Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz. Ama sizin iyiliğiniz için yapılan uyarılar oldukça önemli. Yaşadığınız ilişkiyi gittikçe tutkulu bir beraberliğe doğru taşıyorsunuz.

Sağlam bilgilerle hareket etmelisiniz. Sağdan soldan aldığınız duyumlar esasında size de yeterli gelmiyor. İkili bir ilişki içersinde alacağınız yeni kararlar çok önem taşıyacak.

Yatırım konularında yaşadığınız kararsızlıklar, bu konudaki bazı düşüncelerinizi ertelemenize neden olabilir. Önümüzdeki günler içinde ilginç görüşmeleriniz var.

Alacak verecek konularında, güvenli sandığınız ilişkilerinizde bazı sürprizleriniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde varacağınız bazı sonuçlar, sizi ciddiye alınacak konular sıralamanızda bazı düzeltmelere sevk edecek. Seçicilik konusundaki iddialarınız ve yanılgılarınız aynı boyutlarda. Yaşama karşı duyduğunuz coşkunun önünü kesen engelleri doğru tespit edemiyorsunuz. Sınırlı imkanlarınızı suçlarken, kimi tercihlerinizdeki handikabı gözden kaçırabiliyorsunuz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  güne başlarken parasal konularda tam olarak arzuladığınız gibi hareket etmeniz zor olabilir. Saat 12:14 olana dek, ihtiyacınız olanları elde etmek için çok daha iyi koşullar içinde yaşamanız gerektiğini düşünürsünüz. Şans faktörünün önemli olduğunu içinizden geçirirsiniz. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü de, tutku duyduğumuz hangi konu olursa olsun, onun üzerinde hakimiyetçi davranmaya neden olur. Bu para veya toplumsal ilişkiler de görülebilir. Gerektiği yerde kendimizi dizginlemeliyiz. Özellikle israftan kaçınalım. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde huzura fazlasıyla ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın.  Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. Saat 15:24 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuz gayet yoğun.  Bir fikri coşkulu bir ifade ile ve  ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirmeniz mümkündür. Girişimde bulunmak adına cesaret vericidir. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü, meseleleri gündeminizin ilk meselesi haline gelir. Çevrenizle olan ilişkinizde, bazı kişilerin sizi rahatsız etmemesi için mesafe koymayı tercih edersiniz. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, olumlu bir tesir. Böylece bu saatlerde kendinizi biraz daha iyi hissedebilirsiniz. En azından ruhsal ve fiziksel anlamda canlanırsınız. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,    

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiçbir şekilde dengeleriniz bozmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişiler tavırlarınızdan etkilenebilirler. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapacağınız işbirliği sayesinde, önemli aşamalar kaydedeceksiniz. Daha itaatkar olmalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortada olan gerçek şu yapmanız gereken çokvar ve artarak yoğunluk devam edebilir. Bu esnada farklı fırsatlar da yüzünü gösterecektir. Ancak, bunların ne kadarı gerçekten beklentilerinizi karşılar, o konuda net konuşmak zor görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konulara özen göstermelisiniz. Öğle sonrasında ziyaretler, yolculuklar dikkat çekiyor.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları mutlu etmeye çalışmak yerine gerekirse sizi mutlu etmeye çalışacak paylaşımcı dostlor edinmeye bakın kendinize.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevrenizle güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmeniz gereken, bireysel gücünüzü ve motivasyonunuzu çalışma hayatınıza yönlendirmenizin faydalı olacağı, ilişkilerde gerginliklere açık bir zamandan geçmektesiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularınız daha ön planda olacak. Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza bugün dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda yaratıcı ve doğaçlama yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha huzurlu ve keyifli hissederek güne başlayacaksınız. Duygusal konularda iletişime önem verdiğiniz takdirde pek çok sorunu ortadan kaldırabileceksiniz. Hemen her konuda sağlayacağınız fikir birliği birlikte olduğunuz insanında zorlandığı konularda rahatlamasına vehayatınızda ayrı ayrı başarılara imza atmanıza sebep olacaktır. İşinizle ilgili Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>