Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşine ayırdığın zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Bugün size zaman ayırmak istiyor ama siz kararsız kalacaksınız.

Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Aynı kararlılıkla devam etmek istiyorsunuz. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Önünüze bir eğitim fırsatı çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri sizi biraz uçarı buluyor ve bunu sorun ediyor. Ona sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor, buna ihtiyacı var.

28 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 28 Haziran saat 07:53 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, sadece dış dünyada kendimizi güvende hissetmenin, garanti aramanın yanı sıra, ailemize ve bizzat geleceğimize önem vermemiz gerektiğini vurguluyor. Sorumluluklarımız kendimize ve diğerlerine karşı etkilidir. Bunu unutamayız. Şu sıralarda Satürn geriliyor. Sadece bu Dolunayda değil, Eylül başına kadar aile hayatımız, evimiz, geleceğimizle ilgili konuların ciddiyetle ele alındığı ve buna göre kararların alındığı süreçteyiz. Evet dış dünyada çabalıyoruz ama kişisel anlamda bize ait olanın da farkındayız. Yükümlülüklerimizi yerine getirirken, ayaklarımızın sağlam yerine bastığını bilmek özsaygımızı perçinliyor, sağlamlaştırıyor. Yatırım düşünüyorsak, bunun garantisi, geri dönüşü, güvencesi bizim için önemli. Belki evimizi yeniliyoruz. Restorasyon söz konusu. Bu bizim geleceğimiz için garanti olabilir. O zaman sabırlı olacağız. Mars şu aralar geriliyor. Bu Dolunayda aşk ve çocuklarımızla ilgili yeniliklerin de gözden geçirilmesi iyi olacak. Karşımıza çıkan kişiye, geçmişte yaşanan ilişkiye, şimdi tekrar karşılaştığımız duruma gerçekçi bakmalıyız. Üstümüzde baskı kurulmasına, aynı hataları yine yaşamaya tahammülümüz yok, olmamalı da. Demek oluyor ki, bizler bu Dolunayda yaş tahtaya ayak basmamalıyız, hiçbir şeyi aceleye getirmemeli, aşırı hassasiyet veya olumsuz bir bakış açısıyla yaşamı ele almamalıyız. Evimiz, ailemiz, aşk hayatımız, paramız bütün bunlarla ilgileneceğiz. Doğru tespitleri bilinçli gözden geçireceğiz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

28 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığının önde olduğu bugün kendini daha verimli hissedebilir, üretken bir gün geçirebilirsin.

28 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerle ilgili ailenize açılmak isteyebilir ve onlara sevdiğiniz kişi ile ilgili bazı bilgiler vermek isteyebilirsiniz. Ancak ailenizin buna karşı pek sıcak bakmayacağı ve reddedeceği gözükmekte. Durum böyle olduğunda ise şartları fazlasıyla zorlamamanızı tavsiye edebiliriz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda kariyeriniz ile ilgili alacağınız destekler sizi motive edecektir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlar işlerinizi halletmenizde size yardımcı olacaktır. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konulara daha özenli yaklaşabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu hedeflere bir öncelik sıralaması yapmak önemli. Aksi halde işleriniz yarım kalabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars geri harekete başlıyor. 12 Ağustos'a kadar sürecek olan bu dönemde sevdiklerinizle ilgili konular ve aşk hayatınız sizi biraz daha meşgul etmeye başlayabilir. Heyecan ve tutku dolu olduğunuz, sevdiğiniz şeyler için mücadele etmek durumunda olabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, ailenizle ilgili konulara yönelmenizi sağlayacak. Ev alım-satım gibi işleriniz varsa önemli sonuçlar ve sorumlulukla atılması gereken kararlar karşınıza gelebilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunun 6 derecesinde Dolunay meydana geliyor. Yeni bir ev almak ya da satmak, evden taşınmak, başka şehirde yaşamak gündeme gelebilir. Aile büyüklerinin rahatsızlığı ve sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalırsınız. Miras paylaşımı için yeni kurallar koymak ihtiyacı doğabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

28 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>