Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkinin bir ayrıcalık taşımasını, gözlemlediğiniz diğer beraberlikler gibi renksiz heyecansız olmamasını istiyorsunuz. Ama bunun için harcadığınız çabada yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz.

Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazır olun. Tabii, kendinizi fazla yormamaya da çalışmalısınız.İşten kaynaklanan kimi durumlar sağlığınızı bozabilir. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz ama sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bugün almanız gereken bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Bir satış işinde size bazı yamalarınızı kapatabilecek bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Sizi uzaktan izleyen birisi var. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı dikkatle incelerseniz bunları fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hala geçirdiğiniz tatili düşünüyorsunuz. Her tatil dönüşü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Tatilde tanıştığınız insanları sık sık arıyorsunuz. Bunu bugün de yapacaksınız. Aile içinde problem yaptığınız, üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman, para ve emek harcamak zorundasınız. Yurtdışından eski bir dostunuz şu günlerde sizi düşündürüp, kafanızı karıştıracak önerilerle dönecek.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün etkisinde insanlar size bulunmaz biri gibi gözükebilirler. Söyledikleri sözler anlamlıdır. Fakat bir müddet sonra yanıldığınızı görebilirsiniz. O nedenle, ilk tanışmalar açısından temkinli ve dikkatli olmanız gayet faydalıdır. Benim tavsiyem, yolculuk, yeni yerleşim, eğitim hayatınızla ilgili konularda kontrollü davranmalı, karşınızdaki kişinin özelliklerini iyice incelemeli, tam olarak emin olmadığınız durumlarda karar vermemelisiniz. Saat 13:41 Ay-Neptün görünüm etkisinde kafamızı yine karıştırabilir. Yeni birarayışında gerçekçi olmamızda yarar var. Bazı kişiler, birilerine yardımcı olmamızı isteyebilir. Ancak yardımcı olacağımız insanlar hakikaten doğru kişiler mi buna bir bakalım. Birileri bizi yanlış yönlendirebilir. Enine boyuna inceleyelim. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, dostlarımızla bir araya gelmenin, güzel bir zaman geçirmenin işaretçisidir. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaratıcılığın ön planda? Hayatında son günlerde kendi sık sık tekrar eden problemleri daha farklı şekillerde çözme yoluna gidebilirsin. Aklına gelen düşünceleri göz ardı etme ama harekete geçmek için de kesinlikle acele etme. İnternette yaşanan sorunlar, geciken evraklar gibi konulardan dolayı gergin hissedebilirsin. Detaylarda kaybolmak basit çözümlere ulaşmana engel olabilir. Kariyerin için kritik görüşmeler ve anlaşmalar söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiden alacağın mesaj epey heyecanlandıracak. Baba ailesinde, anlaşma sağlanamayan miras konuları tekrar gündeme gelebilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda duygusal yönde bir sıçrama dönemi yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak geçmişten bu yana yaşadığınız olayları ve bunlara verdiğiniz tepkileri izlemek kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizle ilgili hoş sürprizlerle karşılaşmanız mümkün. İlgilendiğiniz konulara yaratıcılığınızı katmak istemeniz olası. Bu konuda şans sizden yana olacak. Düşüncelerinizi açık ve net bir şekilde ifade edebileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay sabah saatlerinde İkizler burcuna ilerlerken bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, farklı insanlar, kültürler, yerler ve mekanlar tanımak isteyebilirsiniz. Bu da sizi daha fazla yolculuğa, gezilere ve harekete yöneltebilir. Düşüncelerinizi herkesle paylaşmak, fikirlerinizi aktarmak size keyif verebilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay uzun yolculuklar, yabancılarla iletişim, medya, pazarlama, tanıtım, akademik konular alanında size gündem oluşturuyor. Son derece hareketli, iletişime açık bir hafta sonuna yelken açıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizidiyaloglarına dönüştürebilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>