Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın yükseldiği bir gündesiniz. Bu duygu yoğunluğu ister istemez onu da etkiliyor. Bu yüzden de kafası karışıyor. Tam bir kısır döngü içerisinde çalkantılı bir aşk hayatı yaşıyorsunuz.

İşinizle ilgili önünüzde çeşitli seçenekler duruyor. Bunlardan hangisini seçeceğiniz konusunda ancak zaman ve o anki durumlarınız etken olacak. Şu anda elinizdeki işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz.

Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Yaptığınız bir işin karşılığını fazlasıyla aldınız. Artık parasal konularda daha atak ve daha hırslı davranmayı tercih edeceksiniz.

Şu aralar iyi giden şansınıza fazla güvenip davranışlarınızda aşırılığa kaçmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişik zamanlarda fasılalı olarak ele aldığınız bir konuyu bugünlerde yeniden gündeme getireceksiniz. Kendinizi yeterince değerlendiremediğinizi düşündüğünüz ortamlarda oluşturacağınız daha yoğun ilişkiler, size yeni açılımlar sunabilir. Dolaylı tanışmalarda karşılıklı etkilenişimler söz konusu. Bugünler arkadaşlık ilişkileri bakımından farklı zenginlikler içinde olacaksınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba gününe, saat 03:39 Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisinde başlıyoruz. Hukukla ilgili işlerin mutlaka uzman kişilere danışılarak, artı ve eksileriyle ele alarak, iyi gözlemde bulunularak halledilmesinde yarar var. Hırslı, kibirli, aşırı gururlu şekilde hareket etmemekte yarar var. Neyse hakkımız onu gözetelim. Bu görünüm, eş veyaortaklığında çıkarlarımıza düşkünlüğün göstergesidir. Her şeyde güven ararız. Rahat etmek isteriz. Destek görebiliriz. Ancak bu ihtiraslı davranmaya yol açmamalıdır. Tevazu içinde, sahip olduklarımızın değerini bilerek hareket etmek maddi-manevi olanakları karşımıza çıkarabilir. Demem o ki, her şeyin hayırlısını isteyelim. Mücadelemiz bugünlerde parasal konularda bir hayli etkili olacaktır. Kazanalım, rahat edelim, kimseye muhtaç olmayalım düşüncesi üzerimizde hakimdir. İşlerimizi, ilişkilerimizi de buna göre ele alacağız. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da bileceğiz. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Duygular öne çıkıyor. Hassasız. Her şeyi olduğu haliyle kabul etmek zorunda oluşumuz biraz yoracak. Bu enerji, sanatsal çalışmalar için bir hayli olumludur. İnsanlara destek veririz, empatide bulunuruz. Karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırız. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, fedakarca yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını görme arzumuzun işaretçisidir. Empati yapabilen, yükümüzü hafifleten, sorumlu ve güvenilir olan insanlara ihtiyacımız var. Bu enerji sayesinde ne isteğimizi bilerek karar vereceğiz. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aynı anda birkaç duygu yaşayabilirsin. Akşamüstü kararsızlıklara düşebilirsin.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamda hep kaybettiğinizi düşünüyor ve bu sizde artık bir hayal kırıklığı yaratıyorsa o zaman gerçekten nerede hata yaptığınızı bilmeniz ve bunu onarmanız gerekecektir. Eğer bir şeyleri kaybetmek değil kazanmak istiyorsanız bunun için elinizden gelenin belki de daha fazlasını yapmak ve bu sefer başka bir yol denemek iyi gelebilir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda güzel açılımlarınız olacak. Karşınıza çıkacak fırsatlarda abartılı şekilde hareket etmek yerine temkinli adımlar atın. Günlük işlerinizi mutlaka toparlayın.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güzellik, estetik, şıklık konularında aşırıya kaçabilirsiniz. Gereksiz estetik müdahalelerinden kaçının.Giyim mağazalarındaki tüm beğendiğiniz kıyafetleri satın almaya kalkmayın. Partnerinizle aranızdaki ilişki daha tutkulu bir hale dönüşebilir. Bu durumu bağımlılık haline getirmemeye özen gösterin. Kimse kimsenin hayatına sahip çıkamaz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 16" R
Ay
Balık
08° 13' 50"
Merkür
Koç
18° 23' 07"
Venüs
Boğa
04° 46' 54"
Mars
Koç
02° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 29"
Satürn
Balık
16° 50' 27"
Uranüs
Boğa
22° 31' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 51"
Lilith
Başak
23° 40' 42"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>