Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı bugün değerlendirirken maziden kaynaklanacak bazı duygusal hatalar yapabilirsiniz. Alacağınız tüm kararlarda ve girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

İş yaşamınızda farklı işler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinizde çalıştığınız projeleri yürütmek için büyük çabalar harcayacaksınız fakat bu proje sizin için gerçekten çok önemli.

Parasal konularda son zamanlarda dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınıza da özen gösteriyorsunuz fakat bazı acil harcamalarınızda da aynı tutumu göstermeniz pek doğru değil.

Sağlık gibi önemli konulara duyarsız davranıyorsunuz. Özellikle hava değişimlerinin olduğu bu günlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde henüz farkına varamadığınız olumluluklar var. Bunların gittikçe belirginleşmesi ilişkiye verdiğiniz önemi arttıracak. Son günlerde genel anlamda duyduğunuz isteksizlik, bugünlerde sizi terk edebilir. Hayata çok daha istekli bakacağınız yenilikler şu sıralar kapınızda. Sıkıntı yaratan sorunlara bilinçli olarak nötrleşmeye çalışacaksınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Pazar günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığı, yolculuk, aktivite, iş, ticaret, eğitim hayatınızla ilgili konularda sizi aktif kılıyor veya bu konulara eğilmenizi sağlıyor. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, nezakete,paylaşıma verdiğiniz önemi gösteriyor. Bu konularda hassassınız. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, insanların dikkatini kolaylıkla çekebileceğinizi hem de arzuladığınız desteği görebilmenizi sağlayıcıdır. Burada asıl önemli nokta, en çok neye ihtiyacınız olduğunu belirlemektir. Şöyle bir düşünürsünüz. Ben doğru kişiyle beraber miyim, neler beni rahatsız ediyor, ne olursa kendimi garanti altında hissederim. İşte bütün bu sorulara gün boyu cevap bulmaya çalışırız. Hemhem maddi konularda güçlü olmak isteriz. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İş ilişkilerinde dikkatli olalım. Duyarlılığımız yüksek. Eğer son günlerde birisiyle anlaşmazlık yaşadıysanız ve bir de aynı ortamda iseniz, sabah saatlerinde tatsızlık yaşanabilir. Sakin olalım. Saat 20:09 Ay-Aslan burcu geçiş enerjisi sizden yana. İletişim, yolculuk, haberleşmede aktifsiniz. Sevgi dolu yaklaşım tarzınız takdir görecektir. Çevrenizdeki herkes sizdeki bu enerjiyi hissedecek ve günlerdir süren sessizliğiniz de sona erecektir. Bugün tanınma ve beğenilme isteğiniz yoğun. Sizinle konuşan insanların takdirini kazanmak istiyorsunuz. Hareketliliğiniz ve zekanızın hissedilmesi ve pohpohlanmanız size müthiş keyif verecektir. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zevkine ve güzellik anlayışına güvenmen, dekorasyon ve mimari konularına yönelmeni sağlayabilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden yana romantik duygular hissedebilir, partnerine daha yakın olmak isteyebilirsin. Hatta onunla ufak bir seyahat planı dahi yapabilirsin. Bu ikiniz için de iyi gelecektir. Bazen yaşam içindeki koşturmaya biraz ara vermek ve hayatın keyifli yanlarını görmeye çalışmak gereklidir. Sizin de ihtiyacınız tam da bu yöndedir.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ve evle uğraşmak, evde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda da değişiklikler gündeme gelebilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayattan beklentilerinizi arzularınızı rahatsızlıklarınızı düşünün ve doğa ile baş başa kalacağınız ortamlarda bulunmaya çalışın ve tabiatla bütünleşin gökyüzünün maviliği ve denizin derinliğine bırakın ağırlıklarınızı tüm inancınız ve içtenliğinizle kendiniz sevdikleriniz ve insanlık için ruhunuzu zihninizi dinlendirin. Dua edin ruhunuzu okşayacak düşüncelerle doldurun zihninizi ama kesinlikle kendinizle baş başa olun. İş hayatınızda beklediğiniz haberler gelişmelerle ilgili stres yapmayın zafer daima inananlarındır. Siz yaptığınız işe inanın gerisi gelecektir.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Beklediğiniz fırsatla karşılaşacaksınız.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazar gününüz kalabalık yerlerde bulunma isteğinizle başlayacak. Hayatınızdaki önemli gelişmeler, hedefler belirlemenize neden olabilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hemhem aile meselelerine çözüm bulmak zihninizi meşgul etse de bugünün keyfini sevdiklerinizle beraber çıkartmalısınız. Tekne gezintisi, vapurla ada turu sizin için güzel tercihler olabilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim kavramı oldukça öne çıkmaya başlayabilir. Kendinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir ve bu isteği tatmin etmek için fırsat kollamaya başlayabilirsiniz. Haberleşme trafiğinin artması, istediğiniz fırsatları size getirebilir.

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 51" R
Ay
Balık
12° 49' 52"
Merkür
Koç
18° 34' 39"
Venüs
Boğa
05° 10' 31"
Mars
Koç
02° 20' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 59"
Satürn
Balık
16° 52' 05"
Uranüs
Boğa
22° 32' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 55"
Lilith
Başak
23° 42' 49"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>