Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, aşk yaşamınızda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

Bugünyerinizdeki paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiği söylenebilir. Bu devredehayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz.

Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Bugün eğer biraz daha dikkatli ve kontrollü hareket ederseniz son derece başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor. Bugünlerde tanıştırılacağınız ilginç kişiliklerle dostluklar geliştirme çabalarına girebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz günler geçirebilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, kendinizi bir grup, proje, yenilik içinde bulmanızı ve buna göre hayatınızı düzenlemenizi işaret ediyor. Hobi olarak sürdürdüğünüz çalışmanızdan para kazanabilirsiniz. Güven duygunuz yükselecektir. Bu sayede ben buradayım diyebilecek güce kavuşacaksınız. Dışarıyla temas etmeli, gruplar içinde yer almalı, kendi yaptığınız işten kendi paranızı kazanmalısınız. Kimi Teraziler uzun zamandır çocuklarıyla ilgilendiler veya anne babalığı tercih ederek çekirdek aileleriyle bir yaşam kurdular. Ancak bu Tutulma sizi şimdi başkalarıyla temasa hazırlıyor. Sizin liderliğinize, tecrübenize, plan ve projelerdeki üstün gücünüze ihtiyaç var. İleriye dönük düşünmelisiniz. Kısa vadeli, gelir geçer işler yerine, uzun soluklu yaratıcı becerilerinizi sergileyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Riskli işlere yönelmek yerine, sağlam ve tutarlı olanı tercih etmelisiniz. Zaten gelişmeler her iki yönüyle ele aldığımızda hem sosyal yaşamınızı sürdürmenizi hem de bahsettiğim projeler içinde yer almanızı sağlayacaktır. Önemli olan sizin bu sese kulak verip vermeyeceğinizdir. O sizin doğum haritanızdaki işaretlere göre anlam bulacaktır. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda geçişini sürdürecek. Yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir. Bu geçişte birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli değişen ruh halinle çevrendeki insanları şaşırtabilir, beklenmedik davranışlarda bulunabilirsin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geleceğe yönelik bazı ideallerinizi gerçekleştirmek isterken bulmanız an meselesi. İdeallerinize bir adım daha yaklaşmak için mücadeleler verecek ve bunu hayata hızlıca geçirmek için özel planlar yapacaksınız. Yakın çevrenizin size karşı onay göstermeyen tavırlar içinde olmaları halinde bunu fazlaca büyütmeden yolunuza kararlı bir şekilde devam etmeli, mücadeleniz gerçekleşene kadar bunu çok fazla dillendirmemeniz gereklidir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için organize olmanız gerekebilir. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz tamamlanabilir. Duygusal konularda kendinizi zorlayabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Bu konularda araştırma yapabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğleden sonra gerçekleşecek olan Ay tutulması ile sosyal alanda, arkadaşlık ilişkilerinizde farkındalıklar gündeme gelebilir. Bir karar vermek zorunluluğu hissedebilirsiniz, arkadaş ilişkilerinizde.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz değişebilir. Beklenmedik hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Tam Ay tutulması idealleriniz ve fikirlerinizdeki değişimleri de kapsayabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Arkadaşlıklar ve geleceğe ait ümitler alanında yeni kararlar almanıza neden olacak farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Dostluklardan yeniprojelerine geçiş yapmak gündeme gelebilir. Para ve kazanç dengesini iyi kurmalısınız. Arkadaş zannettiğiniz biri size gönlünü açabilir. Hazırlıklı olun.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiç hesapta olmayan harcamalarla karşı karşıya kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu harcamalar, bir kenarda biriktirdiğiniz paranızın bir bölümünü kullanmanıza sebebiyet verebilir. Yine de harcadığınız miktarı tekrar yerine koymanızı sağlayacak bir gelir de elde edebilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>