Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Bu ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmemeye kararlı gibisiniz.

Hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Parlak zekanızın herkes farkında. Sürekli kanıtlamaya çalışmanız gerekmiyor.

Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz. Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde, ama yine de denkleştirip vereceksiniz.

Hafta sonunda hareketli programlardan kaçınmalısınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla aranızda herkesin gıpta ettiği dayanışma, onun size bu günlerde yapacağıdışında bir ortaklık önerisiyle daha da somutlaşabilir. Bu gelişmeye çok sıcak bakacaksınız. Bugünlerde dostları bir araya toplama niyetiniz, hoş bir şölene dönüşebilir. Ummadığınız insanlar ummadığınız hazırlıklar içersine girebilirler.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:05 Mars-Kuzey düğüm görünümü, ruhsal ve bedensel anlamda size zarar veren bir alışkanlığa son vermek gerektiğini gösteriyor. Bu ister fazla kilo, ilaç, davranış biçimi, ilişkiyle alakalı olabilir. Eğer siz bunları geride bırakmaya istekli olursanız, iradeli davranırsanız her anlamda sağlıklı, verimli olursunuz. Güvenilir olmayan, sizi yıpratan, üzen kişi ve durumlardan uzak durunuz. Çünkü bunlar sizi zayıf kılıyor. Bir şey yürümüyorsa ve siz özveride bulunarak onu sürdürüyorsanız, şikayet etmeye hakkınız yok demektir. Saat 04:45-18:12 arası Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman diliminde huzura fazlasıyla ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın. Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. Saat 18:12 itibariyle, sorumluluklarımızı hatırlatıcı Ay-Oğlak burcu geçişinde, verilecek kararların yine dikkatli ele alınması şarttır. Sağlığımızla ilgili de etkili olan bu enerji altında yediklerimize dikkat edelim. Özellikle midemizi yoran besinleri tercih etmeyelim. Ev alma, kiralama, satma gibi konular üzerinde durulabilir. Yatırım düşünüyorsanız, mutlaka piyasanın durumu gözden geçirilmelidir. Bu süre içinde, ciddi düşünürüz. Tespitlerde bulunabiliriz. İlgiye ve sevgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmekten kaçınabiliriz. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 21:49 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemine denk geldiği için, geçmişe ait meseleler üzerinde fazlaca durabiliriz. Ailevi konularda karar vermemek, yeni bir yere yerleşmek anlamında çok iyi düşünmek gerekiyor. Belki planlarınız vardı. Ancak bu kavuşum, bu planların hayata geçirilmesi yönünde değil, ne kadar doğru ve faydalı olup olmadığını anlamamız yönünde önem taşıyor. Bakalım, analiz edelim ve anlayalım. Geçtiğimiz 10-11-12-13 Aralık tarihindeki meseleler karşımıza çıkabilir. Yeniden bakmakta yarar var. İşlerinizde kolaylıklar, gönlünüzde huzur ve mutluluk dileklerimle,

28 Aralık 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişle ilgili konuları irdeleyebilirsin. Seni, çocukluğuna dair ya da ailenle ilgili anılarına götürecek gelişmelerle karşılaşabilirsin.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir takım geziler ya da turlar size iyi gelebilir. Enerjiniz artabilir. Evde veya işte yaşanan sorunları yanınızda taşımamalısınız. Mevcut durumu yeniden ele alıp, nasıl çözebileceğiniz üzerinde kafa yorabilirsiniz. Günün Atmosferi:Baskı yapan kişi ve durumlara daha mantıklı bakmalıyız

28 Aralık 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız yeni haberler işlerinizde değişikliğe neden olabilir. Ticari konularda daha aktif olabilirsiniz. Akşama doğru işleriniz netleşebilir. Sözleşmeler için uygun bir gündesiniz. Gün içinde eğitim konusu ile ilgili fırsat gündeme gelebilir. Ticari kararlar alabilirsiniz.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Aralık 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda önceden konuşulmuş bir mesele gündeminize yerleşecek. Harekete geçmek için yarın oluşacak dolunayı bekleyin.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyu Ay'ın Yay burcundaki boşluk etkisinden dolayı yeni bir işe girişmek istemeyebilirsiniz.Elinizdeki iletişimsel işleri halledip, mesela yeni yıl tebriklerini ve maillerini hallettikten sonra, akşam saatlerinde yaşanacak Oğlak burcu Yeni Ay'ını karşılayabilirsiniz. Sona eren yılın sizin özünüze neler kazandırdığını, ebeveyniniz ve evinizle ilgili yeni yıl planlarını irdeleyebileceğiniz bir yeniay sürecine girmiş bulunacaksınız. Hayatınızdaki detaylarda disiplinli ve kararlı olmayı seçebilirsiniz.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün boyu iletişim, ulaşım ve haberleşme konularında ortaya çıkabilecek aksamalara karşı planlı ve tedbirli ilerlemeye çalışmalısınız. Akşamdan itibaren ise ailenizle ilgili konular ağırlığını hissettiriyor.

28 Aralık 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>