Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

İş konusunda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı teknik sorunlar işlerinizi yerine getirmenizde sizi zor durumda bırakacak fakat siz yine de bunu üstesinden gelebileceksiniz.

Harcamalarınızı kıstınız. Elinizde birikmiş bir miktar paranız var. Bu günlerde paranızı harcayacak yer arıyorsunuz. Paranızı harcamak yerine yatırımlarda kullanmalısınız.

Bugün çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz ve karamsar bir gün geçireceksiniz. Ailenizde yada evinizde küçük de olsa bir gerginlik olabilir. Olaylardan ve insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız bir haber ile kısa bir seyahate çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Yorulacaksınız fakat verimli bir yolculuk olacak.

8 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cumartesi günümüz keyiflenmenizi  sağlayan Ay-İkizler seyir etkinliği altında başlıyor. Saat 03:45 itibariyle önümüzdeki iki gün boyunca devam edecek bu geçiş, bazı Teraziler için yeni bir tanışmanın işaretçisi olan bugünkü enerjiler altında, -Nereye kadar sürer veya sonu ne olur  diye düşünmek yerine yaşadığınız anın kıymetini bilmekte yarar var.  Duygusal ve fiziksel anlamda gururunuzu okşayabilen her insan ve her olay bugün sizin için değerlidir. Size ne kadar çok sevgi, ilgi, saygı gösterilirse kendinizi o denli mutlu, huzurlu ve güven dolu hissedersiniz. Ailenizle alakalı her konuda öne atılmak, cesur bir şekilde kendinizi ifade etmek arzusu, size etkili bir ifade gücü, canlılık kazandırabilir. Saat 12:21 Ay-Neptün zorlu görünümü, kafamızı yine karıştırabilir. Yeni birarayışında gerçekçi olmamızda yarar var. Bazı kişiler, birilerine yardımcı olmamızı isteyebilir. Ancak yardımcı olacağımız insanlar hakikaten doğru kişiler mi buna bir bakalım. Birileri bizi yanlış yönlendirebilir. Enine boyuna inceleyelim. Cumartesi gününüz keyifli güzelliklere, paylaşımlara işaret olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Onların aksiyonlarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Bilmediğiniz yemeklerden uzak kalmalısınız.

8 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızdaki kişilerhayatınıza engel oluyor olabilir. Beş altı gün boyunca, partnerinizin, ortağınızın veyabirliği içinde olduğunuz kişilerin hayatındaki maddi problemler sizi de etkileyebilir veya ortak kaynak kullanımı ilgilendiren konular Maddi açıdan size faydalı olabilecek ilişkiler de kurabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn ve Güneş'le etkileşimde oluşan dolunay nedeniyle, ilişkiler,birlikleri, ortaklıklar veya belli plan ya da işlerimiz sınavlardan geçiyor. Test ediyor ya da ediliyoruz, bugüne kadar ne ektiysek onu biçeceğimiz günlerdeyiz. İlişkilerde güven başlığı ön plana çıkıyor. Finansal, fiziksel veya kişisel olarak da güvenliği ön plana alıyoruz. Maddi başlıklı düzenlemeler(vergi, kredi, menkul kıymetler, bankacılık v.b) ya da yatırımlar, sivil toplum kuruluşları, sosyal dernekler, toprakla ilgili konular, toprakla ilgili işler (aslında Pazar gününden beri etkili) önümüzdeki bir hafta boyunca gündemdeki yerini koruyacaktır. Önümüzdeki haftalarda belli planlarımızı, ilişkilerimizi, işleri halletme yöntemlerimizi ve belli stratejilerimizi gözden geçirmemiz, yeniden yapılandırmamız ve eksikleri gidermemiz gerekebilir. Dolayısıyla, bugünlerde inatçı davranıp, pazarlıklardan veya uzlaşma ortamlarından kaçmak doğru olmayacaktır. Daha olumlu olmaya çalışıp, büyük planı düşünerek hareket etmek gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

8 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAFİFE alıp önemsemediğiniz bir kişi için daha sonra pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Ulaşmak için çabalasanızda fayda etmeyecek.

7 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

8 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>