Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizden fazla bir beklentisi yok. Aradığı hemen hemen her şeyi bulduğuna inanıyor. İlk günlerdeki ilginin azlığından şikayetçi biraz. Bunu doğa dışı bir istek gibi görebilirsiniz. Haklı da olabilirsiniz. Belki sizde eski ilgiyi görmüyor, beklemediğiniz içinde fark etmiyorsunuz. Konuşmanı da yarar var.

Bir isteksizlik içindesiniz. İşyerinizde başınızı ağrıtacak elle tutulur bir şey yok. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor.

Para sıkıntısı çekmiyorsunuz denemez, ama çekmemeye çabalıyorsunuz. Birlikte yaşadığınız kişiyle harcamalar konusunda birbirinizi suçlar durumdasınız. Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor.

Rahatsızlığınızı epeydir izleyen biri sizin adınıza bir takım girişimler içinde. Sevgiliniz onun bu ilgisine anlam yükleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dost ziyareti hayli tartışmalı geçti. Önceleri yatıştırıcı davranıp sonunda tartışmanın baş sorumlusu gibi çıktınız. Bu günlerde sinirlerinizin biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Esprili, cazip kişiliğinizle seviliyorsunuz. Bunu korumaya çalışın. Ailenizden bazı kimselerle aranızdaki anlaşmazlık günden güne büyüyor.

28 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 01:29 Venüs-Jüpiter kavuşumu, ilişkilerde özellikle desteklenmeyi arzuladığımızın işaretçisi. İnce eleyip sık dokuyoruz ister istemez. Eğer sorunlar varsa, gözümüzde büyüyebilir. Bir yanımız bağlılık ister, diğer yanımız mesafe koyar inceler. Bardağın boş tarafı daha fazla dikkate alınır. Çünkü yaş tahtaya ayak basmak istemeyiz. İlişkimizi, hedeflerimizi, işimizi gücümüzü, kısaca hayatın tüm zevklerini bir gözden geçiririz. Belki de geçmişte yaşadığımız zorlu tecrübeler nedeniyle, şimdi yanılmak istemiyoruzdur. Kimi Teraziler ise, bazı sebepler nedeniyle, alttan alabilirler. Daha fazla verici, yardımcı olup, problemleri aşabileceklerini düşünürler. Ancak ben derim ki, her şeyin azı karar, çoğu zarar Geçmişte üzüldük diye,  bundan sonra da üzüleceğiz diye bir şey yok veya kendimizden taviz verip, olmayacak şeyleri de idare etmeye kalkışmak olmaz. Her şey bilinçli bir şekilde ele alınırsa, hayatınız anlam kazanır. Saat 04:42 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut işimizin geleceği üzerinde düşünmeyi sağlar. Tabii ki gelişim, büyümeden yana olmalıyız. Buna göre karar vermeliyiz. Saat 08:39 Ay-Pluto görünümü, iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Mutlu ve keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

28 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Takıntılı yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel anlamda zorlu günlerde olsak da, ayın bu son günlerinde, maddi başlıklı konularda veya işlerde, bazı olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir. Yeni şeyler öğrenmek, bilginizi arttırmak veya eğitimler almak olasılığı da yüksek görünüyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle sabah saatlerinde ailevi işler daha çok gündeme gelebilir. Ortaklaşa konularda aşırı kontrolcü davranmamalısınız.

28 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda duygusallıktan çok gerçeklere yer açmalısınız. Geçmişteki hataların duygusallığınızdan kaynaklandığını biliyorsunuz. Alacağınız bir haber içinize su serpecek.

28 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hafta sonu geri planda durulacak işler konusunda, parasal işlerinizde güzel gelişmelerle ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizle baş başa olmak, insanlara yardım etmek manevi anlamda size çok iyi gelecek.

28 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı bugün, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, takdir çekebilir ve destek alabilirsiniz.İş arıyorsanız sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek birbulabilirsiniz. Hayatınıza dahil olabilecek birisiyle fikirsel uzlaşmanın ve zekanın yoğun olabileceği bir aşkı deneyimlemeniz mümkündür. Kariyer ortamınızın bir aile formasyonunda olması için çabalayabilirsiniz. Bilhassa annenizle zaman geçireceğiniz ve bu konuda mutlu hissedebileceğiniz bir cumartesi günündesiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

28 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 34' 23" R
Ay
Terazi
19° 48' 44" R
Merkür
Boğa
05° 50' 51"
Venüs
Boğa
25° 22' 51"
Mars
Koç
14° 53' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 01"
Satürn
Balık
18° 05' 20"
Uranüs
Boğa
23° 29' 35"
Neptün
Balık
29° 25' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 43"
Lilith
Başak
25° 32' 03"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>