Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz.

Ortaklık ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor.

Fazlaca önemli ve tartışmalı görüşmeleriniz olabilir. Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz yolculuklarınız var. Kısa mesafeli, ama yoğun. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlar, ilgi alanlarınızdaki tercih sıralamanızı değiştirebilir. Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Bugünlerde sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalar söz konusu.

4 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yay burcunda ilerlemeye devam eden Ay, iletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir güne başladığınızı gösteriyor. Ay'ın Uranüs ile uyumlu açısı kardeşinizle veya yakınlarınızla ilgili sürpriz haberler getirebilir. Ay, 20:41 itibariyle boşluğa giriyor. 21:54'te Oğlak burcuna geçiyor. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

4 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partneriniz ile birlikte olduğunuzda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İlla sevgiliniz olmasına gerek yok. En yakın arkadaşınız, flörtleşmekte olduğunuz kişi veya platonik duygular beslediğiniz kişi de olabilir. İş yerinde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her şeye rağmen keyfiniz yerinde.

4 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konuların hız kazandığı bugünde hırslarınızdan uzak durmalısınız. Sakin ve kendinden emin adımlarla ilerlemeniz hayranlık uyandıracaktır.

4 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla buluşmak için uygun zamanlar var. Birlikte hoşça vakit geçireceğiniz kişilerle görüşmek ve geleceğiniz için plan yapmak sizi mutlu edecek. Yapacağınız planlar için rahatça para harcamak isteyebilirsiniz. İşiniz de size destek verecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek ve herkesin gözü üstünüzde olacak.

4 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YABANCILAR ve yabancı ülkelere yönelik idealleriniz olabilir. Bugün karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Kaygılardan uzaklaştıkça yaratıcılığınız artacak.

4 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı yükseltin ve elinize geçen fırsatları kullanmaya çalışın. Aslında gelişmeler güzel. Fakat, kendi içinize kapanıp karamsar olabilirsiniz. En iyisi beklediğiniz gelişmelere dikkatinizi yoğunlaştırmak.

4 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sıkılmaya tahammülünüz yok, ancak ilişkilerde benmerkezci tutumlar sizi yorabilir. Konfor arzunuzla sosyalleşme ihtiyacını birlikte tamamlayacak görsel etkinlikler sizi hoş tutar.

4 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim ikili ilişkilerinizde ani kopmalara fikir ayrılıklarına neden olabilir. Siz barış istedikçe karşınızdakiler isyankar tavırlara bürünüp sizi üzebilirler. Hayatta hep tek başımıza olduğumuzu hiç aklınızdan çıkarmayın. Yalnızlık da paha biçilmez bir olgudur.

4 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz.

4 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 34' 57" R
Ay
Boğa
26° 11' 40" R
Merkür
Koç
22° 25' 28"
Venüs
Boğa
11° 21' 52"
Mars
Koç
06° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 49"
Satürn
Balık
17° 16' 39"
Uranüs
Boğa
22° 49' 55"
Neptün
Balık
29° 08' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 25"
Lilith
Başak
24° 16' 15"
True Node
Koç
15° 18' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>