Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizde günden güne artan bir uzaklaşma görüyor. Bunların yanlış kurgular olduğunu ona anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgi olacak. Nedense son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz.

Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı. Sınırsız enerjinizle harikalar yaratıyorsunuz. Haftanın başında bazı görüşmeler, size yeni açılımlar sunabilir.

Çevreniz bir satın alma işinizde artık vaktin geldiğini düşünüyor. Bugünlerde paragöz bir tanıdığınızla bir tartışmanız olabilir. Yakında bir para pişmanlığı yaşayacaksınız.

Bir konuyla ilgili önünüze koyduğunuz engeller, biraz abartılı endişelerin sonucu gibi. Daha iyimser bir bakışla işin üzerine gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda bazı yoksunluklar hissediyorsunuz. Sevgi dolu yüreğiniz, bunun çözümünü arıyor. Kendinizi bir konuda baskılıyorsunuz. Böyle davranmamanız halinde sonradan onarılamayacak kırgınlıkların sebebi olacağınızdan korkuyorsunuz. Zor bir haftayı problemli bitirmiş olmanızın gerginliği size yetiyor, yani gerginlikler istemiyorsunuz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:17 Güneş-Neptün görünümü, sizin gayet dinamik ve sosyal anlamda girişken bir kişiliğe sahip olduğunuzu ancak iç dünyanızda kimsenin bilmediği hassasiyetler taşıdığınızı vurguluyor. Bilginizi, deneyimlerinizi insanlarla iyimser, bazen gereğinden abartılı bir şekilde paylaşıyor fakat aynı bugün olduğu gibi aslında kolayca insanların etkisi altında kalabiliyorsunuz. Dışarıdan kimse görmez, anlamaz belki ama siz gayet iyi biliyorsunuz ki, aslında yaşamak istediğiniz hayat ve şartlar bu olmamalı. Bu yüzden de derdinizi, sırlarınızı, acılarınızı kimseyle paylaşmıyorsunuz. Ruhani özelliklere, derin bir iç görüye, fantezilere sahipsiniz. Bunu duyarlı olmayan insanların anlaması mümkün değil. Bu da sizi yaşamda zorluyor. Saat 07:08-11:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişiliğinizin dışa yansıyan yönleri ve yaşama ilişkin kişisel bakış açınız konularında kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız gayet faydalıdır. Saat 11:52 itibariyle Ay-Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Huzuru, dışarıda değil, bilhassa kendi içimizde bulmaya çalışacağız. Kendimize duyduğumuz güven son derece önemli. Birilerinin etkisinde kalmamak ve yetersiz hissetmemek için bu şarttır. Kötümser düşünmek yerine, çaba sarf ederek, disiplinli çalışmakta fayda var. Kaldı ki, siz Yaylar çözümleyici ve amacına kendini adadığında taşın suyunu çıkarabilecek kadar güçlü insanlardır. Parasal konular yine gündem maddemizin başında yer alıyor. Çok dikkatli ve mantıklı bir şekilde hareket etmekte yarar var. Yarınlarınızı garanti altına almak istiyorsanız, bastığınız yeri bilmeniz şart. Hangi konuda olursa olsun ciddi düşünmeli ve kendinizden emin olmalısınız. Çünkü bu güven duygusu, yanlış yapmanızın önünüze geçer. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece enerjik olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Fiziksel aktiviteleri, sporu abartabileceğiniz bir gün ancak buna da kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Ayrıca inançlarınız, bilginiz, bilgeliğiniz sizi motive eden ve harekete geçiren unsurlar olabilir.

1 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişeli ve kafası karışık bir süreçtesiniz. Pek çok konuda hala soru işaretleri ve belirsizlikler yaşıyorsunuz. İş yerinizde patronunuz tarafından kontrol ediliyor olabilirsiniz. Proaktif davranmalı ve size kazanç getirecek işlere yoğunlaşmalısınız. Öte yandan tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Günün Atmosferi:Elimizdeki bilgiler yetersiz olabilir. Aklımız karışık ve hataya yapmaya müsaidiz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak ihtiyacınız olan işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni oluşumlar içinde olacağınız bu zamanlarda beklentileriniz artabilir. Hassas olduğunuz konularda yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İlişkilerinizdeki iletişim önem kazanabilir. Ticari konularda ve sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

1 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk hayatınızın üzerine düşecek, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla yapılacak planların size yaradığını göreceksiniz. Hayatınızdaki canlanmayı iyi organize edin.

1 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Korkularınız veya hedeflerinizi engelleyen konularla başa çıkmak için kendinizle veya iç benliğinizle ilgili önemli ayrıntı ve fikirlere sahipsiniz. Belki de profesyonel bir destek sayesinde çözüme ulaşabileceksiniz.Ancak maddi yetersizlik nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Bu durumu aşmanın yollarına erişebileceksiniz. Herhangi bir karar almanız için doğru zamanda değilsiniz. Ay sizin burcunuzda ilerlerken Neptün ile olumsuz açı etkisinde bulunuyor. Günü bilhassa somut ve derinleşmeyen konularla geçirmelisiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

1 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>