Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrılık sendromunu uzun süre atlatamayacağınızı düşünüyordunuz ama çok kısa sürdü. Gözünüz yeni birilerini aramaya başladı bile. Yine de sizinle ilgilenenleri gördüğünüz söylenemez.

Rakip gördüğünüz kişi, sizin rekabetinizin farkında bile değil. O sadece kendi işiyle ilgileniyor. Sizin de onun gibi davranmanız, sizi daha başarılı kılabilir.

Satın almak istediğiniz özel bir eşyayla ilgili bir kararsızlık yaşıyorsunuz. Gerçekten de biraz daha araştırma yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyata bulma olasılığı var.

Sağlığınız sizin için hep son sırada. Önemli bir sorununuzun olmaması hiç ilgilenmemeniz anlamına gelmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun geçen bir haftadan sonra sular sizin duruldu denebilir. Uzun zamandır hasretini çektiğiniz sakin bir günü bugün nihayet yakalayabileceksiniz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Sıra bunları uygulamaya geldi. Uygulama konusunda da son derece kararlı olduğunuz için başarılı olacaksınız gibi gözüküyor. Akşam saatlerinde bir davet alabilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Ay-Akrep burcu geçişi saat 11:01 da başlayacak. Maddi konularda istikrarlı, kalıcı ve uzun vadeli bir planlamada bulunmak istediğinizi, ancak önünüzdeki bir takım engellerin sizi zorladığını işaret ediyor. Eğer bu şartlar altında bir işe veya bir yatırıma kalkışacak olursam doğal olarak yarı yolda sorun yaşayabilirim diye düşünebilirsiniz. Saat 11:22 Merkür-Chiron arasındaki görünüm, özellikle elimizde olmadan bizi yargılayan, zor duruma sokan, gereksiz yere bizi çileden çıkaran durumlara olan isyanımızın göstergesi. Deyim yerindeyse dilimizin kemiği yok. Dileyen üstüne alınır diyerekveya ilişki anlamında abartılı reaksiyonlar gösterebiliriz. Saat 16:38 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, ortaklık-evlilik-iş sözleşmesi-yenilik-yasal davalarımızla ilgili konularda hızlı bir biçimde kararlar almamıza neden olabilir. Ancak olumsuz şartlar altındaysak, elimizden geldiğince ılımlı konuşmakta yarar görüyorum. Yenilikler yerine oturmuyorsa, dilediğimiz şekilde ilerlemek için vereceğimiz kararı bir kez daha düşünmekte yarar görüyorum. Ne de olsa Merkür-Yay burcunda astrolojik olarak abartılı düşünmeye neden olabilir. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcama ve alışverişler gündeminizde olabilir. Maddi konularda çalkantılar söz konusu olabilir, hesabınıza, bütçenize dikkat etmeniz gerekebilir. 

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapıcı ve ılımlı yaklaşımlarınız önünüzü açabilir, kendi rotanızı belirlemenize ve o yolda ilerlemenize yardımcı olabilir. İstek ve hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak görüşmeler için çok ideal bir gün Sevgili Teraziler.Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalar konusunda daha özenli olmaya bakın. Gereksiz şeyler için harcamalar ya da şansızlıklar yaşanabilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizle çevrenizdeki herkesi büyülüyorsunuz. Özelliklekonusunda bir dahi sayılırsınız. Yeni projelerinizin gündeme geleceğinden emin olmalısınız. Mali konularda destek göreceksiniz. Bu arada yeni masraflara hazırlıklı olun. Merak etmeyin paranızı mutluluk duyacağınız şeylere harcayacaksınız. Yine de bütçenizi zorlamamaya çalışmalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Bu aralar abartılı her şeyden uzak durun. Harcamalarınızı kontrol etmelisiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İradenizi dış dünyaya yansıtmakta pek başarılı olamayabilirsiniz. Ancak sebat göstererek, maddi ve manevi değer yarattığınız alanda güvenilirliğinizi ortaya koyabileceğiniz başlangıçlar yapmaya muktedirsiniz.Gündelik hayatın rutinlerinden, streslerinden kaçmak ve kendi keyfinize göre yeni bir şeyler yapmak için çok uygun bir gündesiniz. Zihinsel gücünüzün yükseleceği, haberleşmeye önem vereceğiniz ancak biraz bilgiç ve meraklı tavırlarla finansal kaynaklarınızı kontrol altında tutmak isteyeceğiniz bir başlangıç noktasındasınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 18' 35" R
Ay
Başak
09° 38' 18"
Merkür
Boğa
01° 15' 32"
Venüs
Boğa
21° 12' 46"
Mars
Koç
12° 18' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 03"
Satürn
Balık
17° 51' 55"
Uranüs
Boğa
23° 17' 48"
Neptün
Balık
29° 21' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 34"
Lilith
Başak
25° 09' 30"
True Node
Koç
14° 53' 16"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>