Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sürekli arayacak ve sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşıyorsunuz. Ama beri yanda içinizde, bu yeni ilişkiden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var.

Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Ama siz ilişkilerden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Üçlü bir ilişki içinde bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz. Konuyla ilgili duygusal olmaya hakkınız olduğu yönünde de bir savunmanız var. Sonuçta olayı sorun haline getiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftanın  saat 10:38 olana dek ilk bölümü, Ay boşluk etkisi altındayız. Öncelikle bu durumda size tavsiyem partnerinizle alakalı meseleler üzerinde sakin olmanızdır. Çünkü bugün birbirinize ulaşmakta veya birbirinizi anlamakta güçlükler yaşayabilirsiniz. Hiçbir anlaşılır nedene dayanmadan telefonlarınıza cevap vermemesi sizi oldukça merakta bırakabilir. Sonra hiç beklenmediğiniz bir anda sizi arayarak neden bu kadar panik olduğunuzu söyleyebilir. Bazı Yaylar boşluk etkisi altında, işleriyle alakalı mevzularda iletişim problemleri yaşayabilirler. Bir çoğunuz artık bu zaman diliminde olabilecek tersliklere alışmış olabilirsiniz. Ne yapmalıyız? Tabii ki bu durumları normal karşılamalıyız. Ancak yeri geldiğinde uyarıda bulunmalıyız. Saat 10:38 Ay-Yengeç burcunda ilerlediğinde, maddi ve manevi açıdan kendinizi güvende hissetmek istersiniz. Bunun için eğer gerekiyorsa,  başkalarıyla işbirliği yapmayı düşünebilirsiniz.   Kıskançlık, paylaşımsızlık ve iletişimsizliğin, bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerekli olduğunu düşünürsünüz. Eğer beraberliğinizde bir problem varsa, çözmek istersiniz. Saat 15:04 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, sosyal hayatınızı yakından ilgilendiren fakat bir türlü arzuladığınız gibi adım atamadığınız meselelere akıllıca gayet iyimser bir şekilde bakabilmenizi sağlayıcıdır. Son zamanlarda kendi dünyasına çekilmiş, sorunlarına  çare bulmaya çalışanlar  bu enerji  sayesinde biraz olsun rahatlayabilirler. Sorunlar karşısında kendinize olan güven duygunuzu ayakta tuttuğunuzda göreceksiniz ki,  yavaş yavaş  her şey yoluna girmeye başlamış. Saat 19:44 Ay-Neptün görünümü, iç huzurumuza verdiğimiz önemi belirginleştirir. Aileniz, sevdikleriniz yanınızda olsun istersiniz. Size karşı sevgiyle yanaşılmasını beklersiniz. Ulu Önderimiz Atatürk’ü ölümünün 76. yıldönümünde özlem ve sevgiye anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Çocuklarınızla birlikte paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak. Bugün,onların sorunları yüzünden canınız sıkılabilir.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz. Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Gerçekten isterseniz, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finans ve para konularında mücadele vermeniz gereken durumlar gözüküyor. Daha soğukkanlı ve esnek olmanız gerekecek. Ortaklı paralar ve yatırımlara dair bazı gelişmeler yaşanabilir. Bazı alacaklarınızın tahsilatında gecikmeler olabilir. Ödemelere dair planlamanızı gözden geçirebilirsiniz. Değişime daha açık olun.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZELLİKLE anneleri ile fikir ayrılığı yaşayan Yaylar lütfen daha hassas olun. Sizi eleştirsede onların annelik hislerine güvenmelisiniz.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

10 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 52" R
Ay
Aslan
23° 49' 11" R
Merkür
Koç
29° 35' 34"
Venüs
Boğa
19° 34' 52"
Mars
Koç
11° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 16"
Satürn
Balık
17° 46' 25"
Uranüs
Boğa
23° 13' 11"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 30"
Lilith
Başak
25° 00' 41"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>