Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız biraz çetrefilli görünüyor. Alnınızın akıyla çıkabileceğiniz ilişkiler içinde değilsiniz. Ama dürtülerinize gem vurup zararın neresinden dönerseniz o kadar karlı olacaksınız.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz var. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi erteletecek.

Sonunda sıkı bir para idarecisi oldunuz. Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenlerin gözlerini yaşartıyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

Attığınız bir yanlış adımı, ikinci bir yanlış adımla düzeltmeye çalışıyorsunuz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 04:28 Ay-Satürn görünümü fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Saat 07:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 08:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkide bir tarafın sadece kendi çıkarlarını düşünmesi, ters davranması ve sürekli bizim alttan almaya çalışmamız canımızı sıkar. İsteriz ki, uzlaşıyla sorunları çözelim. Bu görünüm özellikle sorunlu ilişkilerde dikkatli olmanın işaretçisidir. Saat 13:45 Güneş-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlamak, kaygılarınızı giderebilmek, geçmiş bazı meseleleri ele almak, sıkıntılardan kurtulup yenilenmek, ferahlamak arzunuzu işaret eder. Fakat bunu yapabilmek için sakin olmanız gerekir. Oysaki bir hayli endişeli ve tedirginsinizdir. Bu durumda sağlıklı bir karar verebilmek pek kolay olmadığı gibi enerjinizi boş yere harcamış olursunuz. Benim tavsiyem sizi böylesine rahatsız eden, durduran, engelleyen durumları akıllıca ele almanızdır. Saat 18:53-19:23 arasında Ay boşluk etkisinde, içsel sorgulamalar başlar, Ciddi anlamda sınırlarımızı belirleriz. Birilerinin ne düşündüğü veya ne yapacağından ziyade, bizim ne düşündüğümüz önemlidir. Eğer hassas bir dönemdeyseniz, tepkiniz o denli etkili olur. Saat 19:23 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, uyum ve iç huzurumuz son derece kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir. Neşeli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Esneklik konusunda katı olabilirsin. İkili ilişkilerinde konuşmaların net olacak. Tutarlı olman gereken bir gün.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilikte ve ortaklaşa konularda daha sakin olmalısınız. Karşınızdaki kişilerden öğrenebileceğiniz şeyler var.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için güçlü ve kararlı bir tavır sergileyeceksiniz. Enerjik ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizi toparlayacağınız ve kendinizi yenileyeceğiniz bir gün olacak. İstediğiniz gücü bulacaksınız. Aile hayatı- nızdan alacağınız destekler de zorlukları aşmanızı sağlayacak.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi oldukça güçlü hissettiğiniz bir gün. Liderlik konularına rahatlıkla soyunabilirsiniz. Arka planda güçlü bir kişi size destek olabilir. Gizemli bir aşka yelken açmak da isteyebilirsiniz. Tehlikeli sularda gezmediğiniz sürece hayatın güzelliklerini dilediğinizce paylaşın. Aile içindeki bir anlaşmazlık artık dönüşüme uğrar. Çözüm zamanı!

9 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

9 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>