Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün heyecan dolu anlar yaşayacaksınız ve sevgilinizle güzel ve romantik saatler geçireceksiniz. Bunun karşılığında partneriniz sizden bir kaç istekte bulunabilir.

İş hayatınızda bugün sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla bazı ortak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Zor bir işin altından böylelikle kalkacaksınız.

Bugün eğitimle bir takım harcamalarda bulunabilirsiniz. Yakında maddi bir takım olanaklara kavuşacaksınız ve para biriktirmek isteyeceksiniz.

Akrabalarınız ile ilgili bir takım beklentileriniz var ve bunların gerçekleşmesi için uzun zamandır bekliyorsunuz. Bugün onlardan bir haber alacaksınız ve bu haber beklentileriniz ile ilgili olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizle iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Dostlarınız ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Bugün eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapabilir veya iyi iletişimler kurabilirsiniz. Genel olarak hareketli bir gün geçireceksiniz.

30 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Pazar günümüz saat 03:23 itibariyle etkili, Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Bu hem maddi hem de manevi anlamda kendimizi güçlü hissetmek arzumuzun işaretçisidir. Hesaplarımızı gözden geçirmek, bütçemizi düzenlemek yönünde önem taşır. Tutkulu ve bilhassa gücümüzü kabul ettirmek yönünde hareket edebiliriz. Saat 10:45 Venüs-Chiron görünümü, vericilik, empati ve yardım severliğinizin haddinden fazla yükselişi ancak size uymayan şartlarda yaşamaya zorlanışın yarattığı gerilimi işaret etmektedir. Zor şartlarda çalışırsınız ancak sanki çok rahatmış gibi şikayetçi bile olmazsınız. Kendi kafanızda belli kıstaslarınız vardır. Günlük hayatta o kıstaslara göre hareket edersiniz. Size göre her şeyin mükemmel olmasından sorumlu gibisinizdir. Bu yüzden haddinden fazla çalışabilir, sağlığınızı göz ardı edebilirsiniz. Oysaki büyümek, gelişmek ve hakikaten yeni bir dünya kurmak istiyorsanız fedakarlıklarınızı, kendinizi ve bilinç altınızdaki korkularınızı mantıklı bir şekilde gözden geçirmenizde yarar var. Saat 11:04 Venüs-Uranüs görünümü, canlandırıcı ve hevesli kılıcı faydalı bir görünüm meydana gelecek. İlişkilerinizde iletişimin bir hayli yoğun olacağını söylemeliyim. Bu yolculuk, haberleşme, bir yerden başka yere ulaşma, birileriyle karşılaşma, bağlantı kurma yönünde de bir hayli yararlıdır. Bilginizi, kültürel yanlarınızı, olumlu özelliklerini dışa yansıtarak ne kadar güzel, farklı ve sıra dışı biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Fırsatlar karşınıza aşk anlamında olduğu gibi, yaşamın lezzetli yanlarını hissetmenizde de ön ayak olabilir. Bekar Terazilerin popülerliği bir çok kişi tarafından rahatlıkla görülecektir. Güzel ve olumlu ilişkiler istediğiniz yönde geliştiği için, moral duygunuz da otomatik olarak yükselir. Saat 18:22 Akrep burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde, parasal meseleler, aşk hayatınız ve ihtiyaçlarınız söz konusu olduğunda bildiğinizi okursunuz. Hayatın güzelliklerinin tadını çıkarma ihtiyacınız büyüyebilir. Güçlü olmak istersiniz. Fikirlerinizin mutlaka doğru olduğunu düşünürsünüz. Bu hissedişler gayet normaldir. Fakat aşırıya kaçmamalıdır. Aşk hayatınızla alakalı mevzularda ise, bir yandan derinlemesine düşünürken, diğer taraftan en ufak bir meseleyi büyütebilirsiniz. Bu sert tavırlar karşı cins üzerinde fazla kuşkulu, agresif ve uzlaşmaz bir kişi profili çizmenize neden olabilir. Oysaki yapılması gereken aşırı hassasiyeti bir yana bırakarak gerçekçi düşünmenizdir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak çaplı kıskançlık krizleri yaşayabilirsin. Merak etme, bu kıskançlıklar bugünün havasını bozmayacaktır.

30 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sürekli bir şeylerle meşgul etmek isteyeceğiniz bir gün.Kısa seyahatler veya alışılmışın dışında gezilecek yerler size iyi gelecektir.

30 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu haberler ve destekleyici koşullar içindesiniz. Eğitsel uğraşlar ve ziyaretler olabilir.

30 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

30 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Akrep burcunda karşınızdaki kişiye olan güveninizle ilgili sıkıntılarınız olsa da her türlü etkileşime ve sosyal paylaşıma açık bir gün. Yabancılarla, uzaklardan veya yurt dışından kimselerle temas kurabilir, pozitif dönüşler alabilirsiniz.

30 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizle vakit geçirmek sizi çok mutlu edecek. Sevdiğiniz insandan destek göreceksiniz. Maddi konuları bu aralar kafanıza çok takmamalısınız.

30 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki yolculuğu ilişkilerin görünmeyen kısmına parmak basar. Öz değerinizi tekrar sorgularsınız. İlişkideki rolünüz ve beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığını derinlemesine sorgulayın. Kalbinizin sesini dinleyin, en doğru cevabı oradan alırsınız.

30 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

30 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>