Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin sağlığı açısından, çevreden söylenenlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Geçmişte yaşadığınız bir sorun bugün yine gündeme gelebilir. O, size kendisini affettirmek için her şeyi yapıyor.

Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri bir bir aşmanıza neden oluyor.

Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de endişeleniyorsunuz. Oysa biliyorsunuz ki, size her zaman destek olabilecek yakınlarınız var.

Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istemeyin. Partnerinizin sabrını çok zorluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın artması yorulmanıza neden oluyor. Rahatınız biraz kaçmış gibi. üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Bugün evinizle ilgili küçük bir problem yaşayabilirsiniz. Yakınlarınıza bağlılığınız aldığınız kararları yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Doğru karar aldığınızı bir kez daha herkese onaylatma ihtiyacı duyabilirsiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde yeni haftamızı karşılarken iletişimde kuvvetli ifade tarzınızla etkileyici olursunuz.   Sizi güçlendirir. Özellikle mesleki konularda başarınızla, duruşunuzla gözler üzerinize çevrilir. Saat 15:21-25 Ekim saat 06:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi  birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız.  Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Ancak, üzerinde düşünmeden, hesap yapmadan yenilik anlamında bir karar vermeyiniz. 24 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, parasal konuları derinlikli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Çıkarlarınızı öne alabilirsiniz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı hesap edersiniz. Kaynaklarımızı değerlendirme biçimimiz, fiziksel ve ruhsal sağlığımız, yeniliklere olan bakış açımız, eğitimdenhayatına kadar olan meseleler bu süreçte önemli olacak. Öyle pek ılımlı düşünmemiz mümkün değil. Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz. Bir adım atmadan önce, bu adımın her anlamda analizini yaparız. Hele değerlerimize biri laf etsin veya bizi zor duruma düşürsün, hemen gardımızı alır, gerekeni yaparız. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,    

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz.. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız, aşırıya kaçan hareketlerinizi erken farkına vararak önlem almalısınız.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz. İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz. Çözüm getirme ve uzmanlığınızı sunma yeteneğiniz yardımlarınızdan faydalanan kişiler tarafından takdir görebilir, ama size yakın kişilerin şikayetleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu bağlantıları tekrar değerlendirme zamanıdır.Günün Atmosferi:Gördüğümüz her şeyi gerçek sanmayalım ve duyduğumuz her şeye inanmayalım birkaç gün için. Yanıltıcı kişiler veya etkiler devrede. Fazla hayalperest veya idealist olabiliriz, ama sandığımız şeyler gerçek olmayabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün değiştirmek durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Parasal konularda daha tutku ile başlayacağınız işler gündeme gelebilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz. Takım çalışmalarında, ortak konularda başarılı ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ancak kendinizi ifade edememe ve anlatamama gibi durumlara dikkat etmelisiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda zorlandığınız meseleler üzerine kafa yorabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar şanslı etkilere sahip olacaklar. Yine alım, satım, değiş tokuş işleri için uygun bir dönem.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmeler sizi memnun edecek. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Önceden planladığınız gibi çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Dostlarınızla ilişkileriniz sıcak ve yoğun olacak. Onların desteğini almaya devam edeceksiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. Beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 09" R
Ay
Yay
28° 23' 10"
Merkür
Koç
16° 17' 20"
Venüs
Koç
28° 31' 07"
Mars
Balık
28° 10' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 17"
Satürn
Balık
16° 23' 45"
Uranüs
Boğa
22° 13' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 41"
Lilith
Başak
23° 06' 52"
True Node
Koç
15° 26' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>