Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizden sevdiğiniz kişi değil de, sevildiğiniz kişi diye söz etmek daha doğru olacak. Bunun nedenini biliyorsunuz. Ama nedense bu haksız ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Haksızlığı hem ona hem kendinize yapıyorsunuz. O birini sırılsıklam sevmenin coşkusunu yaşıyor.

Tabi ki harikasınız. Önünüze gelen hertamamlanıyor. Bir probleminiz var. Ancak yönetici kadrodan biriyle çözebilirsiniz. Ama o zaman da sevdiğiniz bir çalışma arkadaşınızın ihbarcısı olacaksınız. İki ayağınız bir pabuçta. Hem arkadaşınızın zaafının gizlenmesi, hem de bu zaafın işe verdiği zararın giderilmesi ; bu ikisi bir arada mümkün görünmüyor.

Sıkıntıdan yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Paraya bakışınız çok insani. Ona ne sevginiz, ne saygınız var. Ona yalnızca ihtiyacınız var. Alçakgönüllü beklentilerinizle para sıkıntısı çekmeniz söz konusu bile değil.

Aşk hayatınızla ilgili gelişmelere yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Bazı hatalı davranışlarınızdan dönmenizin tam sırası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım bırakma, tamamlamama huyuna çok kızıyorsunuz. Böyle davranan insanların sizinle arkadaş olma şansı yok. Bilinçaltınızda saklı bir şeyler var. Dönüp geçmişi aradığınızda küçük yaşlardan beri çok sayıda yarım bırakılmış mutluluk bulacaksınız belki de. Sırf buna takıldığınızdan zehir gibi bir gün geçirdiniz. Bir arkadaşınızın anlamak istemediğiniz bir gerekçeyle tatilini iptal etmesi sizi çılgına çevirdi.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında Çarşamba günümüz başlıyor. Duygularımız ciddileşiyor. İster istemez her şeyi köşeliyoruz. Sağlamlık, dürüstlük, sorumluluk çerçevesi içinde durumları ele alacağız. Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm sorumluluklarının farkında olmayan, ciddiyetsiz insanlar üzerinden yaşadığınız öfkenin işaretidir. Ne yana dönseniz, sanki bir garip sürpriz sizi bulur. Ve bütün bunlarla uğraşacak kişi de sizsiniz. O zaman bu saatlerde şöyle derin bir nefes alın ve kendinize sahip çıkın lütfen. Saat 19:08 Merkür-Satürn görünümü, 2012 yılından bu yana yaşanan mali sıkışmaların, bütçe açıklarının, yanlış yatırım veya kararların vurgulayıcı olmuştu. Bugün son kez bu görünümü yapıyorlar. Çünkü Satürn-Akrep burcu süreci bitmek üzere. İstikrarlı bir bütçenin, gelir-gider dengesini iyi kurmanın önemini artık öğrenmiş olmalısınız. Şimdi hesaplarınızı ve durumunuzu tekrar ele alma zamanıdır. Böylece doğru bir yol ve kazanç yöntemi belirlersiniz. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiler konusunda hassas bir gün. Karşıt burcunuzdaki Uranüs sizi öfkeli ve anlaşılmaz yapabilir. Doğrularınızdan emin olsanız bile, ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Ancak, birkaç gün içerisinde olaylar yüzünüze çarpabilir. Dolayısıyla, önemli görüşme, yüzleşme veya konuşmaları birkaç hafta ertelemekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimde sıkışıklıklar olabilir. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yorucu koşullar meydana gelebilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hisleriniz size yanılgıya düşürebilir. Özellikle yeni tanışacağınız insanlara karşı önyargılı olmayın. Ertelediğiniz işleriniz sizi bunaltacak gibi.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şanslı haftalardan birindeyiz. Bugün önemli anlaşmalar devreye girebilir. Planlarınızı hayata geçirebilir, önemli görüşmeler içinde olabilirsiniz. Ekonomi yapmak için de tam zamanı.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınız ve yöneticilerinizle iletişime önem vermenin ve sözlerinizi seçerek ifade etmenin getireceği olumlu gelişmelere işaret etmekte. Konuşmanızın etkileyiciliği karşısında fikirleriniz mutlaka kabul görecektir. Özel yaşamınız da ise sezgilerinizin sesine güvenin ve geçmişte yaşadığınız sizi üzen olaylara ilişkinizi esir etmeyin. Eşinizin size olan sevgisini göstermesine izin verin. İş arıyorsanız bu dönemde görüşmeler yapın sonuçları istediğiniz şekilde gelişecektir. Başkalarının sebep olduğu huzursuzlukların ilişkinize verdiği zararları aşabilmeniz için gökyüzü sizi tüm enerjisiyle destekliyor biraz anlayış iletişim ve dürüstlükle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 09" R
Ay
Balık
15° 08' 21"
Merkür
Koç
18° 40' 34"
Venüs
Boğa
05° 22' 19"
Mars
Koç
02° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 13"
Satürn
Balık
16° 52' 53"
Uranüs
Boğa
22° 33' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 27"
Lilith
Başak
23° 43' 53"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>