Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörtüz özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarıdünyasının kurallarından sayamıyorsunuz. Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz.

Biraz paracı biri olarak görülmeniz sizi üzüyor. Oysa ki, eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşıyorsunuz. Gönlünüzün cömertliğini, parayla olan sorumlu ilişkiniz görünmez hale getiriyor.

Dirençli, canı pek biri olunca sağlık sorunu yaşamayacağınızı düşünmemeli, gerginliklerden uzak kalmayı becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamın sorunları, üzerinize aldığınız aşırı yüklerden kurtulmanızı gerektiriyor. Sorumluluğu bir ihtiyaç gibi görmemelisiniz. Bunu kanıksamanız, kendinizin bazı gereksinimlerinizi zamanla unutmanıza yol açabilir. Girişimci özelliklerinizi ön plana çıkartıp kendinize oldukça güvendiğiniz bir konuda, kararlılığınızı etkileyebilecek yeni gelişmeler söz konusu.

22 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 08:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 10:44 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz ve evimiz içindeki bir çok meselenin bizi endişeli kılmasına veya bizim bu şeklide durumları ele almamıza neden olabilir. Ancak benim tavsiyem kendinize zaman ayırmanız, hayatın güzelliklerini yaşamanız, elden geldiğince hayata katılmanızdır. İşler, güçler, sıkıntılar bir şekilde gelir geçer. Yine söylüyorum siz önemlisiniz. Saat 16:19-23 Mart saat 05:28 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk etkisi altında, güven olgusu bizi türlü şekilde yoklar, test eder. Başkalarıyla ilgilenmemiz, evimizi derleyip toparlamamız, ailemize önem vermemiz, işimizi başarılı bir şekilde yapmamız beklenir. Zorunlulukları zevke dönüştürmenin anahtarı, yapabileceğiniz kadarına önem vermektir. Daha fazlasına değil. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

22 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının tavsiyeleri çok işine yarayacak. İş ortamında yapacağınız beyin fırtınası olumlu sonuç verebilir.

22 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız olaylardan önemli dersler çıkartabilirsiniz. Sevgide yapılan fedakarlıkları gözden geçirme zamanı. Kariyerde rekabetçi tutumlardan vazgeçin.

22 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaşadığınız olaylardan önemli dersler çıkartabilirsiniz. Sevgide yapılan fedakarlıkları gözden geçirme zamanı. Kariyerde rekabetçi tutumlardan vazgeçin.

22 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün tutuculuktan uzak olup sıra dışı yeniliklerle ilgilenme eğilimine girebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenin. Bunlar düşünce ve hareket şeklinizi geliştirmenizi sağlayacak.

22 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle aileyle ilgili gereksiz kaygı ve korkular özellikle sabah saatlerinde rahatsız edici olabilir. Yanı sıra gün içinde ikili ilişkiler konusunda temkinli olmanızda fayda olabilir, sizi şaşırtabilecek normalin dışında görebileceğiniz tutumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda karşı taraftan gördüğünüz muamele sizi mutsuz kılabilir. Ne yaşarsanız yaşayın kendinizi yıpratmamaya özen gösterin. Aile hayatınızda duygularınız yoğun olabilir.

22 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya ebeveyniniz tarafından size buyurulan bazı fikirler olabilir ve bu durumda duygusal baskı hissetmeniz mümkün olabilir. Daha esnek ve çatışmaya sebebiyet vermeyecek çözümlere yönelmelisiniz. Aile ortamında daha çok ilgi çekmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir tadilat veya eşya alma hedefine yönelebilir, bilgi ve destek alabilirsiniz. Benlik alanınızla ilgili partnerinizle olan fikirsel çatışmanızın sizi zor duruma sürükleyebileceği etkiler dört gün etkili olacaktır.

22 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı noktaları tüm açılardan değerlendirmek isteyebilir ama detaylara takılıp kalabilirsiniz. Derinlemesine inceleme yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyin ama ne zaman başka alana geçeceğinizi de doğru değerlendirin.

22 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 05" R
Ay
Oğlak
08° 05' 37"
Merkür
Koç
16° 28' 26"
Venüs
Koç
29° 25' 33"
Mars
Balık
28° 44' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 34"
Satürn
Balık
16° 27' 43"
Uranüs
Boğa
22° 16' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 12"
Lilith
Başak
23° 11' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>