Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda iyi giden ilişkiniz bugün bazı yanlış anlaşmalar nedeniyle bozulmaya yüz tutacak. Oysa siz sevgilinize olan duygularınızın içtenliğinden bahsetmek istemiştiniz. Ailenizin bu ilişkiye soğuk baktığı anlamını çıkaran sevgiliniz gururunu kurtarmak için sizden uzaklaştı ama bu uzaklaşma uzun sürmeyecek size yine dönecektir. Siz de bundan sonra konuşmalarına daha özen göstermelisiniz.

Bugün yorucu ve yoğun zaman zaman da stresli birgünü geçireceksiniz. İşinizle ilgili bazı söylentiler ve sorunlaryerinizi denetime zorunlu hale getirdi. Böyle durumlarda en önemsiz eksikler bile büyütülür. Siz ne kadar kendinize güvenseniz de karşınızdakileri sizlere aldığı tavrı bilmediğinizden dolayı sıkıntılı anlar geçireceksiniz.

Birkaç güne kadar elinize geçecek para ancak normal yaşamınıza yetecek kadar olduğu için istemesiniz de bazı gereksinimlerinizi almak için diğer ayları bekleyeceksiniz.

Aşk ilişkilerinize ailenizi ve özellikle onların olumsuz fikirlerini sokmayın. Sevgililer genelde aileleri kendilerine rakip görürler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her bakımdan aktif bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde denetim dolayısıyla daha dikkatli ve titiz olmanız gerekecek. Günün ilk saatlerinden itibaren eksik işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Evinizle ilgili bazı maddi sorunları halledeceksiniz. Sevgilinizle iyi giden ilişkiniz bazı sözlerinizin yanlış anlaşılması yüzünden bozuldu. Onunla yeniden bir araya gelmek için yollar arayacaksınız. Sportif faaliyetlere bu aralar önem vermediğiniz için hantallaştığınızı düşüneceksiniz

4 Nisan 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Ay-İkizler burcu geçiş etkinliği altında Cuma günümüz başlayacak. İstediklerimizi  elde etmek arzumuz  fazlasıyla ön planda olacaktır. Bize kimsenin, hiç bir olayın duvar örmesini istemiyoruz. Meraklılığımız her türlü konuda bilgi sahibi olmak için bizi itekliyor gibi. Yurtdışı ve  yurtiçi haberleşme, internet üzerinden bilgilenmek, yazışmalarda bulunmak gün boyu ön planda olacaktır. Saat 02:58  Ay-Neptün görünümü, farklı yollar arayışınızı işaret eder. İrtibatlarda bulunarak, haberleşerek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Ancak bugün  yanıltıcı durumlar oluşabilir. Dikkatli olalım. Saat 14:41 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 18:57 Ay-Güneş görünümü, yenilikleri keşfetmekten, bilgilenmekten, uzaklara gitmekten, hatta bir çocuk gibi hevesli bir şekilde yaşamaktan hoşlanırsınız. Geçmişte yaşanılanları unutmak, hayata yeni bir merhaba demek için sabırsızlanırsınız. Güzelliklerin, huzurun, dostluğun, güvenin, iyiliklerin kıymetinin bilindiği bir dünyada yaşamamız dileğimle

4 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Oysa kişisel zenginliğiniz çok fazla ve olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.

4 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu işaretler kendini gösterebilir, ama ani kararlar almamalısınız. Birlikte olmaktan keyif aldığınız arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz hayata umutla bakmanızı sağlayacaktır. Aşırı harcamalar sorun yaratabilir, dikkat! Tüm burçlar için gün geneli: Değişime direnmek zor ve ilerlemeyi zorlaştırdığı gibi, tartışmaları ve gerilimi de arttırıyor. Oysa, bizim için önemli konularda belli adımlar atabileceğimiz bir gün. Ancak, harika görünen fikirlerden çok uygulanabilir ve gerçekçi olanların peşinden gitmeliyiz ve etrafa emirler yağdırmak yerine uzlaşmayı seçen tarafın kazanan taraf olacağını unutmamalıyız.

4 Nisan 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sınırları aşma teması bugün üzerinizde oldukça etkili olacak. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak sizi bunaltan kurallardan kurtulmak isteyeceksiniz. Eğitim ve araştırma konularında sürpriz gelişmeler olabilir. Yurtdışından gelecek haberler de bu konularda sizi oldukça cesaretlendirecek. Yeni kararlarınızı hemen hayata geçirmek isteyeceksiniz.

4 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZLA hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden işlerinizi geciktiriyorsunuz. İş potansiyelinizi arttırmalısınız.

3 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın.

4 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>