Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostluklarınızın bazıları, partneriniz tarafından dostluğu aşan bir yakınlaşma gibi görülüyor. Bu konudaki hak hukuk tartışmalarınız pek de anlamlı değil. Sorunu sempati yeteneğinizle çözmek durumundasınız.

Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor, ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor gibi. Buradaki tarzınız kararlılık sınırlarını çoktan aşmış gibi.

Bazı sorumluluklarınızı en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki birçok insanı kendi sorumluluklarıyla baş başa bırakmanız, onlara da yarar sağlayacak.

Arkadaş çevrenizden birinin sağlığıyla ilgili haberler, bugünlerde bir ziyaret yolculuğu yapmanızı gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz dostunuzla haberleşeceksiniz. Bazı ilişkilerinizde ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan elde ettiğiniz kazançları doğru gözlemlerle anlayacaksınız.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 06:03-12:47 arasında Ay boşluk etkisinde, içsel sorgulamalar başlar, Ciddi anlamda sınırlarımızı belirleriz. Birilerinin ne düşündüğü veya ne yapacağından ziyade, bizim ne düşündüğümüz önemlidir. Eğer hassas bir dönemdeyseniz, tepkiniz o denli etkili olur. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü,veya özel anlam taşıyan yolculuk, görüşme, bir araya gelişlerin işaretçisidir. Bazılarımız için sanatsal aktiviteler, kimileri için ilk kez buluşmak, söyleşmek, yakınlarınızla bağlantı kurmak, çevrenizle ilişkinizi güçlendirmek yönünde etkilidir. Görüş yapınızda değişimler epeydir etkili. Artık ıvır zıvır sohbetlerden hoşlanmıyorsunuz. Aklınıza yatan, fikrinize uyan insanlarla, hakikaten size huzur veren kişilerle olmaya çalışıyorsunuz. Yorulmak, huzursuz olmak istemiyorsunuz. Saat 12:47 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, uyum ve iç huzurumuz son derece kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı, geleceğimizi garanti altına almak, huzur bulmak, güven altında olmak için paramızı doğru şekilde kullanmamız gerekir. Ortaklaşa maddi veya manevi anlamda birbirimize yardımcı olabiliyor muyuz, bu gayet önemli. Risk faktörünü göz önüne almalıyız. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, parasal konularda ılımlı düşünmemize, değerlerimize sahip çıkmamıza, iyimser bir şekilde hareket etmemize yardımcı olur. Kişi inandıklarına sevgiyle sarılır. Empatide bulunur. Paranın önemini, sağlığın kıymetini, her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu hissedebilir. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüklerini söylemekten sakınmıyorsun. Önder olmak için yaptığın baskı, eleştirilmene neden oluyor.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle yönetme becerimizi belirgin bir şekilde ortaya koymamız gereken bir zaman dilimi. Olayları dışarıdan izlemekten vazgeçin.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. İşinizdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni eğitim konuları gündeme gelebilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi ve sabrınızı fazla zorlamamaya çalışın, stresten uzak durmalısınız. Öğle sonrasında başkalarının da desteğiyle keyfiniz yerine gelebilir, haftasonu rehavetine kapılabilirsiniz. Bununla birlikte sorumluluklarınızdan da kaçmamanız gerekiyor.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belirli bir zaman dilimini kendinize vakit ayırıp, dinlenmek, enerjinizi dengelemek, dua, meditasyon ve rahatlatıcı etkinliklere yönelmek için harika bir gündesiniz. Her zamankinden daha şefkatli, merhametli ve insanlarla son derece paylaşımcı, sevgi dolu bir enerjidesiniz. Beklediğiniz bir haberin size hızla ulaşabileceği gün içinde, özel yaşamınızdaki görüşmeleriniz size iyi hissettirecek.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal gerilim hissedebilirsiniz. Ancak, dikkatli ve düşünceli davranacak, aklınızla sorunları çözümleyeceksiniz. Farklı istekler içinde bulunabilir ve içinde bulunduğunuz koşulları buna göre değiştirebilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs burcunuzda seyahat ederken, Satürn ile uyumlu bir etkileşimde olacak. İkili ilişkilerinizde kalıcı kararlar alacaksınız. Ticari bağlantılarda somutlaşan anlaşmalara imza atabilirsiniz. Kardeşlerle ilişkinize dikkat edin. Yapısal bir değişim söz konusu olabilir. Seyahat planları gündemde.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 50' 04" R
Ay
Başak
03° 47' 11"
Merkür
Boğa
00° 37' 51"
Venüs
Boğa
20° 36' 23"
Mars
Koç
11° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 04"
Satürn
Balık
17° 49' 53"
Uranüs
Boğa
23° 16' 05"
Neptün
Balık
29° 20' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 31' 04"
Lilith
Başak
25° 06' 13"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>