Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı bugün değerlendirirken maziden kaynaklanacak bazı duygusal hatalar yapabilirsiniz. Alacağınız tüm kararlarda ve girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

İş yaşamınızda farklı işler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizde çalıştığınız projeleri yürütmek için büyük çabalar harcayacaksınız fakat bu proje sizin için gerçekten çok önemli.

Parasal konularda son zamanlarda dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınıza da özen gösteriyorsunuz fakat bazı acil harcamalarınızda da aynı tutumu göstermeniz pek doğru değil.

Sağlık gibi önemli konulara duyarsız davranıyorsunuz. Özellikle hava değişimlerinin olduğu bu günlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün her konuda dikkatli hareket etmeyi tercih edeceksiniz ve bu yüzden dolayı huzurlu bir gün geçireceksiniz. Bugün yeni projelerle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz ve projenizle ilgili ayrıca bir de önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Çarşamba günümüz, saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisi altında adım atıyoruz. Eviniz, aile ilişkileriniz, duygusal güvencenizle alakalı konularda gerçekçi hedefler belirleyebilirsiniz. İdeallerinize sahip çıkabilir, size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları devre dışı bırakmak adına bir takım kararlar alabilirsiniz.  Unutmayalım ki,  siz eskiyi  unutmadıkça geleceğinizi çizemezsiniz. Hem  kendinizi ve hem de  çevrenizi suçlamaya devam ederek zaman kaybedersiniz.  Bundan sonrası adına  nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli ve yeni hedefler saptamalısınız. Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü, sizler için aktif zaman dilimidir. Sevdiklerinizle yapılan aktiviteler, gezmek, konuşmak, hobilerinize zaman ayırmak için bu enerji gayet olumludur. İlgi görmekten hoşlanırsınız. İnsanların sizi dinlemeleri, takdir etmeleri, hakkınızda güzel sözler söylemelerinden memnunluk duyarsınız. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, çevrenizde bulunan insanlarla görüşlerinizi veya bilgilerinizi paylaşırken başkalarının fikirlerini de saygıyla dinleyelim. Bu zaman süresi içinde  ticari konularda rutin işlerinizi yapabilir fakat yeni bir mal alma, imza atma durumunda bir daha gözden geçirmeniz yararlı olur. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü güvende yaşamak, huzur bulmak, maddi ve manevi açıdan güçlenmek anlamında yapılacak düzenlemelerin işaretçisi olduğunu söylüyor.  Kişi ev hayatıyla ilgili konulara ve alacak-borç-ilişki meselelerine ağırlık verebilir. Bu konularda sağlam adımlar atmak, durumunu gözden geçirmek niyetiyle hareket edebilir. Zihinsel anlamda sakindir. Fakat kafasını kurcalayan durumlar varsa bunları bir an önce halletmek isteyebilir. Yapılacak düzenlemeler için paraya ve güce  ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu gibi durumlarda eşin, ortağın, ailenin  desteği sizin için gayet önemlidir. Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, size moral ve motivasyon kazandırıcı, sosyal yaşamınızı canlandırıcı, sevilmek, beğenilmek, güzellikler yaşamak arzunuzu güçlendiricidir. Karşı cinsle olan her türlü temasınızda başarı ve heyecan verir. Haberler alırsınız, yolculuk yaparsınız, tanışmalar olur, kıymetiniz bilinir, ferahlarsınız. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar sunulurken, eski alışkanlıkları da gözden geçirmelisiniz. Başlatacağınız işin gözünüzü kamaştırmasına izin vermeyerek, sezgilerinizin sizi yanıltacağını düşünmelisiniz. Bugün, mesleki ilişkiler nedeniyleseyahatleri ve bu bağlamda ani fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. Kazalara dikkat edin. Aceleci olmayın.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobileriniz, zevk alarak yaptığınız işler veya seyahatler ön planda. Belli plan, proje, ilişki veya yaşam felsefenize bakış açınızı değiştirmeniz size gelecek tepkilerin de değişmesi anlamına gelebilir. İstek ve ihtiyaçlarınızı açıkça ortaya koymalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ruh... Bugün ruh haliniz tartışmalara oldukça yatkın. Oysa içinizden bir hayli samimiyet geçiriyor ve dostlarınıza açık davranıyorsunuz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla iletişim konuları odak noktanız olurken, Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile ilişkilerinizde iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar yaşamaya müsait bir günden geçerken, eski bir ilişkinizden veya dostunuzdan haber alma olasılığınız da sözkonusu olacak

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim kavramı oldukça öne çıkmaya başlayabilir. Kendinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir ve bu isteği tatmin etmek için fırsat kollamaya başlayabilirsiniz. Haberleşme trafiğinin artması, istediğiniz fırsatları size getirebilir.

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 59' 56" R
Ay
Kova
03° 20' 33"
Merkür
Koç
17° 07' 43"
Venüs
Boğa
01° 43' 39"
Mars
Koç
00° 10' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 42"
Satürn
Balık
16° 37' 39"
Uranüs
Boğa
22° 22' 51"
Neptün
Balık
28° 55' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 32"
Lilith
Başak
23° 24' 12"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>