Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı iç dünyanıza dönecek ve çevrenizden uzaklaşma eğilimine gireceksiniz. Hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kaygılar duyabilir yersiz endişelere kapılabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karamsar hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar ortaya çıkabilecektir. Akşam üzeri saatleri duygusal açıdna rahatlayacaksınız ve yaşadığınız gerilimlerden kurtulacaksınız. Duygusal hayatınıza ilişkin küçük de olsa sevindirici gelişmeler olacaktır.

Günün ilk yarısı iç dünyanızda bir çok gerilim yaşayacaksınız ve bunu çevrenize yansıtacaksınız. Çevrenizle bazı münakaşalar yapabilirsiniz. Olaylardan etkileneceksiniz ve hassas tepkiler vereceksiniz. İş ortamınızda isteklerinizi çevrenizdeki insanlara kabul ettirmek sizin için önemli olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi daha dengeli hissedeceksiniz. Olaylara daha sakin ve tarafsız bakmayı başaracaksınız. İşinizle ilgili bazı sorunlarınızdan akşam üzeri saatleri kurtulabilirsiniz..

Maddi konularda günün ilk yarısı ortak kazançlar getirici bazı çalışmalar yapabilirsiniz ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra ise bir maddi şans yakalayabilirsiniz.

Beklentilerinzi ve elde edebileceklerinizi iyi hesaplamazsanız bugün hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğinizle ilgili kurduğunuz düşler sizi umut dolu, canlı biri yaparken, yapay sorunlarınızla gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Yapmayı hedeflediğiniz değişikliklere başlama gününüz çok yakın. Bunun belirtilerini göreceksiniz.

24 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, başkalarının hayatımızdaki önemini vurgulasa da, biz onlarla yan yana yaşasak da, merkezimizde yine biz varızdır. El üstünde tutulmak için çabalarız. Değerli bulunmak ve kendimizi ifade etmek. Amacımız ve hedefimize varma arzumuz oldukça yüksektir Aslan Dolunay zamanlarında.  Sosyalleşmek, insanların ilgisini uyandırmak ve takdir edilmek bizim tutkularımızdır. Duygular ve isteklerin birbirine karşıt olduğu böyle zamanlarda Dolunayın görünümlerine bakarak, neler hissedebileceğimizi anlarız. Ay-Mars görünümü, gücümüzü kanıtlamak için her yolu deneyeceğimizi gösterir. Daha fazla kazanmak için çabalarız, daha fazla başarmak için gayret ederiz. Ancak bu bazen öyle bir ihtirastır ki, hiçbir şeyi gözümüz görmez. Eğer bir şeyler umduğumuz gibi gitmiyorsa, tatmin olmayız. Bize iyi gelecek olan, insanların ilgisi ve kendimizi kanıtlama çabasıdır. Bunun ayarını bilmemizde yarar görüyorum. Ay-Satürn görünümü, olumlu bir etkidir. Neyi istediğinizi ve hangi yolun sizin için tatmin edici ve doğru olacağını işaret eder. Ancak şunu da unutmayalım. Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde sona erse de, bir haftalık gölgeli günlerinde ailevi ilişkilerimiz, evimiz, yerleşim yerimizle ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmede bulunmadan karar vermeyelim. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

24 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önümüzdeki on gün içerisinde, entellektüel kişilerle bir araya gelebilir, ortak zevkleriniz üzerine derin tartışmalarda ve fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlilik görülebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde esnek olmanız gerekecek.

24 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle ilgili araştırmalar yapmanız durumunda, ilginç işler gündeme gelebilir veya özgeçmişinizi güncellemeniz bazı alanlarda işinize yarayabilir. Değişiklik size iyi gelebilir ve askıda kalan sorunların çözülmesini sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde boşlukta ilerleyen Ay, gün içerisinde, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanacağımıza veya belirsizlik, isteksizlik ya da kararsızlık hislerinin hakim olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerimizde sorumluluk sahibi olmamız ve gerektiği durumlarda sakinliği korumamız, mantıklı çözümler üretmemiz daha doğru olacaktır. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs ise, birkaç hafta boyunca, aşk hayatımıza daha ciddi yaklaşma ihtiyacı duyacağımıza, eğlenceli ve uçarı değil, ayağı yere basan ilişkilerin ve ilişkilerde sorumlulukların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, gelecek beklenti ve ümitlerinizi aydınlatıyor. Bugünlerde arkadaşlarla bir arada paylaşım içinde olmak iyimserlik getirecek.

24 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Gerçeklerden uzak davranıyorsunuz. Sırf hayal kurarak günü tamamlamaya çalışıyorsunuz. Gerçekçi olmaya önem verin.

24 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, özel hayatınızın aktive olduğu bu günlerde sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirebilir. Arkadaşlarınızın hayatlarındaki bazı olaylar sizin kendi özel hayatınızdaki zamandan çalabilir.

24 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğinizle karşılaşmadığınız için olayı büyütebilirsiniz . İsteklerinizden farklı gelişmelerin olması dengenizi bozabilir. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın. Aklınızdan geçen herşeyi söylemekten kaçının. Farkında olmadan söylediğiniz sözler yüzünden canınız sıkılabilir.

24 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı işlerin gizliden gizliye yürütüleceği, alenen yapılsa bile sizin görmezden gelmeye eğilimli olacağınız bir gün. Siz de bazı gizli planlar yapabilir ve bunları kimseye sezdirmeden uygulamaya koymayı en uygun yol olarak görebilirsiniz. Gizlilik ve açıklığın dengeleri bugün biraz karışabilir.

24 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>