunda kalabilirsiniz. Her iki durumda da yapıcı olmalı aile olmanın birliği içinde hareket etmelisiniz. Kariyerinizde oluşan sorunlarınızı biraz daha geri planda kalarak çözümleyebilirsiniz. Yakın çevre iletişimlerinizde ise gizliliği korumalı, herkesle her şeyinizi paylaşmamalısınız.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Yakın ilişkilerinizde dalgalanmalar yaşayabileceğiniz bir gün. Sizden beklentileri olan kişilere yapacağınız yardımlar çok vakit alabilir. Bugün bazı meydan okumalara ve açık düşmanlıklara maruz kalabilirsiniz. Rekabetçi ve ısrarcı kişilere karşı duygusal reaksiyonlar gösterebilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genel olarak sakin ve rahat bir gün geçirmeniz mümkün. İsteklerinizi gerçekleştirmeye başladığınızı düşünebilirsiniz. Ufak tefek sorunları büyütmeyecek, ilişkilerinizi sıcak ve güçlü bir biçimde sürdüreceksiniz. Kendinize olan güveniniz ve anlayışlı olmanız olumlu etkileyecek.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha rahat etkiler altındasınız. Harcamalarınız hızlanacak. Sevdiklerinize karşı anlayışlı olmalısınız.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken ikili ilişkilerinize canlılık katacak. Partneriniz sizin için hazırladığı sürpriz size mutluluk verir. Ortaklarınızla aldığınız yeni kararları hemen uygulamak istersiniz. Onların çocuksu, neşeli tavırları enerjinizi yükseltir. Aniden parlayan öfkeli diyaloglara girmekten kaçının.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sosyal ortamlarda ve yoğun şekilde geçebilir. Arkadaşlarınızla eğlence amaçlı bir aktiviteye katılabileceğiniz gibi, kariyerinizle bağlantılı bir toplantıda da bulunabilirsiniz. Çevreyle olan iletişiminizin artması, iki durumda da faydalı olacaktır.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 26" R
Ay
Oğlak
02° 43' 44"
Merkür
Koç
16° 22' 00"
Venüs
Koç
28° 55' 34"
Mars
Balık
28° 25' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 54"
Satürn
Balık
16° 25' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 04"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 04"
True Node
Koç
15° 25' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>