Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir.

Çözümsüzlükler kalıcı değil. Ama sizin yeni niyetlere yönelik arayışlarınız devam edecek. Önümüzdeki günler içinde umutlarınızı şekillendirebilecek görüşmeler söz konusu.

İki kişiyle verimli para alışverişlerine gireceksiniz. Ama bu ilişkide fazla gerekli olmayan bir gizlilik niyeti içine gireceksiniz. Aile içindeki harcama alışkanlığı sizi yeni tartışmalara sokabilir.

Yakında yapacağınız bir görüşme fırsatlarla dolu. Kendinizi iyi ifade edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz. Bazı kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği tutumlar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların zararsız görünümünün altında, ilişkileri yıpratacak taraflar görebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:50 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, sizi en çok nelerin mutlu ettiğini, hayattan beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Söz gelimi, bir günü nasıl geçiriyorsunuz? İş hayatınız veya günlük yaşamda kimlerle haşır neşirsiniz. Nelerle uğraşıyorsunuz. Bunca stresi üzerinizden atmak adına neler yapıyorsunuz. İşte bu sorulara cevap ararken belki de sadece çalıştığınızı, ihtiyaçlarınız adına ter döktüğünüzü, birileri mutlu olsun diye yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Ay-Kova burcu geçişi sizi bireysel manada hareket etmenizde destekleyicidir. İlişkinizde sorun mu var? Bugün problemlerinizi net bir şekilde ifade edebilir, sizi rahatsız eden konuları partnerinize iletebilirsiniz. Hayatınızda şu aralar birisi yoksa, karşı cinsle sıcak ve samimi bağlantı kurabilirsiniz. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sağduyulu olmanın ve güçlü bir hedef belirlemenin önemini vurguluyor. Tabii ki hayatta zorluklar olabilir, başkaları veya yanlış seçimlerimiz nedeniyle maddi-manevi anlamda engeller karşımıza çıkabilir. Bizim yılmamamız, tecrübelerimizden ders almamız ve aynı hataları yinelemememiz gerekir. Şimdi yeniden ilerisi adına güçlü bir hedef belirlemek, buna göre ilişkilerde bulunmak ve istikrarlı işlere yönelerek başarılı olmak mümkündür. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, olumlu bir iletişimin özellikle ilişkide etkili olacağını gösteriyor. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş seyahati edeceksen yolculuğun iptal olabilir. Evliliğindeki sorunlara son vermek isteyebilirsin.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerde çok dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimidir. Her söyleneni yanlış anlayabilir ve her doğruda karşı çıkma eğilimi içerisinde olabilirsiniz. Yine bazı konularda üzerinize gelindiğini hissedebilir ve bu konuda gereken hassasiyeti göstermekten çekinebilirsiniz. Bu nedenle bugün özellikle kendi kabuğunuza çekilmenizi öneriyor ve biraz içe dönmenizi tavsiye ediyoruz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurt dışı konular bugün gündeminizi daha çok etkileyebilir. Gelecek ile ilgili planlarınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Olaylara daha akılcı yaklaşabilirsiniz. İyi değerlendirildiğinde sonuçlar istediğiniz gibi gerçekleşebilir. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli planlar yapabilirsiniz. Ancak kendi fikirleriniz söz konusu olduğunda esneklik göstermeyi de ihmal etmemelisiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılık isteyen alanlarda keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Hayata ve aşka yaklaşımınız mantıklı olacak. Partnerinizle beraber hareket etmeniz sizi fazlasıyla mutlu edecek.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük istekler duyabileceğiniz bir dönemdesiniz. Parasal konularla ilgili yeni gelişmeler olduğunu anlayacaksınız. Ancak, beklediğiniz haberler istediğiniz kadar çabuk gelmeyebilir. Sabırla beklemelisiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 51"
Ay
Kova
19° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 38' 59"
Venüs
Boğa
03° 07' 19"
Mars
Koç
01° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 34"
Satürn
Balık
16° 43' 33"
Uranüs
Boğa
22° 26' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 20"
Lilith
Başak
23° 31' 44"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>