Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yaşama coşkusu ve aşka odaklanma arzunuz, birbirini karşılıklı kışkırtan iki duygu olarak yüreğinizle oynaşıyorlar. İdeal bir sevgili olarak görülmemeniz mümkün değil. Güvenilirlik konusunda ise, biraz sorulara açıksınız,

Aktiflik ve girişkenliğiniz şu günlerde had safhada. Bundan yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızdan taşmak isteyebilirsiniz. Şansınızın tahriklerine kapılmamanız gerekiyor.

Getiri, götürü hesaplarında biraz zayıf görünüyorsunuz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi düşüncelere sevk edebilir.

Doğal özelliklerin, sonradan edinilmiş alışanlıklar gibi kolayca ortadan kalkmayacağını bilmeniz gerekiyor. Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Edilgen kişiliklere asla göstermediğiniz hoşgörü, bugünlerde bir anlamaya çalışma uğraşı içine girebilir. Arkadaş çevrenizde, doğal bir ilgi alanı gibi algılanıp önemsenen birinden aldığınız negatif elektriğin nedenini araştırmalısınız. Bugün dostluk ilişkilerinizi zirvelere çıkartabilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizde yoğun duygusal alışverişlere çok açık bir dönemdesiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma gününe, saat 05:35 Ay-Neptün faydalı görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 06:30 Ay-Mars karşıtlık etkisi, olumlu yönde kullanmak için, çıkarlarımızın farkında olmaya devam edeceğiz. Parayı kolay kazanmıyoruz. Eğer birileriyle bir işe gireceksek lütfen iyi düşünelim. Tek başımıza bir şey yapmak istiyorsak enine boyuna araştıralım. Bu noktalara dikkat edersek bu karşıtlık sorun çıkarmaz. Saat 13:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı, geleceğimizi garanti altına almak, huzur bulmak, güven altında olmak için paramızı doğru şekilde kullanmamız gerekir. Ortaklaşa maddi veya manevi anlamda birbirimize yardımcı olabiliyor muyuz, bu gayet önemli. Risk faktörünü göz önüne almalıyız. Saat 14:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarıyla mecburen kurduğumuz ilişkinin işaretçisidir. Ancak bizim asıl istediğimiz, gönlümüze göre yaşamaktır. Şartlar buna izin vermediğinde canımız sıkılır. Saat 17:00-30 Aralık saat 11:30 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında kişi, güvenliğini, geleceğini sorgulama gereği duyabilir. Ancak bu saatlerde verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakin ve kendi akışı içinde durumları ele almak yararlıdır. İyi niyetli insanlarla her zaman birlikte olmamız dileğimle,

29 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hem aşk, hem de sosyal ilişkilerindeki çıkmazlara çare bulman daha da kolaylaşacak.

29 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda gelirleriniz artarken giderleriniz ve harcamalarınızda bir o kadar fazla olacaktır. Partneriniz ile ortak bazı kazanımlarınız var ise bunlarla ilgili yol ayrımları veya farklı tanımlamalar söz konusu olacaktır.

29 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmalısınız. Finansal konularda değişen koşullar içinde kalabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ticari konuları iyi değerlendirmelisiniz. İşlerinizdeki ilerleme size sorumluluk getirebilir.

29 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün eleştirel davranışlara tahammül gücünüzün olmadığını göstermekte. Bu tarz yaklaşımlar sinirlerinizin gerebilir. Siz kimsenin işine gücüne yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Gergin ruh halinizden kolayca sıyrılarak hayatın keyifli yönlerine yönelerek enerjinizi yükselterekhayatınıza yansıtacaksınız. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve siz yolunuza bakın. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle ortak kararlar almanız her ikiniz içinde olumlu sonuçlar getirecektir.

29 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda yaratıcı ve keyifli etkiler altındasınız. Harekete geçmek istediğiniz konularda şartlar sizi destekliyor. Sosyal çevrenizden de destek göreceksiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

29 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

29 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 04' 56" R
Ay
Başak
06° 50' 21"
Merkür
Boğa
00° 57' 24"
Venüs
Boğa
20° 55' 21"
Mars
Koç
12° 08' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 42"
Satürn
Balık
17° 50' 57"
Uranüs
Boğa
23° 16' 59"
Neptün
Balık
29° 20' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 51"
Lilith
Başak
25° 07' 56"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>