Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinize fazla anlam yüklediğiniz şeklindeki uyarılar çok yerinde. Her şeye hazırlıklı olun. Yeterli verileriniz olmadan, bu ilişkiye çok fazla anlamlar yüklüyor gibisiniz.

Kararlı göründüğünüz konularda bu görüntünüzü etkileyebilecek gelişmeler söz konusu, dikkat edin. Çok önemsediğiniz bir toplu görüşmede çıkarlarınızı koruma mücadelesi vereceksiniz.

Kendinize alçakgönüllülükle belirlediğiniz standart, yeni ilişkilerde iddiasız biri olarak görülmenize neden oluyor. Açgözlülük ve tokgözlülük arasındaki yerinizi yeniden belirlemenizde yarar var.

Duygusal konularda aceleci yargılar ve kararlar içindesiniz. Bu aceleciliğin yol açtığı çözümsüzlükle ilgili, yine de yapabileceğiniz çok şey var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülecek, beklenenden çok fazlasını yapma imkanı yaratacaksınız. Önemsediğiniz bazı kişilerin bazı konulardaki özensiz tavırları, sizi bu ilişkilerde sert tartışmalara sokabilir. Bu akşam belli bir zaman dilimi içinde, kendi içinize kapanıp bunalım takılabilirsiniz. Buna ihtiyacınız var gibi görünüyorsunuz.

30 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamız, saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümüyle başlayacak. Bu sayede  iç dünyanız renklenir ve güçlenmeye başlar. Yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebilir,  yaratıcı zekanızı uygun alanlarda değerlendirebilir, herkesin izlediği yoldan gitmek yerine, kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Bu enerjiyi kendinize yakıt olarak kabul edip, elinizdeki işleri bir an önce bitirmeniz mümkündür. Saat 10:47 Venüs-Pluto olumlu görünümü, kişinin iç derinliklerinde sağlam olana yönelişinin simgesidir. Mahremiyetine, değerlerine sahip çıkması gerektiğinin farkındadır. Ev alanı içinde ailesiyle veya kendiyle baş başa durumları sorgular, yargılar ve doğru yolun kendisi için hangisi olduğuna karar vermeye çalışır. Eğer bir mesele sizi güçten düşürüyor ve üzerinizde baskı yaratıyorsa böyle bir etki altında yanlışa â€'Evet demeniz mümkün değildir. Saat 16:18 Ay-Venüs mücadeleci görünümünde ideallerinizi bir an evvel gerçekleştirme dürtünüz bu etki altında gayet yüksek. Eldeki imkanlar dahilinde yapabileceğinizi, altından kalkabileceğinizi düşündüğünüz kararlar verebilirsiniz. Ancak ben bugün böylesi hızlı ve radikal gelişmeler konusunda dikkatli olmanızdan yanayım. Biraz daha araştırmakta fayda olduğunu söylemek isterim. Saat 16:56-31 Mart saat 21:12 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda makul olmaya çalışınız.  Eğer sıkıntılı bir durum içinde iseniz, durumlara müdahalede bulunmak yerine akışta kalınız. Bu zayıf olduğunuz anlamına gelmez. Sadece zamanı olumlu değerlendirmek için yapılması gereken budur.Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Daha önceden yaparım diyerek ertelediğiniz evinizle alakalı birvarsa onu da yapabilirsiniz.  Ancak,  üzerinde düşünmeden, hesap yapmadan yenilik anlamında bir karar vermeyiniz. Evde bulunanlar boşluk süresince  film izleyebilirler,  müzik dinleyebilirler, kitap okuyabilirler, evlerin gereksinimi için rutin alışverişlerde bulunabilirler. Saç bakımı ve güzelleşme için, boşluk saatleri gayet yararlıdır.  Çevrenizdeki insanlarla olan her türlü iletişiminizde  elinizden geldiğince anlayışlı olmaya çalışmak ve empatide bulunmak doğru olacaktır. Böylece hoşgörülü olmanın yarattığı iç huzurunu hissetmiş olursunuz. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

30 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket ederek, yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.

29 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya dabirlikleri için çalıştırmanız gerekiyor. Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe'ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

30 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda ani değişiklikler olduğuna inanmak istiyorsunuz. Ancak siz de biliyorsunuz ki her şey bir anda olmadı. Olacaklara önceden beri hazırdınız aslında. Kendinizi hiçbir şey için üzmeyin.

30 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında varolan tüm ikili ilişkilerinizle ilgili testlerden geçiyor olacaksınız. Ortaklık, partner, evlilik ve yakın dostluklar alanınızda gerçekleşen yeni ay, kariyer ve aile evinizde transite halinde olan Jüpiter ve Pluton ile zorlayıcı bir t-kare oluşturarak aile, kariyer ve yakın ilişkiler konusunda eskiden beri problemli devam eden yapıları tamamen bozup, yıkarak, hayatınızdan çıkmasına vesile olacaktır. İlişkileriniz konusunda son derece sabırlı, yapıcı ve ılımlı olmanız gereken, aile büyükleriniz ve eşinizin problemlerinin size yansıyabileceği, zorlayıcı bir süreçte bulunmaktasınız. Burada yeni bir ortaklık kurmanızı önermemekle beraber, yeniay haftasının olumlu sayılabilecek bir yönü, bekar olanlar için yeni flört teklifleri ve aşkların gündeme gelecek olmasıdır

30 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızı bir kenara atıp eğlenceye veya dinlenceye yönelmek isteyebilirsiniz. Ancak, maddi konularla alakalı planlarınız, sizi çalışmaya yöneltecektir. Maddi konularda aşırı hırs yapmamaya çalışın.

29 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 32" R
Ay
Balık
04° 50' 38"
Merkür
Koç
18° 14' 51"
Venüs
Boğa
04° 29' 27"
Mars
Koç
01° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 10"
Satürn
Balık
16° 49' 15"
Uranüs
Boğa
22° 30' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Başak
23° 39' 07"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>