Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Kazancınız sizi ancak ayakta tutuyor. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar, işyerinizdeki problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizlerle pek işiniz olmuyor. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:00-12:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İş ilişkilerinde dikkatli olalım. Duyarlılığımız yüksek. Eğer son günlerde birisiyle anlaşmazlık yaşadıysanız ve bir de aynı ortamda iseniz, sabah saatlerinde tatsızlık yaşanabilir. Sakin olalım. Saat 12:41 itibariyle etkili Ay-Aslan geçiş enerjisi sizden yana. İletişim, yolculuk, haberleşmede aktifsiniz. Sevgi dolu yaklaşım tarzınız takdir görecektir. Çevrenizdeki herkes sizdeki bu enerjiyi hissedecek ve günlerdir süren sessizliğiniz de sona erecektir. Bugün tanınma ve beğenilme isteğiniz yoğun. Sizinle konuşan insanların takdirini kazanmak istiyorsunuz. Hareketliliğiniz ve zekanızın hissedilmesi ve pohpohlanmanız size müthiş keyif verecektir. Saat 18:26 Ay-Merkür karşıtlığında fikirlerinizi, isteklerinizi öne sürerken, başkalarını da dinlemeyi bilirsiniz. Ancak son sözü söyleyen kişi olmayı da istersiniz. Saat 20:20 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişkiniz ve toplumsal konular üzerinde rahatlatıcı olup, güçlenmenizi sağlayıcıdır. Evet bir çok meseleyi dengeye kavuşturayım diye uğraşırken bir hayli yoruluyorsunuz. Bu görünüm sayesinde işlerinizi halledebilir, görüş alışverişinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Partnerinizle buluşabilirsiniz. Eşinizle ortaklaşa bir takım meseleleri konuşabilirsiniz. Günün güzellikleri yolunuzu aydınlatsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

9 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ilişkilerinde küçük çaplı gerilimler yaşayabilirsin. Ev içerisinde düzensiz biri varsa aşırı tepki gösterebilirsin.

9 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz bazı harcamaların sıkıntı yaratabileceği bir gün. Ödeme dengeleriniz ile ilgili önemli planlar yapılmalı. Aile ve Kariyer alanlarınızda ki ilişkilere dikkat! Gerginlikler dengenizi bozmamalı.

9 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayallerinizle ilgili organize olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. Gün içinde akıcı temalar söz konusu. Tamamlanması gereken konuları sonuca bağlayabilirsiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün sizi bekliyor, arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmaktan keyif alabilir, davetlere katılabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışıyorsanız sorumluluklarınız üzerinize yük olabilir ama yine de hayatınızı destekleyecek adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda anlaşmazlıklarınızı tepkilerle değil, konuşarak çözmeye çalışın.

9 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarında ve dahil olduğunuz sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir gündesiniz.Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy gösterebilirsiniz. Abartılı ve coşkulu davranışlarınız nedeniyle aileniz veya ebeveyniniz tarafından eleştirilebilirsiniz. Alçakgönüllü olmak ve toplum içinde gösteriş yapmak arasında dengeyi kaçırmamalısınız.

9 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınızla ilgili oldukça farklı bir gün geçirebilirsiniz. Son andaki gelişmeler ve verilen kararlar, birkaç defa programınızı değiştirmenize sebebiyet verebilir. Değişkenliğe uyum sağlamak için esnek olmalısınız, bunu da sinirlenerek değil, sükunet ve mantıkla sağlayabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>