Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız bugün çok durgun olacak. Sevgiliniz ile daha önceden planladığınız buluşmayı gerçekleştiremeyeceksiniz. Onunla konuşmak istediğiniz önemli konuyu başka bir zaman konuşmaya karar vereceksiniz.

Bugünyerinizde karşılaşacağınız bir takım sorunlarmotivasyonunuzu etkileyebilir. Amirleriniz ya daarkadaşlarınızla bir toplantı yapmanız olası. Bu toplantıda bazı radikal kararlar alınabilir.

Parasal olarak şanssız bir gündesiniz. Maddi kayıplar söz konusu olabilir. Evinize yapacağınız bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Birikimlerinizin bir kısmını bugün harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün ufak tefek kazalara hazırlıklı olmalısınız. Keza bugün sakarlığınız üzerinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akrabanız konumundaki bir insanla aranızdaki sürtüşme sinirlerinizi alt üst edecek. Gün boyu gergin ve stresli olmanız muhtemel. Bu gerginliğinizi sevdiklerinize yansıtmanız onların kalbini kırabilir. Bugün akşam saatlerinde içinizde anlamsız bir sıkıntı hissedebilir, açık havada dolaşmak isteği duyabilirsiniz. Evinizde bir eşyanızın arıza yapması sinirinizi bozabilir.

3 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 11:00 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen  karar vermeyelim.  Bir mesele üzerinde  odaklanmak veya işleri yoluna koymak zorlaşır. Evinizle alakalı yapmayı düşündükleriniz veya ailenizi yakından ilgilendiren meseleler baş sırayı almaktadır. Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda sakin davranmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanızda bir sakınca yoktur. Saat 11:00 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde,  aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Yenilik anlamındaki aktiviteler sizi bir hayli heyecanlandırır. Farklı yerler görmek, güzel giyinmek, değişimde bulunmak, kendiniz adına sıra dışı bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. İlişkide bulunmaya, sürpriz bir aşk yaşamaya, hedefler tayin ederek bunlara ulaşmaya arzu duyarsınız. Saat 14:43 Ay-Merkür görünümü, ihtiyaçlarınız üzerinde düşünmenizi sağlar. Yardıma ihtiyaç duyan kişilere destek vermeniz gerekebilir. Kafanızın içinde hesaplamalarda bulunabilirsiniz. Saat 18:54 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi dışa dönük kılıyor. Sosyal yaşamda faaliyetlerde bulunmanızı, sanatsal bir estetik duygusuyla hareket etmenizi, keyifli paylaşımlarla günün bu saatini güzel geçirmenizi sağlıyor. Her günümüz, bir önceki günün acılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin başlangıcı olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

3 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yöneticilik konusunda çevreniz ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor.. Bugün güven duygusuna ve onaya ihtiyacınız var. Fakat tepkilerinizin ani bir şekilde ortaya çıkması, birçok sorunu da beraberinde getirebilir. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

3 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir. Dolayısıyla, risk almamakta ve akışa uygun yol almakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde Uranüs ve Ay arasında oluşan sert açı beklenmedik gelişmeleri, kendini tutmakta zorlanan kişileri ve hoş olmayan sürprizleri gündeme taşıyabilir. Aramızdan bazılarının alaycı, açık veya zekice yapılan utanma nedeni olabilecek yakıştırmalara ya da suçlamalara maruz kalma olasılığı yüksek. Bu kişilere aynı şiddette ve hatta daha zekice yanıt ve tepki verebilecek veya yorum yapabilecek durumda ya da eğilimde olsak dahi, tavırlarımızı kontrol edip kar zarar hesabı yaparak düşüncelerimizi şimdilik kendimize saklamamızda fayda var. Akşama doğru daha gerçi olabileceğimiz ve sağlam adımlarla ilerleyebileceğimiz gezegen etkileri mevcut.

2 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sanatsal uğraşlarınız açısından verimli bir gün geçireceksiniz. Aşktan yana heyecanlı ve şanslı bir sürece giriyorsunuz. Çekiciliğinizle birleşen hoş sohbetiniz hayran sayınızın artmasına sebep olabilir. Ancak işe dair konularda riskleri görmezden gelme eğilimindesiniz. Şansınıza güvenip gereksiz risklere girmekten kaçının.

3 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SANAL ortamda çok vakit geçiren Teraziler maddi ve manevi kayıplar yaşayabileceğiniz yeni insanlara karşı dikkatli olmalısınız.

3 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 17' 16" R
Ay
Terazi
28° 47' 06" R
Merkür
Boğa
06° 54' 56"
Venüs
Boğa
26° 17' 40"
Mars
Koç
15° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 31"
Satürn
Balık
18° 08' 09"
Uranüs
Boğa
23° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 55"
Lilith
Başak
25° 36' 59"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>