Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:56 itibariyle etkili olacak Merkür-Mars görünümü, sizi uzun zamandır rahatsız eden konuları çözüme kavuşturma arzunuzu işaret ediyor. Ancak aceleyle veya gerginlikle karar vermeyiniz. Belki de gereksiz yere meseleleri abartıyor olabilirsiniz. Sakin ve bilinçli şekilde gözden geçirirseniz doğru bir yol bulabilirsiniz. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde titizlikle durulmasını gerektirecek. İş ortamında planlama dışı oluşabilecek durumlara karşı tedbirli olmamızda yarar görüyorum. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü, ailevi sorunlara çözüm bulunmasında yardımcıdır. Size üzen meseleler kendiliğinden düzelir. Bir yardım, inanç ve moral takviyesi gibi olan bu enerji, zorlukları kolaylaştırıcıdır. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü,ve parasal konuların gündeminizde yer almasını sağlar. Ödemeler, yapılacaklarla ilgilenirsiniz. Harcamalar için ek bir paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel sıkıntılar gündeme gelebilir. Eğer evli bir Yay burcuysan eşinin seni anlamadığından yakınabilirsin.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızdaki hayalleri gerçekleştirmek adına planlı ve programlı hareket ettiğiniz sürece başarmamanız için hiçbir neden bulunmazken kendinizi boş yere karamsarlığa itmemeli ve gelecek hayallerinizi erteleyecek hiçbir düşünce içerisinde girmemelisiniz. Bunun yanında yakın çevrenizdeki kişilerden alacağınız önemli destekler sayesinde sorunlara daha pratik bir çözüm yolu bulabilecek ve yaşamınızdaki sorunları daha kısa bir sürede halledebileceksiniz. Hayallerinize bu kadar yaklaşmışken sabırla ilerleyip kararlı olmalı ve idealleriniz uğruna hiçbir şeyden vazgeçmemelisiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üstlerinizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde detaylara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde etrafınızdakileri etkilemek vepaylaşımı yapmak size iyi gelecektir. Dikkatli karar vermeniz gereken konular karşınıza çıkabilir. Akşam saatlerinde annenizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Size yakın olan bir insanla aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir ve özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Son derece cesaretli ve kararlı tavırlar sergileyerek çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Özellikle dehayatınızı ilgilendiren konularda bu tavrınızı gün boyunca sürdürmelisiniz. Karşılaşacağınız güç oyunları sizi yıldırmamalı yaptığınız işin bilincinde olun ve taviz vermeyin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda ise beklemede kalın ve sessizliğinizi koruyun. Karşınızdaki insanın size karşı tepkili yaklaşımı kendinizi yeterince ifade edememenize sebep olacağından bu süreçte haklılığınızı ispatlamaya çalışmaya uğraşmayın.

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mart ayının bu ilk gününde ilişkiler ve aşkta sürpriz gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Kendinizi pek çok konuda iyimser hissederken akışa bırakmakta zorlanmayacaksınız.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamlarınızda ve evle ilgili konularda kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Yuva kurmak isteyenler için hazırlıklarını başlattıkları veya tamamladıkları bir süreç olabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sizin spiritüel yanınızı ortaya çıkartır. Sezgileriniz, şiir, masal, hikaye yazmak için oldukça uygun. İçinizdeki sanatçı ruhu keşfetme zamanı. Sessiz bir köşede meditasyon yapmak, üzerinizdeki tüm negatif enerjiden arınmanızı sağlar. Tüm mistik konular ilgi alanınıza girer.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin para ile ilgili hiçbir konuya odaklanmaması gerekiyor. Olayları abartacağınız için, canınız oldukça sıkılabilir. Bu sıkıntı yüzünden daha fazla para harcayıp işleri gerçekten de çok zor bir hale getirebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>