Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan ama onu etkileyen birtakım problemlerin, sevgilinizin bilgisi dışında olduğunu üşünüyorsunuz. Sorunlarınızın farkında ve bu sorunları ona yansıtmamaya çalışmanız, onu memnun ediyor.

Aksamalarla ilgili sıkıntıları yalnız yaşıyorsunuz. Ortak çözüm arayışları daha yararlı olabilir. Bugünlerde bir, iki görüşmeden sevindirici sonuçlar çıkabilir.

Parayla daha gerçekçi ve daha sorumlu ilişkilere girme zamanı. Eleştirilere hak veriyor olmanız, eleştirenleriniz için artık fazla bir anlam taşımıyor.

İyimserliğinizi biraz törpülemeniz gerekiyor. Daha gerçekçi beklentiler, size düş kırıklıkları yaşatmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özelliklekonularındaki maymun iştahlılığınız çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar. Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, çok özel bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Kararlı görünümünüz, bazı ciddiyet gerektiren konularda zafiyet gösterebiliyor.

28 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 11:36 Ay-Uranüs olumlu görünümü, toplumsal konularda, çocuğunuzla ilgili meselelerde ve aşkta özgürce karar vermenizi sağlar. Ancak partnerinizin bakış açısı sizden farklı olabilir. Saat 23:19 Ay-Mars mücadeleci görünümü, mevcut maddi şartlarınız nedeniyle bazı düşündüklerinizi ortaya koyamamak sizi bir hayli sinirlendirir. Bir yandan farklı yaşamak isterken diğer yandan tek başına mücadele etmeye zorlanmak kolay değildir. Stres altında kalmamıza sebep olur. -Neden böyle durumlar içindeyim diye düşünürsünüz. Ayrıca çocuk veya farklı bir mesele nedeniyle üstünüze yük biner. Bu yükün altından kalkabilmek için daha fazla kazanmak gerektiğini  bilirsiniz. Bu görünümün ardından 29 Mayıs saat 00:06 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. Özgür olma arzunuz yoğundur. Ancak bu süre içinde çevrenizdeki insanlara anlayışlı davranmalıyız. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

28 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Reddedilme korkunuzu yenebilirseniz, kendinize olan güveniniz daha da artarak, duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz

28 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize önem vermenin, ihtiyacınız olan değişiklikleri yapmanın olumlu geri dönüşleri olabilir. Bazı kişiler altından kalkamayacağınız veya üstlenmeye hazır olmadığınız yükler almanız için sizi zorlayabilirler. Bu kişilere ödün vermeniz gerekmiyor.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi hissedebilecek ortamlarda olabilirsiniz. Yaratıcı işler, çocuklarla ilgili uğraşlar da dikkat çekebilir.

28 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Sakin olun ve bir şeyleri deneyerek öğrenin. Unutmayın, acelecilik size göre değil. Enerjiniz girişkenliğinizle donanıyor. Tartışmalardan uzak durmalısınız.

28 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan keyif almak isterken tepkileriniz nedeniyle özel yaşantınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Aktiviteler gününüzü doldurabilir.

28 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayattan aldığınız zevkler daha çok toplumsal olacaktır. Çocuklarınızın dahice planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız. Bilim kurgu filmlerine gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gece saat 23.00'da Balık burcuna geçiş yapacak. Ay Kova burcunda yer aldığı günlerde daha hareketli, dostlarla arkadaşlarla birlikte olmak, sosyalleşmek, sohbet etmek ve haberleşmek isteriz. Bu nedenle, günlük ve monoton işlerden sıyrılmak kendi kafamıza ve zevklerimize uygun aktiviteler yapmak hatta değişik bir aktiviteye yönelmek isteyebiliriz. Daha bağımsız, kendi ilke ve prensiplerimizi yansıtan konuşmalar yaparak, sıra dışı, orijinal fikirlere sahip ve kendine özgü kişilerle bir arada olabiliriz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya bizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmayız.Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha fazla ilgi duyabiliriz. Bu süreçte Güneş ve Venüs de İkizler burcunda olacağı ve İkizler de hava grubundan iletişim, arkadaşlık kurma, yeni şeyler yapma ve öğrenmeyi seven bir burç olduğu için bize bu iletişimsel atmosfer mutlaka yansıyacaktır. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gündesiniz. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Toplu e-postalar gönderebilirsiniz. Yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz.Mars bugün geri hareketini sürdürdüğü Yay burcundan gerileyip Akrep burcuna tekrar geçiş yapıyor. Mart ayının başında halletmekte başarısız olduğunuz, imkan bulamadığınız veya fırsatları değerlendiremediğiniz mali bir takım durumlar varsa bu konuya tekrar geri dönüp sonuçlandırmak, çözüm üretmek için stratejik ve hızlı kararlar almanız gerekebilir. İlişkilerde paylaşımlarla, sırlarla, cinsellikle veya para ile ilgili stresli durumlar ortaya çıkabilir.

28 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

28 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 48' 12" R
Ay
Kova
00° 34' 38"
Merkür
Koç
17° 02' 44"
Venüs
Boğa
01° 28' 46"
Mars
Koç
00° 01' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 53"
Satürn
Balık
16° 36' 35"
Uranüs
Boğa
22° 22' 10"
Neptün
Balık
28° 55' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 51"
Lilith
Başak
23° 22' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>