Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir. Birtakım yersiz kurgular içine girip hoşluklar yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayacaksınız.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açacak.

Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun yaşamayacaksınız. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor.

Bir konuda taraf olmaya zorlanıyorsunuz. Zorlamalara karşı koyamayacak ilişkiler içindesiniz. Bu konuyla ilgili eksik bilgilenmelerden kaçınmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun birtakım ilişkileriyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz. Bu konuda sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Ay-Başak burcu geçişiyle  Salı gününe merhaba diyeceğiz. Sizi  dışarıda olan bitenden ziyade  iç aleminize yöneltecektir. Endişeli düşünebilirsiniz.  Hiçbir şeyi beğenmezsiniz, durmadan söylenirsiniz. Sizi kimsenin dinlemediğinden söz edersiniz. Oysaki sakince konuşsanız fikir alışverişinde bulunsanız çevrenizdeki insanlar kayıtsız kalmadığını siz de görürsünüz. Saat 01:15 Neptünle bir karşıtlık oluşturacak. Doğal olarak  hassas düşünmenize neden olabilir. Ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız.  Çünkü  bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümü, ailevi konular başta olmak üzere kişisel her türlü mesele üzerinde titizlikle duracağız. Bize göre henüz yerli yerine oturmamış durumlar söz konusu. Bu yüzden de içimiz pek rahat değil. Dışa belli etmesek de, derinlikli  bir şekilde bunların üzerinde düşünebiliriz. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü insanlar üzerinde güçlü bir etki bırakmak istediğinizin işaretidir. Farklı görüşte olan kişiler canınızı sıkabilir veya sizin hayata bakış açınızla onlarla örtüşmediği için aranızda belli bir gerginlik yaşanabilir. Siz toplumsal anlamda hedef sahibi, ne istediğinizi bilen ve gerçekçi fikirleri olan bir kişisiniz. Fakat şöyle bir etrafınıza baktığınızda insanların boş işlerle, anlamsız sözlerle vakitlerini geçirdiklerini görmek canınızı sıkmaktadır. Bunu dile getirmekten hiç çekinmezsiniz. Ancak doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kimsenin hakikatleri duymaya niyeti yoktur. Bu yüzden de bir takım insanlarla alışverişinizi kesebilir, kendi görüşünüze uygun insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size olan davranışlarınızı denetleme huyundan vazgeçmelisiniz. Bugün bir takım kişilerin fikirlerini benimsemeyebilirsiniz. Kuşkucu davranışlarınız sizi olumsuz etkiliyor. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız, bazılarına ters gelebilir. Tansiyon iniş çıkışlarına karşı tedbirli olun.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda zayıf taraflarınız ortaya çıkabilir, ama bu zayıflıklarınızdan da çıkartabileceğiniz dersler var. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rekabet ve mücadele gerektiren durumlar içine girebilirsiniz. Gizli rakipleriniz konusunda uyanık olmanız gerekiyor. Dikkatinizin dağılmasına izin vermemeli ve ilişkilerinizde iletişimi kuvvetlendirmelisiniz. Olayları ve kişileri kontrolünüz altına almak yerine olumlu etkinize ve becerilerinize güvenmek daha faydalı olabilir.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İRADENİZİ güçlendirerek sigara ve alkol gibi sağlığınıza zararlı alışkanlıklarınızı bırakabilmeniz için uygun bir döneme girdiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 49" R
Ay
Oğlak
02° 21' 47"
Merkür
Koç
16° 21' 35"
Venüs
Koç
28° 53' 30"
Mars
Balık
28° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 43"
Lilith
Başak
23° 08' 53"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:56

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>