Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygu yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olmanıza yol açabiliyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, sizi gelecekte üzeceğe benziyor. Akşam bir para tartışmanız olabilir.

Çok geniş biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz, bazı önyargılardan kurtulmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kasım'ın bu ilk gününde aşka dair konular ön planda. Ancak duygusal açıdan tepkisel bir günde olduğumuzu dikkate almanız gerekebilir. Zira ilişkiler açısından oldukça hassas olan bu dönemde ani tepkiler beklenmedik kopmalara sebep olabilir.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 00:08-09:43 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilerisi adına hedeflerimizi, mali konuları, aşk hayatımız, çocuk meselelerini gözden geçirelim. Toplumsal ilişkilerimiz ne durumda bir bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. İş hayatımız ve evimiz arasındaki dengeyi mutlaka sağlayalım. Ne fazla mükemmele ne de gereğinden fazla özveride bulunmaya çalışmayalım. Gücümüz yettiği kadar. Saat 09:43 itibariyle etkili olacak Ay-Koç geçişi, özgür olmak arzumuzu yükseltir. Kovalayan değil, kovalanan kişi olmak isteriz. Cazip yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Aktif bir şekilde hareket etmekten hoşlanırız. Saat 20:43 Ay-Mars karşıtlık etkisi, bireysel çabanızın ve mücadelenizin sonuçlarını almak istediğinizi gösteriyor. Ancak burada bencil düşünebilir, başkalarına uymak, onlara kazandırmak veya onların kazandığını görmekten hoşlanmazsınız. İstersiniz ki, siz alkışlanın ve siz lider olun. Bu olmayınca gerginleşirsiniz. Dışa pek belli etmezsiniz ama içten içe öfke duyabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine uzun bir aradan sonra zaman ayırabilecek, arkadaşlarınla yapacağın görüşmelerde farklı işler üretebileceksin.

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözsel ifadelerimize dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimindeyiz. Olumlu anlamda bu etkiyi kullanacak olursak insanlar üzerinde etkili konuşmalar yapabiliriz

1 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizde iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kasım'ın bu ilk gününde aşka dair konular ön planda. Ancak duygusal açıdan tepkisel bir günde olduğumuzu dikkate almanız gerekebilir. Zira ilişkiler açısından oldukça hassas olan bu dönemde ani tepkiler beklenmedik kopmalara sebep olabilir.

1 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Partilere ve toplantılara katılabilir, dostlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Planlarınızı ve kararlarınızı yakınlarınıza anlatacak ve onların desteğini alacaksınız. İkna edici ve etkileyici olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Düşünceleriniz sağlıklı.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, sosyal ilişkilerinizi adeta jet hızıyla tetikleyecek. Spor yaparken sakatlanmalara dikkat edin. Ayrıca arkadaşlarınızın dobra ve eleştirel tavırları canınızı sıkmasın. Sizin iyiliğiniz için fikirlerini söylediklerini hiç unutmayın. Çocuğunuzun spor aktivitesi için zaman ayırmalısınız. Sizinle vakit geçirmekten mutlu olur.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

1 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>