Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden saklıyorsunuz. Ama davranışlarınız sıkıntılı olduğunuzu çok belli ediyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerini ilişkinizde arıyor. Güzel davranışınız, kötü yorumlara yol açabiliyor.

Son sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınızı, şu günlerdeki daha küçük problemlerde gösteremiyorsunuz. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave bir gelir sağlamayı başardınız. Ama bu da banka hesabınızın sıfırlanmasına neden oldu. Kısa bir zamanda bu hesabı yeniden doldurmaya başlayacaksınız.

Sizden genç biriyle ilişkinizde mesafeyi koruyamadığınızı düşünüyor, pişmanlık duyuyorsunuz. O kadar sorun etmeyip sabırlı davranırsanız, ondaki davranışların gelir geçici olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi en iyi şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Çevrenizdeki gelişmeler karşısında ani tepkiler gösterebilirsiniz ancak bugün sinirlerinize hakim olmanız daha doğru olacaktır. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün. Karşınıza çıkacak yeni alternatifleri değerlendirmekte yanlışlar yapabilirsiniz. Girişimde bulunmadan önce kendinize biraz daha zaman tanımalısınız.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar cumartesi günümüz saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle başlıyor. Bu enerjiyi, özgür hareket etmeniz, kararlarınızı olumlu yönde ele almanız, değişime açık olmanız, iş-eğitim-özel hayatınızla ilgili konularda farklı bir şeyler yapabilmeniz, seyahat, uzak bir yere yerleşim anlamında destekleyici buluyorum. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirici etkisini de belirtmek isterim. Arkadaşlıklarınızı canlandıran, sizi heveslendiren, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayan bu görünümle, günlerdir sizi sıkıntılandıran konuları da düzene kavuşturabilirsiniz. İnancınızı, hayata olan yaklaşım tarzınızı olumlu yönde yükselten bu enerjiyle daha güçlü bir moralle güne adım atıyorsunuz diyebilirim. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, kafanızı bir çok meseleye takabilirsiniz. Başkalarıyla işbirliğine yanaşmayabilirsiniz. Onlar da aynı şekilde davranabilirler.  Bildiğiniz usullerle meseleleri çözmeye kavuşturmanız zor olabilir.  Genel manada düşünürsek, planladığınız ve yürürlüğe koymaya çalıştığınız mevzularda başarılı bir sonuç alamayabiliriz. Saat 12:10 Venüs-Uranüs karşıtlığı oluşacak.  Uranüs bildiğiniz gibi geri harekette. Böylece özgürce  kararlar almanızın, hareket etmenizin önüne geçiyor. Oysaki sizler burcunuzun niteliği gereği,  üzerinizde kimsenin denetimi, baskısı olsun istemezsiniz. Peki bu durumda işbirliği nasıl olacak? Oyunu kuralına göre oynayarak ve bastığınız yerin bilincinde olarak bunu sağlayabilirsiniz. Daha önceki yanlışlardan ders alınmalı ve bundan sonra daha dikkatli bir şekilde ilerlenilmelidir. Bir anda verilen kararlar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Arkadaşlık ilişkilerinde de adil ve paylaşımcı davranmanız, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunmanız lazım. Amacınız ne yönde ise, kendinizi de o yönde ifade edecek şekilde dengeli hareket etmelisiniz. Bu karşıtlık bazı kişilerin yeni ve oldukça hızlı-sürpriz  bir ilişkiye başlamalarını sağlayabilir. Birbirinizi  iyi tanımaya çalışınız. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü,hayatımızla ilgili konularda işbirliğine açık, amacımızın farkında, hedefimizi gerçekleştirme azmiyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Yeteneklerini geleceğe yönelik şekilde değerlendirmelisin diyor. Geçici değil, bilakis yarınlarını düşünmelisin diyerek de bize uyarıda bulunuyor. Bugünlerde Merkür geri hareket dönemindeyiz. Şöyle bir işimize gücümüze bir bakalım, inceleyelim ki aklı başında seçimlerde bulunmamız kolay olsun. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şüpheci yaklaşımlarınız dost kaybına neden olabilir. Geçmişte zararı dokunmuş kişiler de ders vermek fırsatları karşılarına çıkacak. Kontrollü gitmeleri şart. Dostluklar ve onlarla yapılan işbirlikleri önem kazanacak. Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli hedef veya planlara sahipseniz veya bu hedeflere ulaşabileceğinizi düşünüyorsanız, planlarınızı uygulanabilir kılabilmek için zamana ihtiyacınız olduğunun farkına varabilirsiniz. Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN olumlu yada olumsuz ne yaşarsanız yaşayın dışa vurun. Kendinizi kasmayın. Sevginizi de öfkenizi de açıkca belirtin karşınızdakilere.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>