Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.

Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde yaşanan olaylar bugün daha farklı bir boyutta devam edebilir. Parasal konular sorunları gündeminize girerken daha önlemci olmalısınız.

Çok rahat olduğunuz söylenemez, ama öğle saatlerinde alabileceğiniz önerilere karşı kapalı olmamalısınız. İkili ilişkilerde ısrar ve terslikler parasal açıdan etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiliğinden oluştuğun düşünüp sevindiğiniz oluşumların arkasında ummadığınız destekler var. Kurcalarsanız, birtakım kişilerle ilgili yeni tespitlere girebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Sizin için hayli anlamlı olan bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:38- 17:32 saatleri arası Ay boşlukta ilerleyeceğinden bugün parayla ilgili işlemlerinizi yaparken dikkatli olmalısınız. Aktardığınız paralar havada kalabilir. Yerine ulaştığından veya size gelecek paranın da hesabınıza düştüğünden emin olun. 17:32 itibariyle Ay, Yay'a geçiş yapmış olacak. Bu zaman dilimiyle beraber iletişim trafiğiniz artabilir. Edindiğiniz yeni çevreler sayesinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır okuyamadığınız kitaplara geri dönebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ertelediğin işlerini toparlıyorsun!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Kişisel eşyaların bugün odak noktan olabilir. En son seyahat ettiğin uçak biletinin ya da yeni edindiğin bir hediyenin kaybolduğunu hissedebilir, bu yüzden özellikle ev hayatındaki bireylere köpürebilirsin. Kendini boşluktaymış gibi hissedebileceğin bugün eğerhayatındaki bir Terazi burcuysan geçen akşamın yorgunluğu ile işe gitmek ya da çalışmak istemeyebilirsin. Gün içerisinde görüşmeyi ertelediğin dostlarınla buluşabilir, ertelediğin işlerini toparlamak isteyebilirsin. Dağınıklığın aslında sana göre olmadığını biliyorsun, fakat işlerini toparlamakta da geç kalıyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz keyfini yerine getirecek. Akşam saatlerinde romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemelisin.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün meydana gelen bir olay duygularınızı karıştırabilir. Ancak, mantıklı düşünebilir, isteklerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Zaten duygusal yoğunluğunuz gün içinde bir kaç saat sürecek. İsteğiniz artıyor.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi durumunuzla ilgili kendinize yeni kaynaklar bulmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştireceğiniz konularda araştırma yapmak doğru bir başlangıç olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda destek alacağınız bir gündesiniz. Bu durum işlerinizi çabuk toparlamanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde çatışmalardan uzak durun.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alımlı tarafınız karşı cinsin ilgisini çok çekiyor ve insanlar sizin çekiminize karşı koyamıyorlar...

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda ortaya koyduğunuz kararlılık kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Kendinize güven ve değerle ilgili problemleri aşabilirsiniz. Sahip olduklarınızın değerini daha iyi bilebilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu enerjiniz yüksek. Ertelenmiş işleri sonuçlandırabilirsiniz. Yetenekleri açığa çıkaran eğitimler, sanatsal etkinlikler olası. Finansal konularda riskli yatırımlardan kaçınmak faydalı olur.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Aşk hayatınızda ani gelişmeler sizi bekler. Yeni kararlar almak, yeni arkadaşlıklar kurmak için önünüze fırsatlar çıkacaktır. Ayrıca yeteneklerinizin sesine kulak verip yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Komisyon işlerinden fayda var.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalci yönünüzün ağır basacağı ve karşınıza çıkan herşeyi sadece hoşlanacağınız şekilde görmeye eğilim göstermenize neden olacağı bir gün geçireceksiniz. Yeni tanıştığınız kişiler konusunda dikkatli olmalısınız. Onlardan daha ilk anda hoşlanmaya yatkın olabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>