Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden saklıyorsunuz. Ama davranışlarınız sıkıntılı olduğunuzu çok belli ediyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerini ilişkinizde arıyor. Güzel davranışınız, kötü yorumlara yol açabiliyor.

Son sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınızı, şu günlerdeki daha küçük problemlerde gösteremiyorsunuz. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave bir gelir sağlamayı başardınız. Ama bu da banka hesabınızın sıfırlanmasına neden oldu. Kısa bir zamanda bu hesabı yeniden doldurmaya başlayacaksınız.

Sizden genç biriyle ilişkinizde mesafeyi koruyamadığınızı düşünüyor, pişmanlık duyuyorsunuz. O kadar sorun etmeyip sabırlı davranırsanız, ondaki davranışların gelir geçici olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz güçlenir, rüyalarınız yol gösterici duruma gelir, bilinçaltınız format atılmışçasına düzene girer. Özellikle ruh sağlığı bozuk kişilerde iyileşme anlamında oldukça iyi bir süreçtir. Maddi anlamda da oldukça güçlendiğiniz güzel zaman dilimlerinden biridir.

11 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:28 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Saat 12:46 Merkür-Jüpiter kavuşumu, ilerisi adına düşündüğümüz ne varsa, hedefimizde olanı en iyi şekilde gerçekleştirme arzumuzu işaret ediyor. Sosyal hayatın içindeki dostluklarımız, özel ilişkimiz,hayatımız ve kişisel anlamdaki her türlü konuda, güzellikleri kendimize çekeceğimiz, dileyeceğimiz bir gündeyiz. İletişim, bağlantı, görüşmelerde estetik, huzur, sanat, uyumlu, nazik paylaşımlar bizim için bugün son derece önemli olacak. Biz duygusuyla hareket ettiğimizde, her işin altından kalkabiliriz. Saat 15:17 Venüs-Chiron görünümü kendinizi geliştirmeniz, ruhsal yönden zayıf yanlarınızın farkına vararak güçlendirmenizde yardımcıdır. Ancak bazen insan başkalarının etkisi altında kalabilir. İnsanların ne kadar kötü olabileceklerini gördüğünde kaygılanabilir. Çünkü ne de olsa, aynı dünyayı paylaşıyoruz. Yaylar için bir kişinin, bir başkasının alanı içine girmesi, ikiyüzlü davranması, sürekli çıkarlarını düşünmesi kadar berbat bir şey yoktur. Çünkü Yay, olaylara bu denli maddiyatçı bakan kişi, kim olursa olsun içinden geleni söyleyerek tepkisini ortaya koyabilir. Bu görünüm, işte bu tip insanlara karşı daha dikkatli olmanızda yardımcıdır. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, olumlu hislerle hayatı kucaklamak akşam saatlerinde gayet kolaydır.  . Sevdiklerimizle olmak,  küskün olduğumuz kişilerle barışmak da mümkündür. Hoşgörülü olmak bu görünümün  özünde mevcuttur. Saat 20:03 Mars-Neptün görünümü, maddi konularda tutumlu davranmanızı, geleceğe dönük düşünmenizi, öyle gereksiz alışverişlerden kaçınmanızı sağlıyor. Siz güvenli bir hayat, güzel bir yuva, huzurlu bir yaşam istiyorsunuz. Kafanıza göre, inandığınız şekilde, idealleriniz çerçevesinde ilerlemekten yanasınız. Bir çok hayaliniz var. Bunların çoğu, paraya bağlı. Bu yüzden de kazanç getirici işlere ağırlık vereceksiniz. Bugünün,  hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz, doğanız gereği her şeye kolay inanmak istemiyor ve araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Finans konularında bir çok fırsatı bir arada yakalayacağınız bir gün. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geriye çekmek isteyeceksiniz. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafınızdaki anlamsız veya olayları büyüten kişilere aldırmadan, gerçeklere ve doğrulara bağlı kalarak kendi çizdiğiniz yoldan ilerlemelisiniz. İçten konuşmanızda fayda var. Dürüstlüğünüz olumlu değişiklikleri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi beklenmedik olayları körükleyen üç haftalık süreçteyiz. Ancak, önümüzdeki birkaç gün için kendimizi ifade etmek, hayallerimizi gerçekleştirmek, faydalı görüşmeler, toplantılar ya da keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve diplomatik görüşmeler açısından olumlu etkiler altındayız. Hemen ardından koşullar değişeceği için, hızlı hareket etmemizde fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerden size işler gelebilir. Uzun zamandır istediğiniz bir konuda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir.

11 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

11 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden gelecek bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Özel hayatınızda teklif beklediğiniz bir insan varsa arkadaşlarınızın organizasyonuyla ondan beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır.Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. Arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz her türlü kulüp veya kurumla ilgili haberleşme, bilgi ve fikir paylaşımı konularında çok özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz.

11 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 60" R
Ay
Başak
00° 03' 43"
Merkür
Boğa
00° 14' 17"
Venüs
Boğa
20° 13' 19"
Mars
Koç
11° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 38"
Satürn
Balık
17° 48' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 60"
Neptün
Balık
29° 20' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 06"
Lilith
Başak
25° 04' 09"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>