Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın konumu, size hareket ihtiyacı ve aşkla ilgili konularda yeni kararlar getirebilir. Duygusal reaksiyonlar hakim olmamalı. Yanlış seçimlerde bulunma ve hayal kırıklıkları yaşama ihtimaliniz var.

Pratik düşünmek ve hareket etmek gereken bir günde olduğunuz söylenebilir. Çalışma gücünüzü somut hale getirmek için uğraşırken sabah saatlerinde çıkan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Özellikle parasal konular dikkat çekiyor. Bugün ani kararlarla yapabileceğiniz harcamalarda daha özenli olmalısınız. Birikimlerinizi ve parasal konuları ilgilendiren konular ön plana gelebilir. Harcamalarınızda daha akılcı olmaya bakın.

Ortaklaşa işler yürütüyorsanız, alacağınız teklifleri dikkatle gözden geçirmeniz gerekebilir. Yeni anlaşmalar kazancınızı etkilemekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sorunda durumu çözmeniz istenecek, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmanız biraz zor gibi görünüyor. Bugünlerde yeni bilgilenmeler yeni açılımları getirebilir. Sistemci karakteriniz, kendi dışınızdaki birtakım plansızlıklara destekler vermek durumunda kalabilir. Bu anlamda zihinsel yorgunluklar söz konusu.

1 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:05 Ay-Pluto görünümü, parasal vehayatımızla ilgili meseleleri gözden geçireceğiz. Saat 16:26 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, geri hareketle örtüştüğü için, geçtiğimiz 15 Mart tarihinden bu yana verilmiş kararların gözden geçirilmesi, duruma bakılması yönünde önem taşıyor. Kadersel karşılaşmalar olabilir. Daha önce bitmiş bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Sizi arayabilir. Ancak hemen karar vermeyin. Olan bitene iyice bakın. Saat 20:54 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemiyle örtüşüyor. Cinsel yaşamınız, gönül ilişkiniz ve bu ilişkinin size olan artı ve eksileri, Çocuk sahibi olma isteğiniz ve bununla ilgili kararlarınız, çocuklarınızla olan ilişkiniz(anne-babalık duygunuz), lüks harcamalarınız, sosyal ilişkileriniz, yeni bir aşk, sanatsal konulardaki aktiviteniz, ajanslarla olan ilişkiniz. Bu konularda bilinçli bir şekilde hareket etmekte, tespitlerde bulunmakta fayda var. Yeniden aşka merhaba demek, aşkla büyümek ve gelişmek arzunuz yüksek olabilir. Fakat karşınızdaki kişiyi iyi tanımanız ve ilişkiye zaman tanımanız yerinde olur. İlişkinizdeki sorunlar varsa bunları tartışarak çözümlemek yerine, pürüzleri gidermek için bilinçli hareket etmekte fayda vardır. Kendinizi güçlü bir şekilde savunma, haksızlıklarla mücadele etme arzunuz bu tarihte yüksek olabilir. Ancak bir eylemde bulunmadan önce ortam şartlarını, durumu gözden geçirmenizde fayda vardır. Saat 21:30-2 Nisan saat 01:57 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

1 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki bazı kararları gözden geçireceğin bir gün. Bugünü plansız programsız, akışında yaşamak isteyebilirsin.

1 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlığa tahammül etmek istemeyeceğiniz, dostlarınızla beraber olmak istediğiniz bir gün. Bugünlerde kendinizi oldukça depresif hissediyor olabilirsiniz. Bu konuda aslında birçok olayı kafanıza takmaktan kaynaklanan bir ruhsal durum da söz konusu olabilir. Bu noktada kendinizi yoran ruhsal duygulardan kurtulmalı ve hayatın tadını çıkarmanın yollarını aramalısınız. Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer değil mi?

1 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

1 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda yönetici konumunda ki kişilerle tartışmaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Bir anda gelişen gerginlikhayatınızda krize neden olabilir. Sakin olun ve düşünmeden konuşmamaya özen gösterin. İş hayatınızda gergin etkiler söz konusu iken aşk hayatınızda şans sizden yana duygularınız karşılık bulabilir aşkınıza aşkla karşılık bulabilirsiniz.

1 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için maddi konularda son derece büyük bir şans görünmekte. Krediler, miras, nafaka, burs, ortak gelirler ve yeni anlaşmalar konusunda güçlü ve iyicil etkiler almaktasınız. İletişim konusunda beklemediğiniz şanslarınız olabileceği gibi, yakın çevrenizin desteği ile sorunlarınıza muazzam çözüm yolları bulabileceğiniz bir gündesiniz.

1 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Çalışmak ve hizmet etmek size keyifli gelebilir. Kilo almaya müsait bir dönem içinde olacaksınız.

1 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Merkür Koç burcunda kavuşum yapacaklar. Bol konuşmalı, sohbetli bir hafta sonu geçirirsiniz. Sportif faaliyetler, etkinlikler tüm zamanınızı doldurur. Adrenalin zamanı.

1 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

1 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>