Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha sağduyulu davranmaya yönelmelisiniz. Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor.

Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz. Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuç verebilir.

Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz. Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Bazı duygusal sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızda karşılaşacağınız olayların sizi duygusal olarak olumsuz etkileyebileceği bir gündesiniz. İşinizle ilgili konularda yeni kararlar almaktan ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Duygusal anlamda ortaya koyabileceğiniz tepkiler bazı kişisel ilişkilerinizde sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Genel çevrenizde gelişen bazı olaylardan rahatsızlık duyabilirsiniz ancak bunlara müdahale etmek için bir kaç gün daha beklemeniz sizin için daha doğru olacaktır. Ani kararlar vermekten kaçının.

27 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 02:22 Venüs-Uranüs olumlu görünümü size sürpriz gelişmeleri işaret ediyor. İlişkisinde sorun olanlar bugünlerde barışabilirler. Yalnız olanlar, yeni bir ilişki adım atabilirler. Bazı Teraziler evlilik kararı alabilirler. Bir yolculuk veya bir etkinlikte birinden çok fazla etkilenebilirsiniz. Bir arkadaşlık, heyecanlı bir ilişkiye dönüşebilir. Ayrıldığınız kişi, sizi arayabilir. Bir yakınınız, sizi biriyle tanıştırabilir. Bugün olanlar sizi pek şaşırtmasın. Heyecanlı gelişmelere açık olun derim. Saat 05:28 Ay-Güneş görünümü altında sizi olduğunuz gibi kabul etmeleri, söylediğiniz bir söze ters karşılık vermeleri, muhalefet etmelerinden hoşlanmazsınız. Çekici sevimli sıra dışı yanlarınızla bir bütünsünüzdür. Ruhunuz özgür olmak ister  ve dilediği gibi davranmaktan yanadır. Saat 06:19 Güneş-Neptün görünümü,  arzularınız, istekleriniz, ulaşmayı istediğiniz hedefleriniz doğrultusunda hareket etmekten yana olduğunuzu gösteriyor. Özellikle bilginiz ve tecrübeniz dahilinde insanlara akıl veriyor, hatta rehberlik ediyorsunuz. Ancak bu hizmetlerinizi tek başına sürdürmek, kimseyle çalışmaktan yana da değilsiniz. Oysaki mevcut durumunuza baktığımızda sizin öncelikle odaklanma sorununuzu çözmeniz ve işlerinizi gerçekçi bir şekilde düzenlemeniz gerekiyor. Başkalarına yardımcı olacağım diye, kendinizi ihmal etmeyiniz. Bir de lütfen, düzensiz beslenmeden kaçınınız. İşiniz veya yaşantınız gereği uyku düzeninize önem vermiyorsanız, bilmediğiniz ilaçları kullanıyorsanız yeniden bir doktora görünmelisiniz. Panik atak, aşırı duyarlılık, yorgunluk gibi şikayetlerinizi de hafife almayınız. Saat 07:33 Venüs-Chiron arasındaki zorlayıcı görünüm, inandığımız yolda ilerlememizin, dilediğimiz gibi hareket etmemizin, öz benliğimize uygun şekilde kendimizi ifade etmemizin önünde duran her türlü engeli yenme çabamızı gösteriyor. Buna ilişkilerimiz de dahil. Dostluklarımızın devamlılığı gayet kıymetli. Ancak birileri gereksiz sözleri ve davranışlarıyla bizi üzmeye devam ediyorsa bugün susmamız pek mümkün değil. Gerekeni söyleyebilir, bir adım geri atmayız. Gününüz aydınlık içinde geçsin. Kazancınız bereketli ve yüreğiniz huzurla dolsun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğimle,

27 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok hızlı ve cesur davranarak bir çok işi aynı anda yapacak, birbirini tetikleyen konularda ardı sıra başarılar gelecektir. Fikirlerinizi insanlara kabul ettirecek, organizasyon yeteneğinizin çıtasını yüksek tutacaksınız. Bulunduğunuz konumu destekleyici kurs gibi kısa eğitim çalışmalarında bulunacaksınız. Bu detaylar işinizle ilgili size katkılarda bulunacak..

27 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç gün içerisinde, kısa mesafeli sürpriz yolculuklar veya ani ziyaretler söz konusu olabilir. Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Evinizi ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatleri biraz gergin etkiler içerse de, aslında hoş olanakların yüzünü gösterebileceği birkaç günün içerisindeyiz. Beklenmedik hoş gelişmeler bizi bazı tercihler yapmak zorunda bırakabilir ya da yanlış beklentiler içerisine girerek bazı olanakları verimli kullanma şansını yitirebiliriz. Gerçekçi olmaya çalışmalı ve gelişmeleri dikkatle takip etmeliyiz. Şanslar kapıda. İstikrarlı ve organize olan başarılı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çekiciliğiniz artıyor. Duygu ve düşüncelerinizi dile getirirken oldukça heyecanlı ve iddialı olabilirsiniz. Ancak bu durum bazen sizi sıkıntılı durumlara düşürebilir. Özellikle işe ve paraya dair konularda biraz daha ölçülü olmanızda fayda var. Ayrıca şans oyunlarından veya yüksek riskli yatırım araçlarından uzak durmalısınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev eşyalarınızda çıkabilecek bir arıza canınızı sıkıp yeni masraflar açabilir size. Değişiklik planınız varsa daha sonraya ertelemelisiniz.

27 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

27 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 07" R
Ay
Yay
17° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 28"
Venüs
Koç
27° 26' 25"
Mars
Balık
27° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 05"
Satürn
Balık
16° 18' 59"
Uranüs
Boğa
22° 10' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 41"
Lilith
Başak
23° 01' 02"
True Node
Koç
15° 29' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>