Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.

Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde yaşanan olaylar bugün daha farklı bir boyutta devam edebilir. Parasal konular sorunları gündeminize girerken daha önlemci olmalısınız.

Çok rahat olduğunuz söylenemez, ama öğle saatlerinde alabileceğiniz önerilere karşı kapalı olmamalısınız. İkili ilişkilerde ısrar ve terslikler parasal açıdan etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde tanıyabileceğiniz yeni bir kimsenin olgun davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bugün çıkabileceğiniz yolculuklarda veya devam ettiğiniz eğitim kurumlarında beklenmedik olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz görülüyor.

29 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Perşembe  gününe keyiflenmenizi  sağlayan Ay-İkizler seyir etkinliği altında başlıyor. Saat 00:36 itibariyle başlayan bu geçiş, samimiyetin, arkadaşlarınızla bir araya gelmenin, sohbet etmenin, işlerinizi hızlıca yoluna koymanın, haberleşmenin ve aktif bir şekilde günü değerlendirmenin işaretçisidir. Saat 03:57 itibariyle Ay-Venüs ile mücadeleci bir görünüm oluşturacak. Pek istekli olmadığınız ancak yapmak zorunda kaldığınız birnedeniyle kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. İyi niyetinizin, merhametinizin birileri tarafından kullanılmasından pek hoşlanmazsınız. Saat 06:44 Ay-Satürn karşıtlığı dış dünyada kendinizi her anlamda ifade etmek, bildiklerinizi kabul ettirmek, aktif olmak ihtiyacı duyuyorsunuz. İnsanlarla konuşmak, merak ettiklerinizi öğrenmek arzusu da yoğun. Ancak yakın çevrenizdeki insanlar, yaşadığınız ortam, çalıştığınız yer, nefes aldığınız dünyanın kuralları sizi yoruyor. Keşke biraz daha anlayışlı olabilseler, keşke biraz daha samimi olabilseler diye düşünürsünüz.Saat 12:10 Ay-Neptün görünümü, farklı yollar arayışınızı işaret eder. İrtibatlarda bulunarak, haberleşerek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Ancak bugün  yanıltıcı durumlar oluşabilir. Dikkatli olalım. Saat 18:07 Ay-Güneş görünümü olumludur.  Hem yenilik anlamında gelişimlerin karşınıza çıkmasını sağlıyor hem de aşk hayatınız, çalışma yaşamınız, sağlığınızla ilgili konularda umutlandırıyor. Yenilik hevesimiz de yüksek. Ancak Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için aklımıza eseni de yapmayalım. Bir bakalım olan bitene.Saat 21:35 itibariyle Ay-Merkür arasındaki görünüm bir yakınınızı ziyaret, sağlığınızla ilgilenmek, herhangi bir konuda karar vermeye çalışmanın simgesidir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Verdiğimiz bir karardan sonra vazgeçebiliriz. İyimser düşünürüz ancak yanılan biz oluruz. Dikkat etmekte yarar var. Gün içinde tüm işlerinizin kolaylıkla halledilmesi dileğimle,

29 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve ortak işbirliği içine girebilirsiniz. Düşüncelerinizi süzgeçten geçirerek, hata yapmak istemiyorsunuz.

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Teraziler içerisinde bulunduğunuz durumlardan memnun değilseniz. Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir. Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Keşif niteliğinde veya faydalı fikirler aklımızda kolaylık yerini alabilir, yenilenme enerjisi ve farkındalığımız yüksek. Ancak, öğle sonrası saatlere kadar, ilişkilerden fazla şey beklememiz, gerçekçi olmamamız ya da hayallere kapılmamız durumunda sıkıntılı durumlar veya hayal kırıklıkları oluşabilir. İlişkilerde sakinliği korumak, ani tepkilerden kaçınmak ve kelimeleri dikkatli kullanmak gerekiyor. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde daha eğlenceli ve hızlı diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

29 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Flört ederken tutkulu ve sahiplenici özelliğinizi gösterek karşı cinse güven veriyorsunuz. O bu durumu hissederek ufak tefek kaprisler yapabilir ama sizin naz çekecek gününüz değil. İşinizde belirgin bir yol almışsınız zaten. Bunun için sizden tecrübe göstermenizi bekleyen çok ama alınganlığınızdan ötürü her şeyi yanlış anlayabilirsiniz. Aşırı yoğun günün ardından gelen yorgunluklar baş dönmelerine sebep olabilir.

29 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ilişkilerinizde mücadelelere açık olduğunuz bugün, aile büyüklerinizle ilişkilerinizde fevri tavırlar, bastırılmış duyguların aniden ortaya çıkması gibi tatsız durumlarla karşılaşabileceğiniz için, içsel dengenizi korumalı, barışçıl bir enerji yaymalısınız.

29 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalci yönünüzün ağır basacağı ve karşınıza çıkan herşeyi sadece hoşlanacağınız şekilde görmeye eğilim göstermenize neden olacağı bir gün geçireceksiniz. Yeni tanıştığınız kişiler konusunda dikkatli olmalısınız. Onlardan daha ilk anda hoşlanmaya yatkın olabilirsiniz.

29 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 50" R
Ay
Koç
19° 15' 52" R
Merkür
Koç
20° 17' 59"
Venüs
Boğa
08° 14' 45"
Mars
Koç
04° 15' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 04"
Satürn
Balık
17° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 41' 07"
Neptün
Balık
29° 04' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 09"
Lilith
Başak
23° 59' 24"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>