Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda canınızı sıkan olaylar üzerinde bugün düşünmeye fırsat bulacak ve yeni çözümler geliştirebileceksiniz. Ancak bu konularda aceleci davranmaktan kaçınmalı ve soğukkanlı davranmalısınız.

Bugün isteklerinizi ertelemek ve işinize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Yoğun ve yorucu bir günün ardından önümüzdeki günlerde özel hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Parasal konularda durgun bir gün geçireceksiniz ve zaman zaman sıkıntılı anlar da yaşayabileceksiniz. Kendinize yeni parasal kaynaklar arama yoluna gidebilirsiniz.

Ailenizin bir üyesi bugün ciddi bir rahatsızlık geçirebilir ve siz onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden bazı özel işleriniz aksayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile ortamınızda beklenmedik gelişmeler olacak, yeni sorunlar akşama kadar sizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki kulağınıza gelecek konuşmalar, çeşitli kuruntulara kapılmanıza yol açacak. Çok sevdiğiniz bir insanın sağlık sorunları da sizi üzmeye devam ediyor. Ama yakın zamanda gelecek iyi haberler sizi mutlu edecek.

27 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 27 Temmuz saat 23:22 Kova burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, aşka bakışımızı, sosyal ilişkileri, özgür hareket etmemizi, çocuklarla ilgili konuları, eğlence hayatımızı, zevkli ortamları, yenilikleri, değişiklikleri hemen uygulama arzumuzu işaret etse de, bir şeyler durduruyor bizi. Mars iki ayrı burçta geriliyor. Bir yandan da ailevi konular bizi baskı altına alıyor. Kafamızda birçok yenilik düşüncesi dolaşıyor. Fakat şimdi bunlara tekrar bakmak, incelemek, hemen karar vermemek gerekiyor. En azından Eylül ayına kadar. Finansal konularda Uranüs faktörü önemli. Değişimler o alanda da etkili. Fakat piyasanın durumu, yatırım veya kaynaklarımızı sağlam bir şekilde değerlendirmenin, iyi hesap kitap yapmanın önemini işaret ediyor. Bugünlerde, aşk hayatımızda geçmiş meseleler gündeme geliyor. Giden sevgili geri dönebilir, biz de soru işaretleri uyanabilir. Yeni birisi hayatımıza girebilir, tanımamız gerekebilir. Hangisi olursa olsun, geçmiş meseleler gerçekçi şekilde ele alınmalı, oldubittiye getirilmemelidir. Özgür değiliz pek. Birileri bir şeyleri dayatıyor, kabule zorluyor veya biz ayak uydurmaya çalışıyoruz. Kesip atmak, bitti gitti demek için her şeyi iyice anlamak vaktidir. Ekip çalışmaları, özgürlük, yeni hedefler, çağdaş bir yaşam, insanların mutlu olduğu bir dünya ilgimizi çekiyor. Belki de bir hobimiz işe dönüşecek. Bunları da yine bilinçli ele almak lazım. Evet belki yavaşladık, belki yön tayininde bulunamıyoruz. Fakat bu durgunluk veya bazı gelişmeler ilerisi adına hedefimizi belirlemede, yolumuzu çizmede bize yardımcı olacak. Bunu da belirteyim. Gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor ve iletişim gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor. Bugün yapacağın harcamalarda ölçüyü kaçırmamalısın. Yakın zamanda olmasa bile uzun vadede hesaplı davranmazsan sıkıntı yaşayabilirsin. İş yerinde senden üstün pozisyonda olan kadınlarla bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Terazi burcuysan, eşinin istekleri üzerinde baskı oluşturabilir. Özgürlüğünden taviz vermek istemeyişin, kararlı konuşmalar yapmana neden olacak. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, toplumsal temalı çalışmalara yönelebilirsin. Ailede küslük yaşayan bireyleri bir araya getirebilir, barışmalarını sağlayabilirsin.

27 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşamınızla ilgili gündelik sorunlarla uğraşabilir ve onların sizden istedikleri ile sert bir şekilde yüzleşebilirsiniz. Hem onlara hem de kendinize karşı dürüst olmanız gereken bu zamanı düşünmek isteyeceksiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk almanız olası. Mesleğinizle ilgili farklı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu konuyu eşinizle ya da sevgilinizle beraber inceleyip bir karar verebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gün. Sosyal bir etkinliğe katılmanız mümkün.

27 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SORUMLULUKLARINIZ artıyor. Ailenizin sizden beklentileri var. İleride vicdan azabı çekmemek için yapmanız gereken ne varsa yapın. Karşılığını sevgi olarak alacaksınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay Tutulması, aşk hayatınızı tetikleyecek sevgili Teraziler. Bu Tutulmaya denk gelen günlerde aşk hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. Yine aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çocukla ilgili oluşumlar, çocuğunuzla ilgili konular beklenmedik bir şekilde duygusal konulara bağlanabilir ve siz hayatınızda çok hızlı şekilde bu konulara yer açabilirsiniz. Sanatsal bir işle uğraşıyorsanız, kreatif birtakım işleriniz varsa yine bu Ay Tutulması ile beraber bu işlerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Sinirsel gerginliklere, agresif tutumlara, içinizde biriktirdiğiniz öfkeye bu tutulmada dikkat edin. Sosyal çevreniz ve kendi hayatınız arasında kalabilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelen Ay tutulması sizin aşk hayatınızda önemli kararlar almanıza neden olacak.Sevdiğiniz kişiyle yaşamı nasıl paylaşacağınıza dair gelecekle ilgili plan yapma zamanı. Hayatın kırılma noktasıyla önemli yapı taşlarını bağdaştırmanız için aktif bir dönem. Ayrıca çocuğunuzun geleceği ile ilgili plan yapma zamanı. Arkadaşlıklarınızı sorgularsınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>